|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 16, 19:40. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Buitinė technika, apšvietimas » DEL KAMBARIO APSVIETIMO,REIKIA PAGALBOS
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
DEL KAMBARIO APSVIETIMO,REIKIA PAGALBOS |
Parašytas: 2013 06 21, 18:19 |
|
|
|
|
to ruulis
gerai, mažiau emocijų Tai tu išbandei kondensatorius ar ne? Man irgi įdomu, kas per trikdžiai, kad net kitame kambaryje lempos valdymo schemos juos pagauna  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 06 21, 18:47 |
|
|
|
|
| vidas.k rašo: |
Man irgi įdomu, kas per trikdžiai, kad net kitame kambaryje lempos valdymo schemos juos pagauna  |
Pirštu prisilietus prie lempos korpuso ji junginėjasi (priedo ir keli šviesumo lygiai yra), buvo ir pas mane panaši bėda, užteko kištuką tos gudrios lempos apsukti rozetėje, kaip temos autoriaus atveju net nežinau ar padėtų toks dalykas. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 06 21, 20:12 |
|
|
|
|
| sopkis rašo: |
Man irgi įdomu, kas per trikdžiai, kad net kitame kambaryje lempos valdymo schemos juos pagauna  |
Pirštu prisilietus prie lempos korpuso ji junginėjasi (priedo ir keli šviesumo lygiai yra), buvo ir pas mane panaši bėda, užteko kištuką tos gudrios lempos apsukti rozetėje, kaip temos autoriaus atveju net nežinau ar padėtų toks dalykas. |
kaip supratau faze su nuliu sukeisti?, pabandysiu. nes angliskos razetes ir kistukai, ten suzymeta kur turi buti faze ir kur nulis.
ysijungia staline lempa per viena lyg kai isjungiu apsvietima o ne kai yjungiu.
gal kondensatoriai sukaupia srove o kai isjungi tada pystelna per razetes ir to matyt uztenka kad sureguotu? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 06 21, 21:02 |
|
|
|
|
| ruulis rašo: |
| (PAS MANE KOMPE NERA LT ABECELES) |
Tavo galvoje jos nėra, o ne kompiuteryje.
Jei neturi lietuviškos klaviatūros, nemoki, nenori ar negali susitvarkyti naudokis virtualia klaviatūra  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 06 22, 06:26 |
|
|
|
|
| Valdulis rašo: |
| (PAS MANE KOMPE NERA LT ABECELES) |
Tavo galvoje jos nėra, o ne kompiuteryje.
Jei neturi lietuviškos klaviatūros, nemoki, nenori ar negali susitvarkyti naudokis virtualia klaviatūra  |
as ne toks protingas kaip tu, as ne kompiuteristas ir ne elektrikas, as furistas. tu gali su fura vaziuot? ne ant visko zmones gudrus...
anglijos kainos: gipso prisukimas- 500svaru. elektos pajungimas-250. is viso 750x4=3000litu. prasau, sutaupiau darydamas pats.
As jau nebepykstu ant nekulturingu lietuviu, man ju gaila. lietuva privede prie to. as irgi buvau piktas nekulturigas, kol nepabegau is LT... sekmes jum... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 06 22, 08:25 |
|
|
|
|
to ruulis
taip, pabandyk pačioje stalinėje lempoje sukeisti fazę su neutrale.
O kas dėl lietuviško chamizmo, tai tu teisus, užtenka pabūti ar Vokietijoje, ar Prancūzijoje, ar Suomijoje ir grįžus atgal tas chamizmas pasimato ir žiauriai lenda per visur "lietuviais esame mes gimę"- štai čia to chamizmo priežastis |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 06 22, 08:57 |
|
|
|
|
| ... as irgi buvau piktas nekulturigas, kol nepabegau is LT... sekmes jum... |
Tai kad toks ir likai. Ir Lietuva čia niekuo dėta: kiekvienas pasirodo kuo esąs dviem atvejais: būdamas girtas, ir išvykęs svetur... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 06 22, 12:58 |
|
|
|
|
to ruulis
taip, pabandyk pačioje stalinėje lempoje sukeisti fazę su neutrale.
O kas dėl lietuviško chamizmo, tai tu teisus, užtenka pabūti ar Vokietijoje, ar Prancūzijoje, ar Suomijoje ir grįžus atgal tas chamizmas pasimato ir žiauriai lenda per visur "lietuviais esame mes gimę"- štai čia to chamizmo priežastis |
dekui tau vidai. siandien gime viena ideja. as jungiau nuly per jungikly o faze tiesiai. gal bandysiu faze per jungikly... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 06 22, 13:31 |
|
|
|
|
| O kas dėl lietuviško chamizmo, tai tu teisus, užtenka pabūti ar Vokietijoje, ar Prancūzijoje, ar Suomijoje |
Nei vokietis nei prancūzas nei suomis su tokiais beraščiais nekalba. Tiesa nepamokslauja, bet tiesiog nekalba.
Čia bent kalba. Tačiau jei žmogus tiek ant visų dėjęs, kad leidžia sau rašyti belekaip tai ir į tą žmogų toks pats požiūris.
Autoriui P.S.
fūrą panorėjęs vairuot aš išmokčiau, C kategoriją jau turiu. O va tu elektros niekada neišmoksi. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 06 22, 15:34 |
|
|
|
|
| vytautas55 rašo: |
Čia panašiai kaip:
įsigyjai fūra ir tu jau fūristas,
o įsigyjai testerį, tai ir turi, tik testerį. |
Įsigijai testerį jau testeristas (skamba kaip teroristas) |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 06 23, 17:37 |
|
|
|
|
| Evaldas_S rašo: |
| O kas dėl lietuviško chamizmo, tai tu teisus, užtenka pabūti ar Vokietijoje, ar Prancūzijoje, ar Suomijoje |
Nei vokietis nei prancūzas nei suomis su tokiais beraščiais nekalba. Tiesa nepamokslauja, bet tiesiog nekalba.
Čia bent kalba. Tačiau jei žmogus tiek ant visų dėjęs, kad leidžia sau rašyti belekaip tai ir į tą žmogų toks pats požiūris.
Autoriui P.S.
fūrą panorėjęs vairuot aš išmokčiau, C kategoriją jau turiu. O va tu elektros niekada neišmoksi. |
va butent taip ir yra, nera kada elektrotechnikos mokintis del to ir jieskau pagalbos forume. elektros instaliacija pats pasidariau, su draugu patarimais.
ir nera kada jieskoti kaip pakeisti y LT srifta, ne daznai reikia lietuvisko srifto. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 06 23, 18:03 |
|
|
|
|
| ir nera kada jieskoti kaip pakeisti y LT srifta, ne daznai reikia lietuvisko srifto. |
Nu nereikia tai nereikia, jau sakiau - rašyk į angliškus forumus ten tau mandagiai nutylės.
Visiems kitiems nepatenkintiems lietuviškais forumais irgi tas pats galioja. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 06 23, 19:01 |
|
|
|
|
| Evaldas_S rašo: |
| ir nera kada jieskoti kaip pakeisti y LT srifta, ne daznai reikia lietuvisko srifto. |
Nu nereikia tai nereikia, jau sakiau - rašyk į angliškus forumus ten tau mandagiai nutylės.
Visiems kitiems nepatenkintiems lietuviškais forumais irgi tas pats galioja. |
as patenkintas, cia jus nepatenkinti... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 06 23, 19:05 |
|
|
|
|
NA KAGI BRANGIEJI... ACIU UZ PATARIMUS, PROBLEMA SU APSVIETIMU ,,ISPRENDZIAU'' GALIM BAIGTI SITA TEMA...
VISIEMS SEKMES GYVENIME, DZIAUKITES GYVENIMU, JIS YRA PER TRUMPAS PYKTIS, PASISTENKIT BUTI GERESNI VIENI KITIEMS....
SU PAGARBA
ROLANDAS |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|