Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 09, 03:02. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
gal kas turit snesne versija IAR? Labai reiktu tokios kaip elektronikoj kur panaudota AVR'ui programint su prijungtais prie porto B 8 ledais. Busiu nezmoniskai dekingas.
Karolis.aga@gmail.com
gal kas turit snesne versija IAR? Labai reiktu tokios kaip elektronikoj kur panaudota AVR'ui programint su prijungtais prie porto B 8 ledais. Busiu nezmoniskai dekingas.
- Ir kelintos konkrečiai versijos reikia? Kuo netinka naujausia, kuria galima parsisiusti ish ju puslapio?
- Ir kelintos konkrečiai versijos reikia? Kuo netinka naujausia, kuria galima parsisiusti ish ju puslapio?
Kazkaip man neiseina ten asu tuo license prasisukt ten kur yra 30d. evelution'as kazkodel neuzregina.
Arba gal galit imest hex failiuka ten kur diodai mirksi begantys, nes elektronikoj pavyzdziuose visur imesta tas pats hex. Pasidaryciau pats bet to IAR nerandu, o siaip moksluose programinu su keilu, bet ten Atmelio ATtiny nera.
Nu va pasidariau ta programele veikia bet reikalas tame as ta hex koda nurasau nuo memory lango. Nzn kaip padaryt kad man programa kur i folderi patalpintu suprantama formata PonyProg'ui, nes dabar i debug folderi ikabina faila su pabaiga r.90 arba d.90.
Nu va pasidariau ta programele veikia bet reikalas tame as ta hex koda nurasau nuo memory lango. Nzn kaip padaryt kad man programa kur i folderi patalpintu suprantama formata PonyProg'ui, nes dabar i debug folderi ikabina faila su pabaiga r.90 arba d.90.