|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 06 26, 22:54. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Ausines iki 1kLt
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Ausines iki 1kLt |
Parašytas: 2013 05 29, 09:16 |
|
|
|
Kokias ausis dengiancias uzdaro ar pusiau uzdaro tipo ausines
rekomenduotumet iki 1kLt ? Kad galeciau niekam netrukdydamas klausyt ir kad man netrukdytu. O gal vistik atviro tipo rinktis)?
Pagrinde orientuojuosi i stereo klausyma. Muzika ivairi, bet daugiau rami
gal.
Speju, kad norint maksimalios kokybes uz mineta suma nereik ziuret nei 3D,
nei belaidziu. O gal mano spejimai jau pasene? |
|
|
|
|
 |
Ausines iki 1kLt |
Parašytas: 2013 05 29, 14:55 |
|
|
|
|
Paskutinį kartą redagavo VEC7OR, 2013 05 29, 14:59. Redaguota 1 kartą _________________ My rhombicosidodecahedron is bigger than yours. |
|
|
|
 |
Ausines iki 1kLt |
Parašytas: 2013 05 29, 15:13 |
|
|
|
is sennheiser ka nors pasiziureti gali HD 558 kad ir. O siaip paklausyti reiktu ir ar verta brangesnes imti, kai ir su pigesnem gali girdetis tas pats. |
|
_________________ Have a nice day! |
|
|
|
 |
Ausines iki 1kLt |
Parašytas: 2013 05 29, 18:16 |
|
|
|
Pats gal naudoji ATH-M50 ?
head-fi reitingavimo as ten nelabai supratau. Suplakta viskas i viena kruva - ir brangios ir pigios ir visos vienoj kategorijoj reitinguojamos, ko rezultate gaunasi, kad daug pigeisku yr zymiai aukstesnej vietoj nei brangiausios.
|
|
|
|
|
 |
 |
Ausines iki 1kLt |
Parašytas: 2013 05 29, 18:22 |
|
|
|
Nepaminejau, kad ir medziagu kokybe bei naudojimo komfortas labai svarbu.
Ir dar atsiminiau, kad nenaudoju specialaus stiprintuvo ausinems, tai manau man reikia dairytis ausiniu su mazesniu impedansu (30-60 omu).
Siuo momentu esu ties Audio-Technica ATH-M50s. Bet kol kas nematau rimto argumento, kodel ne kurias kitas rinktis. |
|
|
|
|
 |
Ausines iki 1kLt |
Parašytas: 2013 05 29, 19:05 |
|
|
|
Rimčiausias reitingas ir argumentas yra tavo ausys. Arba pašaliečių ir geltonosios spaudos patarimai, kai pats neturi supratimo ar savo nuomonės... Prisiminus reklamą: "jei visiems tiko, tai tiks ir man..."  |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
 |
Ausines iki 1kLt |
Parašytas: 2013 05 29, 20:51 |
|
|
|
Ausines reikia rinktis tik pačiam. Net ir toj pačioj kainų kategorijoj, net ir tos pačios firmos ausinės skiriasi skambesiu radikaliai, ir tik pats gali nuspręst, ar toks garsas patinka. Čia daug kas rekomenduos senheiser, o man pvz. jos atkrito po 20 sekundžių paklausymo - netolygūs viduriniai dažniai (aš klausiau aplink 500lt). Dar reikia žinot, kad ausinių dažninė charakteristika ir garso lygis priklauso aparato išėjimo varžos (ir tai viena iš priežasčių, kodėl atsiliepimai apie tas pačias ausines gali būt visiškai skirtingi), tai esant galimybei, reiktų nusitempt į parduotuvę ir savo aparatą. Nors tokiems aparatams, kuriuos galima nusitempt, paprastai ausinės už 1000lt per geros. |
|
|
|
|
 |
Ausines iki 1kLt |
Parašytas: 2013 05 29, 21:26 |
|
|
|
S.G. rašo: |
Čia daug kas rekomenduos senheiser |
Arba AKG. |
|
_________________ Tel. Nr. 86045396penki |
|
|
|
 |
Ausines iki 1kLt |
Parašytas: 2013 05 30, 12:14 |
|
|
|
klausiu rašo: |
Siuo momentu esu ties Audio-Technica ATH-M50s. Bet kol kas nematau rimto argumento, kodel ne kurias kitas rinktis. |
Arba AKG K550... |
|
|
|
|
 |
 |
Ausines iki 1kLt |
Parašytas: 2013 05 30, 12:51 |
|
|
|
Pats turiu ir Beyerdynamic dt 931, nad 10, izodinamines tds 7, tds 3 pira poru ir t.t., teko lyginti su senheiser 570, akg k400. Labiausiai patiko pastarosios, naujesnis atitikmo kurioms butu, matomai, akg k700/k701, labai maloniai skambancios ausines. O vokalui klausyti naudoju kiek modernizuotas tds 3, kazkuo panasios i akg k400, su tuo skirtumu, kad beveik neatkuria zemuju(pagrindinis ju trukumas).
Tad pasidomekite akg produkcija, jie gamina muzikalias ausines
O kas liecia beyerdynamic, tai daugelis skundziasi beveik visu beyrdinamiku paryskintais aukstais dazn., nors puciamuju instrumentus/orkestrus jos atkuria labai maloniai, bet visiskai netinka siuolaikiniai elektro muzikai. |
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
 |
 |
Ausines iki 1kLt |
Parašytas: 2013 05 30, 13:18 |
|
|
|
Dmitrij rašo: |
O kas liecia beyerdynamic, tai daugelis skundziasi beveik visu beyrdinamiku paryskintais aukstais dazn., nors puciamuju instrumentus/orkestrus jos atkuria labai maloniai, bet visiskai netinka siuolaikiniai elektro muzikai. |
Beyerdinamicai aukštus dažnius pakelia truputį, jei maitinami nuo stiprintuvo su maža išėjimo varža, ir pakelia labai smarkiai, jei maitinami nuo stiprintuvo su didele išėjimo varža. O maniškiai beyeriai ar prasigrojo, ar klausa adaptavosi, bet aukštų dažnių nebepastebiu, viskas savo vietose. |
|
|
|
|
 |
 |
Ausines iki 1kLt |
Parašytas: 2013 05 30, 16:53 |
|
|
|
klausiu rašo: |
Pats gal naudoji ATH-M50 ?
head-fi reitingavimo as ten nelabai supratau. Suplakta viskas i viena kruva - ir brangios ir pigios ir visos vienoj kategorijoj reitinguojamos, ko rezultate gaunasi, kad daug pigeisku yr zymiai aukstesnej vietoj nei brangiausios.
|
Pats nauduoju ATH-M30, bet galvoju sau gimtadienio proga padovanot M50.
Taip ten gali but viskas vienoj kruvoj, bet idemiai perskaityk ka rasho, ne visada buna kad brangesnes ausines buna daug geresnes.
Bent pasiziurek preliminariai kur kokios ausines - vienos buna sausos ir monitorines, kitos ryshkesnes ir su charakteriu, pvz atkreipk demesi ka forumieciai rasho.
Na paziesi modelius, nueisi pasiklausyt ir poto jau galesi sprest.
obalys rašo: |
Rimčiausias reitingas ir argumentas yra tavo ausys. Arba pašaliečių ir geltonosios spaudos patarimai, kai pats neturi supratimo ar savo nuomonės... Prisiminus reklamą: "jei visiems tiko, tai tiks ir man..."  |
Kai nusipirksi ausines kurios graziai skambejo parduotuvei bet vargina klausant nuolat, pradesi rimciau ziuret i ta ka zmones rasho. |
|
_________________ My rhombicosidodecahedron is bigger than yours. |
|
|
|
 |
 |
Ausines iki 1kLt |
Parašytas: 2013 08 04, 09:03 |
|
|
|
Sena tema,bet... AKG 500 serijos kazkada turejau,trumpai,nepatiko visiskai,zemi labai netolygus,mazai ju,auksti paryskinti,viduriu beveik nera,kitos,kad ir placiai zinomu firmu,daug graziau man asmeniskai skambejo,net gerokai pigesnes,pvz,100lt.Geriausia su kokybisku grotuvu ir irasu klausytis ir issirinkti pagal skoni,o jis skirtingas.  |
|
_________________ Tiesa slypi visai cia pat. |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|