|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 19, 08:49. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Akustika » Grindinės kolonėlės
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
|
|
Grindinės kolonėlės |
Parašytas: 2013 07 03, 09:06 |
|
|
|
Sveiki visi. Jau kurį laiką norėjau pasidaryti grindines kolonėles. Tai nutariau nebedelsti ir jas pasidaryti, kol neišvykau atostogauti.
Ko aš norėčiau iš kolonėlių:
Kad būtų aiškus ir nelabai kietas žemas, kad būtų jo išties daug.
Kad būtų aiškus garsas iš vidurių ir nežviegiantys aukšti. (Iš tikrūjų galvoju aukštų net nedėti).
Viską statysiu maždaug 24 m2 kambaryje. Na pinigų tikrai nėra daug, todėl norėčiau kad siūlytumėt kuo pigiau, bet kas bent kiek atgrotų savo kainą. Turiu vidutinius dažnius - Dibeisi DBS-G5001, jie tikrai man pasirodė detalūs, todėl juos noriu deti i tas kolonėles, jau turiu jų 2 vienetus.Bus du vienetai tų grindinių kolonėlių. Klausoma muzika-repas, kartais ir daug greitesnė,panašiai kaip Tautinis Brandas - Prasiblaškom (neturejau ant greičio su kuo daugiau palygint )
Klausimai:
Kiek ir kokių garsiakalbių (kiek žemų dažnių, kiek vidutinių dažnių ir kiek aukštų dažnių man reikia dėti, kad gaučiau tai ko noriu?
Kokių filtrų reikės?
Ar man apsimoka dėti aukštus prie tokios klausokos muzikos?
Ačiū už pagalbą! |
|
|
|
|
|
|
Grindinės kolonėlės |
Parašytas: 2013 07 03, 10:42 |
|
|
|
O tu geriau pasistenk man padėti, negu siūlydamas prekes, aš užsispyręs ir noriu pabandyt pats pasidaryti, tiesiog jeigu nesunku kas nors pasakykit kokie žemadažniai tiktų ir kokius aukštus reikėtų imt.
Pasakei nesumeistrausiu filtro? O tu geriau pasakyk kokio fitro reikia, schema ar dar ką nors. |
|
|
|
|
|
Grindinės kolonėlės |
Parašytas: 2013 07 03, 10:55 |
|
|
|
Jei gausi pasiūlymą ramiai eiti atostogų - žinok, kat tas žmogas tikrai gali tau padėti akustikos klausimu. Arba kitu atveju su tamstele nelabai kas bendraus iš "akustikų" |
|
|
|
|
|
Grindinės kolonėlės |
Parašytas: 2013 07 03, 11:16 |
|
|
|
Tai cia pas jumis jau iprasta kitiem p*st prota vietoj to kad padet, nu aciu. |
|
|
|
|
|
Grindinės kolonėlės |
Parašytas: 2013 07 03, 11:27 |
|
|
|
Nu prašom. "Pilni lentynai" tokių "kitų" kuriems reikia dabar ir staigiai, nors visiškai neaišku kokios fizinės, idealoginės ir finansinės to "kito" asmens savybės. Tai tokiems gali patarti tik atitinkamo lygmens individas (nu, girdėjau, darė, mūsų kaime buvo čiki). Turėsi "kūrinėlį" pagal savo lygmenį ir galėsi jaustis "visa galva didesniu" ir drąsiai visus "patarėjus" laikyti bukapročiais neišmanėliais Kaip jau mums visiems čia įprasta . |
|
|
|
|
|
|
Grindinės kolonėlės |
Parašytas: 2013 07 03, 11:50 |
|
|
|
Smartboy rašo: |
Tai cia pas jumis jau iprasta kitiem p*st prota vietoj to kad padet, nu aciu. |
Suvest akustiką - ne kyšt-myžt. To išmokstama ne per vienerius metus ir per porą dienų iki atostogų pats tikrai neišmoksi. Tuo labiau suvesti tris juostas. Čia tau suprantantys sako, kad darytum gatavus projektus, kol pradėsi suprasti kas, kaip, dėl ko ir jei tikrai užsikabinsi, nusipirksi aparatūrą matavimams. Pilnas interas "nekomercinių" projektų, nors garsiakalbius vistiek reiks pirkti.
O jei toks labai "smart" jautiesi - daryk viską pats nuo 0 - bus šūdas, ale savas.... |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
|
Grindinės kolonėlės |
Parašytas: 2013 07 03, 12:50 |
|
|
|
obalys rašo: |
... Tuo labiau suvesti tris juostas.... |
Taigi aftorius kaip ir žada nedėti aukštų. Nepanašu, kad priebosį kiš |
|
|
|
|
|
Grindinės kolonėlės |
Parašytas: 2013 07 03, 16:29 |
|
|
|
Sauliucka rašo: |
Nepanašu, kad priebosį kiš |
Man išvis nepanašu, kad aftorius kiš. Nebent kokiai mergiotei per atostogas... |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|
FS25 Tractors