|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 19, 04:25. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Elektronika žaliems » ka2209 mikroshema
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
ka2209 mikroshema |
Parašytas: 2013 07 09, 19:15 |
|
|
|
Sveiki radau ka2209 mikroshema pasiskaičiau kad ji galima panaudoti stiprintuvo gamybai taip pat skaičiau kad dar tinka vietoj jos tda2822 mikroshema. Datashete ar kaip ten buvo 2 shemos stereo ir bridge tai kuri geresne . Stereo žinau kad 2 garsiakalbius gali pajunkt . Ir gal galit stereo schema kokia paprasta numesti kaip žaliam man ir dar kokiu nors schemu tokiu kad nereiktu pirkt rastum radijoje ar kur nors kitur nes aš jau gal ~4 radijas 1 televizoriu ir dar keleta dalykeliu išardžiau |
|
Paskutinį kartą redagavo Demo, 2013 07 09, 19:46. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
|
ka2209 mikroshema |
Parašytas: 2013 07 09, 19:41 |
|
|
|
Rašyk su taškais, kableliais, ir lietuviškomis raidėmis, tuomet gausi greitų ir gerų patarimų.
Beraščių aš nekenčiu!
Nors yra nemažai tokių, kuriems jie labai patyyynka |
|
|
|
|
|
ka2209 mikroshema |
Parašytas: 2013 07 09, 20:03 |
|
|
|
Valdulis rašo: |
Štai, prašom: paprasta schema:
Yra ir išsamiau (*.pdf, 197 kB) |
Ačiu, bet kaip tuos garsekalbius pajunkt bent man žiurint pagal schema tai viena laido gala į garsiakalbius o kitus į niekur ir kas ten tas virsui ipit ar ipim primiršau rusu per vasara
dar ar cia tie kondensatoriai ir ar ten žymi µF ? |
|
|
|
|
|
|
ka2209 mikroshema |
Parašytas: 2013 07 09, 21:06 |
|
|
|
Ne į niekur, bet į bendrą laidininką, korpusą. Ten pat jungiamas ir maitinimo minusas.
Nors čia ir paprasta schema, tačiau vis tiek patarčiau visus minusinius laidus sujungti vienoje vietoje, krūvon, ties maitinimo bendru gnybtu. Tai daryti būtent šioje schemoje nėra būtina, bet jeigu bus koks nors žemadažnis fonavimas, tai išbandyk būtent taip.
Toks kondensatorių (ir kitų elementų) žymėjimas (kuomet prie skaičių dimensija neparašoma) reiškia, jog jų talpa matuojama mikrofaradais.
Beje, toks standartas dažniausiai naudojamas tik rusų. Kitur kitaip (būna įvairiai, bet dažniausiai intuityviai aiškiai).
P.S.: išsamesnį variantą žiūrėjai? Ten Tau, gal būt, aiškiau bus parodyta... |
|
|
|
|
|
|
ka2209 mikroshema |
Parašytas: 2013 07 10, 15:09 |
|
|
|
Gerai supratau sia skema ? ir kas tas per bruksneliu piramide ar kaip ten pavadint kiek ziurejau tai nemaciau ka reiške ir kam tas kampe gnd jei jis niekur nesijungia :/ P.S aš montažines plokštės neturiu tad darysiu tik su laidžiukais |
|
|
|
|
|
ka2209 mikroshema |
Parašytas: 2013 07 10, 18:28 |
|
|
|
Kodel isejime kondesatoriai pajungti i zeme ? |
|
|
|
|
|
ka2209 mikroshema |
Parašytas: 2013 07 11, 09:08 |
|
|
|
nu ta "piramidė" yra žemė, bendras laidas ar kaip čia išsireikš. prie piramidės jungiasi: baterijos "minusas", signalo "minusas", kalonėlių "minusas" ir kiti minusai, kurie nupiešti į tą "piramidę"
ta tuščia piramidė ir yra signalinis "minusas", prie IN1 jungi vieną signalinį laidą, prie IN2 antrą o prie to "nepajungto" jungį bendrą jų laidą..
Visos piramidės sujungtos į krūvą.. (sunku bus surinkt jei nesupranti kaip kas )
Trumpai tariant visas "piramides" junk prie maitinimo "MINUSO" ir nebeklegėk, kad jos niekur nepajungtos |
|
_________________ Bandau praplėst žinias |
|
|
|
|
|
ka2209 mikroshema |
Parašytas: 2013 08 04, 13:41 |
|
|
|
fubs rašo: |
nu ta "piramidė" yra žemė, bendras laidas ar kaip čia išsireikš. prie piramidės jungiasi: baterijos "minusas", signalo "minusas", kalonėlių "minusas" ir kiti minusai, kurie nupiešti į tą "piramidę"
ta tuščia piramidė ir yra signalinis "minusas", prie IN1 jungi vieną signalinį laidą, prie IN2 antrą o prie to "nepajungto" jungį bendrą jų laidą..
Visos piramidės sujungtos į krūvą.. (sunku bus surinkt jei nesupranti kaip kas )
Trumpai tariant visas "piramides" junk prie maitinimo "MINUSO" ir nebeklegėk, kad jos niekur nepajungtos |
Gerai kiek supratai visas tas "piramidė" junkti galima sakyti prie kokio metaliuko vieno ir kas geriau stereo ar bridge butu man ? |
|
|
|
|
|
|
ka2209 mikroshema |
Parašytas: 2013 08 04, 14:03 |
|
|
|
Demo rašo: |
Gerai kiek supratai visas tas "piramidė" junkti galima sakyti prie kokio metaliuko vieno? |
Vaikeli, jau esi prijunkęs prie kažko, nes net savo smegeninės įjungti nesugebi...
Citata: |
ir kas geriau stereo ar bridge butu man |
Kaip čia kas nors gali atsakyti, kas yra būtent tau geriau? |
|
|
|
|
|
ka2209 mikroshema |
Parašytas: 2013 08 04, 18:45 |
|
|
|
gerai tas piramides junksiu prie minuso ar yra skirtumas kur junksiu laidus ?
ir eisiu jau jieskoti daliu ir dar reike koki metaliuka nuo kaitimo prie ka2209 deti ? |
|
|
|
|
|
ka2209 mikroshema |
Parašytas: 2013 08 07, 22:22 |
|
|
|
Nu tai visas zemes jungi nuo bendro laido, tai apie koki tu skirtuma kalbi ? |
|
|
|
|
|
ka2209 mikroshema |
Parašytas: 2013 08 08, 09:03 |
|
|
|
susimaisiau tai man visas zemes junkti prie bendro laido ? ir ta kairem kampe gnd junkti bendra laida su IN1 IN2 gerai sakau ? |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|