Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 11, 18:06. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Tai priklausomai kokius forumus tu skaitai - yra tokių (pavadinimo neminėsiu), kur tokių būdvardžių pasikeitusiam garsui apibūdinti panaudojama, kur nesuprasi ar jie apie fotelio minkštumą kalba, ar apie troškinio su sojų padažu švelnumą ir tt.
O šiaip pakeisti laidus investicija nedidelė - pasikeisk vienoje kolonėlėje ir palygink ar pasikeitė garsas, ir ar į gerają pusę pasikeitė.
justuxxas754 rašo:....turiu S-90.....ar apsimoka man keisti laidus viduje. Maždaug taip > > >........
--------------------------------------------------------------------------------
Atsakymas yra labai paprastas - žinoma, kad blogiau nebus. Bet norint keisti laidus kolonėlėse į geresnius,reikia žinoti - kaip juos teisingai sujungti. Taip kaip aš matau jūsų pateiktoje foto - kolonėlių savininkas ar žmogus, kuris tuos laidus jungė - galiu drasiai teigti, buvo tikras elektrikas, o ne audio meistras...
Einame dar toliau...Norint, kad muzikos garso kokybė pagerėtų žiauriai - jau reikalinga kapitalinė jos rekonstrukcija ( butent 35-AS...S-90...ART audio H-150 ). Bet tai yra ne esminis reikalas. Esmė yra - kuo jos blogiau groja, nei kitos panašios kostrukcijos kolonėlės? Kai tai jūs žinosite - patarti jums bus daug lengviau.
Tai tiek trumpų žinių iš audio pasaulio.
_________________ Gaminys gerai pagamintas. Jei galima geriau pagaminti, vadinasi, jis nebuvo gerai pagamintas. *W.*
justuxxas754 rašo:....turiu S-90.....ar apsimoka man keisti laidus viduje. Maždaug taip > > >........
--------------------------------------------------------------------------------
Atsakymas yra labai paprastas - žinoma, kad blogiau nebus. Bet norint keisti laidus kolonėlėse į geresnius,reikia žinoti - kaip juos teisingai sujungti. Taip kaip aš matau jūsų pateiktoje foto - kolonėlių savininkas ar žmogus, kuris tuos laidus jungė - galiu drasiai teigti, buvo tikras elektrikas, o ne audio meistras...
Einame dar toliau...Norint, kad muzikos garso kokybė pagerėtų žiauriai - jau reikalinga kapitalinė jos rekonstrukcija ( butent 35-AS...S-90...ART audio H-150 ). Bet tai yra ne esminis reikalas. Esmė yra - kuo jos blogiau groja, nei kitos panašios kostrukcijos kolonėlės? Kai tai jūs žinosite - patarti jums bus daug lengviau.
absoliutiskai gozeliskas parasymas, daugiau nera kur...
dq, už išsamų atsakymą ir dar paklausiu, kaip kiti dėžių vidų klijuoja paralonu, ką tai duoda?