|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 16, 13:53. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Pasiūlykit stiprintuvą!
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Pasiūlykit stiprintuvą! |
Parašytas: 2013 09 01, 16:32 |
|
|
|
|
| mp3 rašo: |
Manau TDA7290 beveik tas pats kaip TDA7294, tik kad su šia schema nėra projektų ir datasheeto  |
Nekreipk dėmesio į "super" žinutes, jam kaip čia pasakius...ne visi namie. Rašo belekur ir bele ką. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 09 01, 17:48 |
|
|
|
|
| viktorasss rašo: |
| http://yandex.ru/yandsearch?lr=20814&text=tda7294 masė schemų su TDA7294 |
Atidžiau skaityk, rašau, kad nėra schemų su TDA7290, o ne TDA7294. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 09 01, 19:47 |
|
|
|
|
ką tu čia svaigsti su ta TDA7290?
imi TDA7294 arba 93, ir darai
normaliai ištrasuota dviejų kanalų plokštė yra Contax'o puslapyje
http://audio.ring.lt/tda7294/tda.html
kad pajaust skirtumą tarp jos ir LM3886 - reikia turėt ir gerą signalo šaltinį, ir normalias kolonėles - esu tikras, kad tau tai artimiausiu metu negresia
visos kalbos apie TDAškių nepatikimumą ar "nešvarų" garsą - lamerių paistalai, kurie jas bele kaip surenka, maitina didesnėm nei leidžiama įtampom ir neužtikrina normalaus aušinimo
mikrės geros, patikimos, užtikrina gerą kokybę, 93-ios naudojamos 9k$ kainuojančiuose LINN KLIMAX stiprintuvuose |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 09 01, 19:48 |
|
|
|
|
| super rašo: |
Cia as "sukuriau" mikroschema norejau parasyt tda7294 |
O, kad taip lengvai būtų galima kurti mikroschemas...  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 09 01, 19:59 |
|
|
|
|
| gnt rašo: |
| ką tu čia svaigsti su ta TDA7290? |
Atidžiau skaityk, super veliau pasitaisė, kad tokios mikroschemos nėra.
| kad pajaust skirtumą tarp jos ir LM3886 - reikia turėt ir gerą signalo šaltinį, ir normalias kolonėles - esu tikras, kad tau tai artimiausiu metu negresia |
Nemanau, kad tu žinai, kas man gresia ir ką aš turiu.
| visos kalbos apie TDAškių nepatikimumą ar "nešvarų" garsą - lamerių paistalai, kurie jas bele kaip surenka, maitina didesnėm nei leidžiama įtampom ir neužtikrina normalaus aušinimo |
Kol kas beveik visi žmonės, kurie rašė šioje temoje patvirtino, kad TDA7294 nėra patikima mikroschema. Tu pirmas, kuris rašai atvirkščiai.
| mikrės geros, patikimos, užtikrina gerą kokybę, 93-ios naudojamos 9k$ kainuojančiuose LINN KLIMAX stiprintuvuose |
Geruose stiprintuvuose svarbu ne tik mikroschema. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 09 01, 20:13 |
|
|
|
|
| Kiek tavo trafas duoda kintamos, siaip yra geresniu stipru uz mikrinius bet cia ne i tema. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 09 01, 20:15 |
|
|
|
|
| ką tu čia svaigsti su ta TDA7290? |
Atidžiau skaityk, super veliau pasitaisė, kad tokios mikroschemos nėra.
| kad pajaust skirtumą tarp jos ir LM3886 - reikia turėt ir gerą signalo šaltinį, ir normalias kolonėles - esu tikras, kad tau tai artimiausiu metu negresia |
Nemanau, kad tu žinai, kas man gresia ir ką aš turiu.
| visos kalbos apie TDAškių nepatikimumą ar "nešvarų" garsą - lamerių paistalai, kurie jas bele kaip surenka, maitina didesnėm nei leidžiama įtampom ir neužtikrina normalaus aušinimo |
Kol kas beveik visi žmonės, kurie rašė šioje temoje patvirtino, kad TDA7294 nėra patikima mikroschema. Tu pirmas, kuris rašai atvirkščiai.
| mikrės geros, patikimos, užtikrina gerą kokybę, 93-ios naudojamos 9k$ kainuojančiuose LINN KLIMAX stiprintuvuose |
Jeigu tu taip visur nusimanai, tai kodėl dar tokių kvailų klausimų klausinėji? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 09 01, 20:24 |
|
|
|
|
| ddaarius rašo: |
| Jeigu tu taip visur nusimanai, tai kodėl dar tokių kvailų klausimų klausinėji? |
Nusimanau tik iš bendro supratimo apie elektroniką, o su galingesniais stiprintuvais dar dirbti neteko |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 09 01, 21:05 |
|
|
|
|
Atidžiau skaityk, super veliau pasitaisė, kad tokios mikroschemos nėra. |
super pranešimų aš ne tik, kad atdžiai, aš išvis neskaitau, kaip beje ir visi kiti, kas "v teme"
| Citata: |
Nemanau, kad tu žinai, kas man gresia |
aš rašiau ne apie tai, kas tau gresia, o apie tai, kas negresia
Kol kas beveik visi žmonės, kurie rašė šioje temoje patvirtino, kad TDA7294 nėra patikima mikroschema. Tu pirmas, kuris rašai atvirkščiai. |
kurie čia patvirtino?
prie kokių aplinkybių jiems sudegė TDAškė?
kai maitino pusantro karto didesne, nei leidžiama, įtampa? ar pamiršo prisukt prie radiatoriaus?
be abejo
dar reikės gero potenciometro (80Lt), dviejų trafų su dviem atskirom apvijom arba vieno su keturiom, ne mažiau 200W bendro galingumo(150Lt), 8 shotky arba ultrafast diodų plius keturių kondų 10 000x50V (50Lt) radiatorių(50Lt), korpuso, dviejų RCA įėjimui, dviejų terminalų išėjimui, tekstolito, saujelės varžų ir smulkesnių kondikų - kainos čia nurodytos minimalios, orientacijai apie minimaliai reikalingą biudžetą  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Parašytas: 2013 09 02, 00:57 |
|
|
|
|
| *Wytas* rašo: |
sopkis rašo:....apie planuojama stiprintuvą gali pamiršti - 50lt. per du kanalus, tai čia nebent su kokiu.......................
------------------------------------------------------------------------------------
Beto, perkant turguje reikia žinoti vieną pagrindinę tasyklę - nekada nepirkti iš žmogaus, kuris prekiauja vien tik audio gaminiais, o pirkti iš to, kuris prekiauja drabužiais,darbo įrankiais ir panašiai. Žinoma, tokių prekiautojų daug nėra. Todėl ir parašiau, kad reikia reikiamu momentu atsidurti reikiamoje vietoje.
Jei aš tada bučiau tą pirminį stiprintuvą pirkes pas audio prekiautoją - manau, kad bučiau sumokejes apie 100lt ( jis to vertas). tačiau aš pirkau pas batus pardavinėjantį prekiautoją ir jis paprašė tik 10lt.....
Tai tiek trumpų žinių iš gyvenimo patirties... |
Tiesa kalbi: buten reikia pirkti pas tokius zmones kurie prekiauja viskuom,drabuziais,vazonais ,kedemis ir t.t. pas tokius pardavejus visuomet pasitaiko kas nors ir is AUDIO (kartais ir visai neblogos ir pigios) ypac gerai kai pardavejas buna moteris beje tas galioja ne tik lietuvoje, Olandijos ,Vokietijos,Anglijos turguose tas pats .
Pas juodi ar indusa kuris apsikroves audio nenupirksi niekad pigiai,o va pas kokia moteriske tarp jos sendaikciu ir skuduru pasitaiko ir patefonu ir koloneliu uz juokingas kainas:) |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 09 02, 08:37 |
|
|
|
|
| Kol kas beveik visi žmonės, kurie rašė šioje temoje patvirtino, kad TDA7294 nėra patikima mikroschema. |
Na, aš buvau rašęs, kad papuolė nusipirkt Lemonoje porą tokių, kai pasibaigė senos atsargos. Tačiau dabar nusipirkau Evitoj naujai atvežtų (nes tuo metu nebeturėjo) ir viskas su jomis tvarkoj, tyčia pabandžiau vieną suspirginti maksimaliais režimais ir temperatūromis, viskas su jomis tvarkoje. Šiaip, kiek esu ką su jomis daręs, niekas nesuspirgėjo išskyrus minėtą vieną atvejį. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |