Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 01, 21:34. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
O šeip manau nusipirk turgui rusišką lituoklį ir baigsis tavo bėdos. Pats irgi taip padarioau ir jau neatsimenu kada aš jį pirkes. Jis irgi kadanors nusprogs bet tik kokį 10 kart daugiau pralaikes nei kiniškas.
as ta pirmaji lituokli su reguliatoriumi turiu, labai geras daiktas
O kaip laidas, minkštas? Rankena nekaista dauk? Su mano buvusiu lituokliu tai žima galečiau lauke lituoti, šalta nebūtu, nes rankena vos nulaikyčiau iš karščio . Beto, kiek laiko tu ta lituokli reguliuojama turi?
Pas mane yr senas rusiskas geras patogus (ilgiau palitavus rankena pradeda kaist ) Gal kiek per silpnas bet man uztenka
turejau kita lituokli (antikvarini irgi rusiska) galingas (minksa svina letai bet lydo:-D) tik sunkus nepatogus todel as ji atidaviau
Buvau nusipirkes ir paprasta is parduotuves (su keiciamom galvom) tai kelis menesius atlaike ir paduso
Jai nori pirkt is parduoruves tai pirk galingesni koki su keicemom galvom (kad ir smd ir kokias nors formas ar korpusus galetum sulituot)
Na ir parduotuvinem reikia padaryt kazkoki galios rybotuva jai nori kad ilgai tarnautu (nereik labai galingo)
Maciau schemu archive schema lituokliui(iki puses gale sumazina)
as ta pirmaji lituokli su reguliatoriumi turiu, labai geras daiktas
O kaip laidas, minkštas? Rankena nekaista dauk? Su mano buvusiu lituokliu tai žima galečiau lauke lituoti, šalta nebūtu, nes rankena vos nulaikyčiau iš karščio . Beto, kiek laiko tu ta lituokli reguliuojama turi?
laidas galetu buti minkstokas, rankena nekaista (tiesa, as su 270-300c lituoju) jei atsukus pilna galia gal ir kaistu, pirkau praeitu metu lapkriti.
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai