|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 16, 18:53. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Pasiūlykit stiprintuvą!
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Pasiūlykit stiprintuvą! |
Parašytas: 2013 09 01, 14:22 |
|
|
|
|
| mp3 rašo: |
| sopkis rašo: |
| Kokiu prietaisu kokybiškumas matuojamas? |
Ausimis  |
Tada galiu pasiūlyti ir ta2020 - vienas pažįstamas sakė kad jo 5.1 dvd groja kur kas kokybiškiau nei bet kuri normali stereo sistema. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 09 01, 14:29 |
|
|
|
|
Turbūt TDA7294 teks atsisakyti, nes iš komentarų supratau, kad jos nelabai stabilios ir kokybiškos...
TA2020 yra 20W - norėtųsi daugiau...
Bet gal be LM3886 yra dar gerų variantų, kurie neviršytų 20LT(ir, žinoma, pigesni variantai)? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 09 01, 14:37 |
|
|
|
|
Turbūt TDA7294 teks atsisakyti, nes iš komentarų supratau, kad jos nelabai stabilios ir kokybiškos...
Bet gal be LM3886 yra dar gerų variantų, kurie neviršytų 20LT(ir, žinoma, pigesni variantai)? |
Kur klausysi, kambary? Kambary ir 5 W užtenka |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 09 01, 14:45 |
|
|
|
|
| ddaarius rašo: |
Kur klausysi, kambary? Kambary ir 5 W užtenka |
Nu jau esu pasigaminęs kambariui 7W koloneles, neužteko, gal per daug noriu
Ne, klausysiu ne kambary, daugiausia naudosiu nedidelėje salėje. Be to vistiek garso iki galo, kaip kiti mėgsta, neatsuku, nes tada nebūna kokybės. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 09 01, 14:48 |
|
|
|
|
TDA2052
Kadangi esi žalias turi susitaikyti su tuo, kad neišvengiamai kelias sudeginsi kol kažką padarysi. Kadangi labai taupai tai pigiau bus deginti tai kas pigiau kainuoja. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 09 01, 14:55 |
|
|
|
|
| Evaldas_S rašo: |
TDA2052
Kadangi esi žalias turi susitaikyti su tuo, kad neišvengiamai kelias sudeginsi kol kažką padarysi. Kadangi labai taupai tai pigiau bus deginti tai kas pigiau kainuoja. |
Nesu žalias, tiesiog nesenai prisijungiau į šią svetainę. Man mikroschemų deginimo laikotarps jau baigėsi Be to ne tiek aš ir taupau - pirmenybę teikiu kokybei (jei kainų skirtumas nėra labai didelis). |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 09 01, 14:56 |
|
|
|
|
TDA2052
Rašė, kad ne visai žalias. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 09 01, 15:00 |
|
|
|
|
| kesiukas rašo: |
| Rašė, kad ne visai žalias. |
Maža kas ką rašo, nebūtų žalias tų durnų klausimų išviso nebūtų, susirastų ir paskaitytų. Aš pats į forumą kažkada buvau įkėlęs rusų atliktą palyginimą tarp LM3886 ir TDA7294. Viskas ten labai aiškiai išdėstyta, su paveiksliukais ir grafikais. Ir šiaip tūkstančius kartų apie tai rašyta. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 09 01, 15:08 |
|
|
|
|
| kesiukas rašo: |
| Rašė, kad ne visai žalias. |
Maža kas ką rašo, nebūtų žalias tų durnų klausimų išviso nebūtų, susirastų ir paskaitytų. Aš pats į forumą kažkada buvau įkėlęs rusų atliktą palyginimą tarp LM3886 ir TDA7294. Viskas ten labai aiškiai išdėstyta, su paveiksliukais ir grafikais. Ir šiaip tūkstančius kartų apie tai rašyta. |
Nebūtina, pykti, šiap forumuose ir ieškau. Anksčiau nesidomėjau galingesniais stiprintuvais. Elektronika - ne tik stiprintuvai LM3886 ir TDA7294.
Jau parašiau, kad TDA7294 atsisakiau ir klausiu, gal dar kažkas yra išbandęs panašių charakteristikų stiprintuvus, kurie patiko. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 09 01, 15:19 |
|
|
|
|
sopkis rašo:....apie planuojama stiprintuvą gali pamiršti - 50lt. per du kanalus, tai čia nebent su kokiu.......................
------------------------------------------------------------------------------------
Nelabai norėčiau su tuo sutikti. Šiandien, tai ne tie labai seni tarybiniai laikai. Jeigu aš, jau senokai, už 45lt turguje per du metus susirinkau beveik pilną audio sistemą - Harman-Kardon AVR-70....pirminis stiprintuvas Cybernet SPR-80....radiotiuneris DUAL ST-1120.....kasetinė deka TEAC V-80, tai nusipirkti vieną stiprintuvą už 50lt - tai daug papraščiau....
Kaip savo dainoje "VAIRAS" dainuodavo - gimiau pačiu laiku. Išvertus šiandien į mūsų kalbą, tai reikštu, kad norint nusipirkti nebrangiai neblogus audio aparatus - reikia atsidurti laiku reikiamoje vietoje ir problemos kaip nebūta...
Beto, perkant turguje reikia žinoti vieną pagrindinę tasyklę - nekada nepirkti iš žmogaus, kuris prekiauja vien tik audio gaminiais, o pirkti iš to, kuris prekiauja drabužiais,darbo įrankiais ir panašiai. Žinoma, tokių prekiautojų daug nėra. Todėl ir parašiau, kad reikia reikiamu momentu atsidurti reikiamoje vietoje.
Jei aš tada bučiau tą pirminį stiprintuvą pirkes pas audio prekiautoją - manau, kad bučiau sumokejes apie 100lt ( jis to vertas). tačiau aš pirkau pas batus pardavinėjantį prekiautoją ir jis paprašė tik 10lt.....
Tai tiek trumpų žinių iš gyvenimo patirties... |
|
_________________ Gaminys gerai pagamintas. Jei galima geriau pagaminti, vadinasi, jis nebuvo gerai pagamintas. *W.* |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 09 01, 15:27 |
|
|
|
|
| Kaskaip tu cia nusikalbi idomu kokios koloneles turi ,kad jos ant tiek kokybiskos nemanau, kad naudosi kokybiskus komponentus lmkei. Sale nori igarsint su 2x68w? APlamai nemanau ,kad tau reikia kokybisko garso kiekvienas savaip supranta sia savoka. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 09 01, 15:28 |
|
|
|
|
[quote="*Wytas*"]Jeigu aš, jau senokai, už 45lt turguje per du metus susirinkau beveik pilną audio sistemą - Harman-Kardon AVR-70....pirminis stiprintuvas Cybernet SPR-80....radiotiuneris DUAL ST-1120.....kasetinė deka TEAC V-80, tai nusipirkti vieną stiprintuvą už 50lt - tai daug papraščiau....
Kaip savo dainoje "VAIRAS" dainuodavo - gimiau pačiu laiku. Išvertus šiandien į mūsų kalbą, tai reikštu, kad norint nusipirkti nebrangiai neblogus audio aparatus - reikia atsidurti laiku reikiamoje vietoje ir problemos kaip nebūta.../quote]
Aš irgi dažnai turguj lankausi. Vienintelis minusas, kad negali visko atsidaryti, žiūrinėti mikroschemas, matuoti multimetru ar viskas veikia Bet jei už tokią kainą susirinkote veikiančią audio sistemą, tada jūs labai kantrus. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 09 01, 15:31 |
|
|
|
|
[quote="mp3"]
| *Wytas* rašo: |
Jeigu aš, jau senokai, už 45lt turguje per du metus susirinkau beveik pilną audio sistemą - Harman-Kardon AVR-70....pirminis stiprintuvas Cybernet SPR-80....radiotiuneris DUAL ST-1120.....kasetinė deka TEAC V-80, tai nusipirkti vieną stiprintuvą už 50lt - tai daug papraščiau....
Kaip savo dainoje "VAIRAS" dainuodavo - gimiau pačiu laiku. Išvertus šiandien į mūsų kalbą, tai reikštu, kad norint nusipirkti nebrangiai neblogus audio aparatus - reikia atsidurti laiku reikiamoje vietoje ir problemos kaip nebūta... |
Aš irgi dažnai turguj lankausi. Vienintelis minusas, kad negali visko atsidaryti, žiūrinėti mikroschemas, matuoti multimetru ar viskas veikia Bet jei už tokią kainą susirinkote veikiančią audio sistemą, tada jūs labai kantrus. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 09 01, 15:51 |
|
|
|
|
| Realiai tda 7290 turetu duot 70w ir beto paliginus su lm3886 ar ne tokia pat galia bus lyginant pagal garso lygi ?Ir mp3 istrink ta pati pranesima. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 09 01, 16:07 |
|
|
|
|
| super rašo: |
| Realiai tda 7290 turetu duot 70w ir beto paliginus su lm3886 ar ne tokia pat galia bus lyginant pagal garso lygi ? |
Manau TDA7290 beveik tas pats kaip TDA7294, tik kad su šia schema nėra projektų ir datasheeto  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |