|
Forumas » Elektronika žaliems » Kas galetu padaryti mikroschema
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 4 iš 4 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3, 4 |
|
 |
Kas galetu padaryti mikroschema |
Parašytas: 2013 09 06, 07:44 |
|
|
|
|
Na kadangi tema ar taip ar taip belenkokia, tai norėčiau pasidalinti tokiu pastebėjimu.
Žodis mikroschema pažodžiui reikštų maža schema (mikro ir schema), kas būtų suprantamas, kaip labai mažas (mikroskopinis) elektrinės grandinės brėžinys. Šiaip priimtinesnis terminas būtų mikrolustas, nuo žodžio microchip (micro - mažas, chip - lustas). Tada būtų aiškiau pradedantisiems kazkiek gaudytis, nes dabar mikroschemom kone viska vadina: ir schemas, ir plokštes. |
|
_________________ Have a nice day! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 09 06, 08:47 |
|
|
|
|
| Nasas rašo: |
| priimtinesnis terminas būtų mikrolustas, nuo žodžio microchip (micro - mažas, chip - lustas). |
- Tai kad irgi neteisinga, kaip vaizdžiai parodė "Egis73", lustas būna ne toks jau micro.. Sakykim CPU ar galingesnio stiprintuvo..
Todėl konkursą galima pratęsti, kaip siūlote vadinti microchipus?
p.s.
.. užsienyje dažniausiai vadina tiesiog tik Chip'ais.
 |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 09 06, 09:04 |
|
|
|
|
N jei mikro reikškia mikronų eilę, tada galima tiesiog keisti į mini ir viskas bus gerai.
Jo arba kaip užsienyje tiesiog lustais galima vadinti. Užsieniečiai į viską papracčiau žiūri, čia tik Lietovoje viosokiu įdomių terminų prisigalvoja. |
|
_________________ Have a nice day! |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 09 06, 10:03 |
|
|
|
|
| kiloomas rašo: |
Ričardai ,manau dabar du durniai formume būsime ,nes matai čia visa organizuota gvardija : kesiukas,Egis73,sauliucka,Alexx,
AlgisL pajuodavę įrodinėja kad aš daunas nesuprantantis ko pacanėlis norėjo,ir kaip matai jie netingi provokuoti tolesnėms nesąmonėms.O su jais kaip su gatvės culiganais-nusileisi ap...galvą,o ir pacanėlio gaila.pažiūrėjus kitas temas čia jiems norma iš ko nors pasityčioti,o aš tokių proto impotentų,švelniai kalbant, nemyliu.Sėkmės tau. |
Nu visų pirma, kur tu matai, kad tave laikau durnu? Mano paskutinė žinutė ta "susipainiojai biški" žinok ji ne tau skirta buvo. Nors dabar tave ir jau palaikysiu durnu, nes darai išvadas neįsitikinęs ar tikrai taip yra. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 09 06, 10:13 |
|
|
|
|
| kesiukas rašo: |
| .... Nors dabar tave ir jau palaikysiu durnu, nes darai išvadas neįsitikinęs ar tikrai taip yra. |
Pasitvirtino dar kartą lietuvių liaudies patarlė "Išlindo yla iš maišo"  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 09 06, 13:53 |
|
|
|
|
| AlgisL rašo: |
| o tau simanokas kuo nepatinka? gal tu su grazuliu miegi ? |
Skirtingai nuo tavęs aš ne pedalas ir miegu su boba. |
|
_________________ Pavydas,trukdo žmonių tobulėjimui ir gadina pavyduolių sveikatą. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 09 06, 14:27 |
|
|
|
|
Pedalai būna transporto priemonėse (ten kur spaudi stabdį, sankabą ir akseleratorių, taip pat pedalai būna siuvimo mašinose, kituose įrenginiuose)
Ir ką tu norėjai pasakyti sakydamas ant žmogaus "pedalas", žinoma supratau, bet kas tau duoda teisę tai sakyti jai net to žmogaus nesi matęs. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 09 06, 15:36 |
|
|
|
|
| kesiukas rašo: |
Pedalai būna transporto priemonėse (ten kur spaudi stabdį, sankabą ir akseleratorių, taip pat pedalai būna siuvimo mašinose, kituose įrenginiuose)
Ir ką tu norėjai pasakyti sakydamas ant žmogaus "pedalas", žinoma supratau, bet kas tau duoda teisę tai sakyti jai net to žmogaus nesi matęs. |
Su regėjimu blogai pačiam? Ko kiši trigrašį jei adresuota Algiui L?Neturi ką veikti? |
|
_________________ Pavydas,trukdo žmonių tobulėjimui ir gadina pavyduolių sveikatą. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 09 06, 15:54 |
|
|
|
|
| super rašo: |
Gal tu geriau, ta stipra daryk, bereikalo nerases Kokia ten mikre butu ? Ar 20 watu realu prie 12v ? |
Pasakei ir šventa. Autorius dar neatsiliepė, bet aš jau imu ir darau.
O ar 20W realu, tai priklauso nuo to ką tu tais vatais laikai, ar RMS, ar kinų PMPO, ar realią galią išsklaidomą tarkime prijunktoje aktyvinėje apkrovoje. Mikrė būtų TDA1518q arba TDA 1516q, gerai nepamenu kuri, bet tarp jų mažai skirtumų, berods tik jautrumas skiriasi. PDF sako, kad tai 24W RMS berods. Kažkur šrote pas mane voliojosi kelios... |
|
_________________ Nėra geriau už IBM/Lenovo ThinkPad! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 09 06, 16:11 |
|
|
|
|
zmonike tu mano, mieloji, nepyk, geriau bulviu pritarkuok, bulviniu blynu iskepk  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 09 14, 12:32 |
|
|
|
|
| Negalvojau kad tokia diskusija uzversiu . Nezinau ko cia prikibot ? Rasiau i ,Elektronika žaliems, o ne i elektronika pazengusiems . Galiu tik pasakyti , kad zmones kurie raso ne i tema , geriau darba susirastu nei vaidintu protingais uz ekrano , vis kokia nors nauda butu. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 09 15, 16:19 |
|
|
|
|
| super rašo: |
| Nu tai tema sukuriai ir turbut jau nebereikia ? |
o ka tu jam jau mikroschema padariai??? |
|
_________________ teoriškai arklys- praktiškai nepaveža |
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 09 28, 18:54 |
|
|
|
|
Vuot kas būna kai lydmetalio kaina pakyla
švino garų apsiuostę veteranai puola vieni kitiems į atlapus dėl vieno sumaišyto žodzio  |
|
_________________ Prašau skirti 10 metrų kabelio jaunimo auklėjimui.
Kabelio neturit? tiks ir "lenciugas"  |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|