|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 25, 19:53. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » kaip isirinkti mikrofona ?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
 |
 |
kaip isirinkti mikrofona ? |
Parašytas: 2006 04 04, 19:38 |
|
|
|
|
| superstar rašo: |
| zodis zvirbliu isskrides, jauciu sugryzta ar kazkaip ten.. bet seip gandai sklinda visur, taip kad susipykes su vienais gali netekt ir daugiau.. |
Matai Tu Vilniauj (Jusu maziau ar daugiau girdinciu garsistu ten pilna), o As Klp (Cia mes nu kaip maximum 6), beto turiu uznugari rimta (rimti projektai, Gerhardo rekomendacija vokieciu kalboj, Visgirdos milijoniniai projektai su fijerverkais ir pn. Man vienodai.
Visi rimti renginiu organizatoriai su kuriais pagrindy dirbau visada liko patenkinti ir net klausimu jokiu nekilo del kokybes (aisq su jais visai kitos pinigu sumos sukasi, su jais dirbant as pasisamdau visa mobilu personala, o dabar dirbau vienas).
Su jais lengva dirbt, nes jie pinigu neskaiciuoja. Reikia - pasisamdau daug zmoniu ir net scenoj pastatau monitorini pulta, reikia pastatau dar viena televizos transliacijai, jei reikia pastatau dar viena irasam.
O dabar tipo uz kelis litus per galva versiuos?
Cia netame esme (tikrai ne piniguose, kartais dirbu net uz dyka), esme tame kad as ispejau, bet niekas su manim nesiskaite ir i mano nuomone visiem buvo nusisvilpt. O dar kai paprasiau, kad padarytume repeticija tas saunuolis pasake: "Zinai as pavargau nuo visu tu repeticiju". "Nu kaip nori zvaigzde" galvoju.
Tegul dabar galvoja, organizatoriai po renginio ant aktoriaus issiliejo. O as issiliejau ant organizatoriu. Ir siaip jokio organizuotumo nebuvo, nes iki siol net normalaus scenarijaus nesu gaves. Pravalas ten ne darbas su jais. Beto siaip pasiulymu daug kur garsint atsirado, ISkart pasijaute pavasaris. Cezono pradzia. |
|
_________________ Dj_MAster (Lithuania) |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 04 04, 20:10 |
|
|
|
|
| na laimingai tada:) tiesiog sakau, kad su kuo nors susipykus paskui, gali tekt kada bandyt taikytis, o tada jau biski problematiska... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 04 04, 20:15 |
|
|
|
|
Zinai man visikai vienodai, nes jei as esu teisus, tai ginu savo garbe ir i verslo politika man nusisvilpt.
Cia taip nusprendziau po koncerto su RiaubiShhhhhhhhhhhhhhhhhhhh (gyvete).
Ai matai biski grama padares esu
Dabar galvoju -> per daug cia pasakoju  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 04 04, 20:28 |
|
|
|
|
Jo siandien buvau Sony centre Klaipedoj, tai vos iejau vyr pardavejas tyliai pasake: "Cia mano klijentas, nes jus per zali".
O isivaizduoji, kaip pries metus pirkau Sony md su kompo klava tai jis net nezinojo, kad Sony toki modeli leidzi isviso.
Kai pasakiau kad man reikia Sony Md, kad kompo Klavietura pasijungu jis man pasake: "Kvaily -> tokiu nebuna"
Nu rimtai pasijutau, kaip kvailys. Bet kai nusipirkau ta sony Md kitur pirmu reisu nuejau i tapacia sony atstovybe ir parodziau jiems kad buna tokiu Sony Md grotuvu, kad klavietura pasijungtu yra.
Tai jau dabar vos iejau i tapacia Sony parduotuve iskart atsimine
Oj juokas paeme ir pardavejas juokesi  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 04 05, 17:12 |
|
|
|
|
na va sumum sumarum kas gaunasi su tais mic pirma tai isvaizda ju tokia:
toliau lyginau su nauju SM58 tai tiek kad tikrasis shure turi gal vos vos lygesne charakteristika ir gaudo maziau auksto bei vidurio, kas juos padaro labai draugiskais monitoriams. sitie padzelkes igauna ta pati gera garsa vos vos prisikus ant mixerio aukstu ir viduriniuju. taigi in total tai mane visai tenkinantys mikrofonai, prie kuriu darbo neprikibsiu. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 04 05, 21:05 |
|
|
|
|
| Bet juk cia rimta kopija. Dizainas niekuo nesiskiria, gumyte uzdeta net tokia pat. Nu nzn, nzn - manyciau autoriniu teisiu pazeidimas. Is kur pirkai? Reix ir man tokius apziuret. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 04 06, 19:42 |
|
|
|
|
| joa, arba bent pridet kokia klijuojama juostele su uzrasu kad paciam galima but prisiklijuot, bo tikrai atsiras gudriu kurie prades prisiknisinet prie to uzraso nebuvimo, nors darbas bus ta pats ale mat prestizas netas jei SHURE neuzpiesta |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 04 06, 19:52 |
|
|
|
|
"toliau lyginau su nauju SM58 tai tiek kad tikrasis shure turi gal vos vos lygesne charakteristika ir gaudo maziau auksto bei vidurio, kas juos padaro labai draugiskais monitoriams. sitie padzelkes igauna ta pati gera garsa vos vos prisikus ant mixerio aukstu ir viduriniuju."
ir darbas ne visai tas pats:) ir seip neveltui pigesni turbut.. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 04 06, 20:45 |
|
|
|
|
| tai net nenoriu tiketis tokio pat darbo uz zenkliai mazesne kaina, bet tikrai rezultatai puikus ir man nesukels problemu high ir mid eq pasukimai per viena padala prie laikrodzio rodykle, tarpkitko sitie turedami daugiau virsaus man atrodo skaidresni nes tikras sm58 tai toks uzspuastas garsas kuri samoningai tvarkau uzvirindamas daugiau vidurio ir ausksto |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |