Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 30, 11:25. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Radau siandien pas viena biciuli senus LOMO 4A , 8 GD 1- 25 , 30 GD 14 .. dar ten kelis... labai jos vertina... ir del to pasidare idomu... ar istikruju muzikiniu atzvilgiu jie tokie vertingi... ar cia tik audiofiliniai bajeriai ?
Nu LOMO pagal mane visai neblogi, kiek esu girdėjęs tai neblogai skamba
8GD1-25 tipinis sovietinis "blynas", nelabai išsiskiria kuo, o vat 30GD 14 nesu nei matęs, nei klausęs
_________________ Neįperku normalių kolonėlių, todėl skriaudžiu S-30.
Mano žiniom 30GD-14 neegzistuoja, turbūt turėjot minty 30GD-1-4? Tokius turiu. Šiaip 8GD-1 laikomas visų 30GD-1, 30GD-2, 75GDN-1 ir t.t. protėviu, tik jo jautrumas geresnis- 90db, galia mažesnė. Buvo naudojamas Viktorijos kolonėlėse. Dėl skambėjimo- kiek žmonių, tiek nuomonių, mano ausim 30GD-1 skamba normaliai, kai kurie audiofilai sako, kad iš savo brolių jis geriausias. 8GD-1 rankose neturėjau, būtų įdomu paklausyt.
LOMO 4A-?? - kuris modelis?
Mano žiniom 30GD-14 neegzistuoja, turbūt turėjot minty 30GD-1-4? Tokius turiu. Šiaip 8GD-1 laikomas visų 30GD-1, 30GD-2, 75GDN-1 ir t.t. protėviu, tik jo jautrumas geresnis- 90db, galia mažesnė. Buvo naudojamas Viktorijos kolonėlėse. Dėl skambėjimo- kiek žmonių, tiek nuomonių, mano ausim 30GD-1 skamba normaliai, kai kurie audiofilai sako, kad iš savo brolių jis geriausias. 8GD-1 rankose neturėjau, būtų įdomu paklausyt.
LOMO 4A32 tikriausiai
_________________ Neįperku normalių kolonėlių, todėl skriaudžiu S-30.
Lomo neblogi garsiakalbiai ,kazkuriuos vienus is ju berods tuos 4A-32 klausiau. Labai jautrus ir plataus garso diapazono garsiukai garsas pakankamai malonus
eaux rašo;....Lomo neblogi garsiaklbiai......
--------------------------------------------------------------------------------
Kaip čia pasakius....Jei turite 4A-32B, tai jų dažnuminė yra 40...16000Hz. Norint visa tą dažnuminę išnaudoti jums reikės naudoti dežės turį apie 100...200 ltr. talpos....
Trumpai tiek.
_________________ Gaminys gerai pagamintas. Jei galima geriau pagaminti, vadinasi, jis nebuvo gerai pagamintas. *W.*
--------------------------------------------------------------------------------
Kaip čia pasakius....Jei turite 4A-32B, tai jų dažnuminė yra 40...16000Hz. Norint visa tą dažnuminę išnaudoti jums reikės naudoti dežės turį apie 100...200 ltr. talpos....
Trumpai tiek.
Butent pas ta zmogu kur teko paklausyti,garsiakalbiai buvo sumontuoti i didelio turio dezes(spintas) . Jis kazkada pardavinejo tas koloneles,bet pirkau visai ne jas
Trumpai tiek.
Ir turesi tu kolonkiu klausyt ne mazesniame kaip 40 kv.metru kambaryje
Jei turite 4A-32B, tai jų dažnuminė yra 40...16000Hz. Norint visa tą dažnuminę išnaudoti jums reikės naudoti dežės turį apie 100...200 ltr. talpos....
Įdomus pastebėjimas sakyčiau, bet juos naudoja akustiniuose skyduose ("lentose"). Nejaugi Wytai, pradedate atsisakyti "lentų" idėjos ir siūlote garsiakalbius "uždaryti"?
Citata:
Mano žiniom 30GD-14 neegzistuoja, turbūt turėjot minty 30GD-1-4
gal 30GD-1-4 .. defiso nebeiziurejau
kazkodel daznai pastebima.. kas liecia CCCP akustika... ir deje ne tik CCCP.. pirmieji koloneliu ar garsiakalbiu modeliai skambedavo geriau...
idomu kaip skamba sena tarybine akustika 8АС-2 arba 8AC-3 kur komplektuojamos buvo prie VIKTORIJOS 001 ,003 ... Arba senos 35AC-1 ,50AC-5 niekad neteko situ klausyti
idomu kaip skamba sena tarybine akustika 8АС-2 arba 8AC-3 kur komplektuojamos buvo prie VIKTORIJOS 001 ,003 ... Arba senos 35AC-1 ,50AC-5 niekad neteko situ klausyti
Nedaug praradai. Ir ateityje patariu negaisti laiko. Sovietiniais laikais, kai nieko geresnio nebuvo, gal jos ir turejo kazkokia verte, bet dabar tikrai galima rasti ka nors geresnio.
Nedaug praradai. Ir ateityje patariu negaisti laiko. Sovietiniais laikais, kai nieko geresnio nebuvo, gal jos ir turejo kazkokia verte, bet dabar tikrai galima rasti ka nors geresnio.
Zinoma gi ir daug daug geresne.
Tiesa sakant tarybine audio manes visai nezavi sena jinai ar dabartine.Bet S90F vaikyste primena , Nors ant prikolo visai noreciau prie savo kitu gulinciu ir dulkes renkanciu senu agregatu kokia VIKTORIJA 001 isigyti, bet ta varianta kur ejo atskirais blokais o ne spintele, tranzistorine ta jau berods
Tiesa sakant tarybine audio manes visai nezavi sena jinai ar dabartine.Bet S90F vaikyste primena , Nors ant prikolo visai noreciau prie savo kitu gulinciu ir dulkes renkanciu senu agregatu kokia VIKTORIJA 001 isigyti, bet ta varianta kur ejo atskirais blokais o ne spintele, tranzistorine ta jau berods