|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 20, 16:47. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Maitinimo šaltiniai » MAKITA akumuliatorių pakrovėjas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
MAKITA akumuliatorių pakrovėjas |
Parašytas: 2013 05 11, 17:06 |
|
|
|
Sveiki turiu makita pakroveja ir ant jo nugaros staika raso inpute/120v-50-60hz /50-60hz240v tai ar galiu ji junkti i 220v ar ne ikelciau nuotrauka bet nelabai suprantu kaip pakroveja amerikietiskas[/url] |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 05 12, 08:32 |
|
|
|
edmas79 rašo: |
Sveiki turiu makita pakroveja ir ant jo nugaros staika raso inpute/120v-50-60hz /50-60hz240v tai ar galiu ji junkti i 220v ar ne ikelciau nuotrauka bet nelabai suprantu kaip pakroveja amerikietiskas[/url] |
Vaikeli, tu gal pradžioj pasimokyk rašyti... Jeigu jau net tiek nesugebi, tai įrašyk savo kalbą (su intonacija!), ir patalpink ją jutiūbėj. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 05 12, 13:53 |
|
|
|
Valdulis rašo: |
edmas79 rašo: |
Vaikeli, tu gal pradžioj pasimokyk rašyti... Jeigu jau net tiek nesugebi, tai įrašyk savo kalbą (su intonacija!), ir patalpink ją jutiūbėj. |
jei neturi ko pasakyti tai ir tilek kai reiks pagalbos del rasimo klaidu tada galesi reikstis  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 05 12, 15:43 |
|
|
|
Todėl ir reiškiuosi, nes tau jau tikrai reikia pagalbos. Ir, kaip matosi, ne tik dėl rašymo klaidų... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 07 22, 17:38 |
|
|
|
|
_________________ Kartais taip norisi žmogų pasiųsti kur nors toli, bet pasižiūri į jį ir supranti, kad jis jau visur buvo... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 07 22, 20:52 |
|
|
|
Lauko tranzistorius(MOS-FET)-90% tikimybe |
|
_________________ Nori būti laimingas visą gyvenimą - būk sąžiningas žmogus.
Tomas Fuleris |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 07 22, 21:04 |
|
|
|
Zuperis rašo: |
o aš duodu 100%,kad ten mikrė  |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 07 22, 21:28 |
|
|
|
Jakaz rašo: |
Zuperis rašo: |
o aš duodu 100%,kad ten mikrė  |
Nu nesu susidures su Makita.Greiciausiai tavo tiesa.Bet maitblokis vistiek flyback tipo |
|
_________________ Nori būti laimingas visą gyvenimą - būk sąžiningas žmogus.
Tomas Fuleris |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 07 23, 09:52 |
|
|
|
Zuperi ir Jakaz
Vien dėl šios priežasties ir prikabinau foto nuoruodą, kur pažymėjau, kuris elementas neteko "viršugalvio". Kad nereikėtų spėlioti. MosFet'as prisuktas prie aušinimo sienelės, o čia man irgi panašu kad yra tranzų tiltelis, bet mane domina jo identifikacija, jo modelis ir t.t., kad galėčiau jį pakeisti.
Ačiu visiems už info, kurią vis tik gausiu....  |
|
_________________ Kartais taip norisi žmogų pasiųsti kur nors toli, bet pasižiūri į jį ir supranti, kad jis jau visur buvo... |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 07 23, 10:02 |
|
|
|
Docentas rašo: |
Zuperi ir Jakaz
Vien dėl šios priežasties ir prikabinau foto nuoruodą, kur pažymėjau, kuris elementas neteko "viršugalvio". Kad nereikėtų spėlioti. MosFet'as prisuktas prie aušinimo sienelės, o čia man irgi panašu kad yra tranzų tiltelis, bet mane domina jo identifikacija, jo modelis ir t.t., kad galėčiau jį pakeisti.
Ačiu visiems už info, kurią vis tik gausiu....  |
 |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 07 23, 14:13 |
|
|
|
Na va, didelis AČIU...
o dėl GOOGLE....
kadangi l.trūksta laiko, tai tenkinuosi greito maisto tiekimu, nors kai retkatčiais turiu kiek laiko, tai mėgstu ir pats maistą gaminti...
taip ir čia... viskas galima... bet kartais būna tiesiog greičiau gauti iškarto info, o ne pačiam po "mišką" klaidžioti...
tam ir egzistuoja forumai...
juk nebuvo sunku įmesti nuoruodą, už ką didelis dėkui...  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 08 04, 18:54 |
|
|
|
Na kaip atrodo, kad tikriausiai niekas realiai taip ir nepadarė pakeitimo iš 110V į 220v. Nes visi perskaityti pasisakymai naudos davė lygiai "0". Įvertinus reikalingų pakeisti detalių keikį bei kainas, plius sugaištą laiką, manau pigiau yra nusipirkti tiesiog jau pagamintą 220V tinklui. Kainos nuo 120.00 iki 250,00 LT. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 08 04, 19:08 |
|
|
|
Docentas rašo: |
Na kaip atrodo, kad tikriausiai niekas realiai taip ir nepadarė pakeitimo iš 110V į 220v. |
Aš perdariau. Ir ne vieną. žmonėms tai kainavo tarp 50 ir 100. Na ir man vieniem - dviem geriems pietums liko.
Citata: |
pigiau yra nusipirkti tiesiog jau pagamintą 220V tinklui. Kainos nuo 120.00 iki 250,00 LT. |
Jeigu tokiomis kainomis yra tai gal ir taip. Bet aš tokių kainų nemačiau. Nebent vogtų naudotų. Naujas kainuoja |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 08 04, 19:51 |
|
|
|
Aš perdariau. Ir ne vieną. žmonėms tai kainavo tarp 50 ir 100. Na ir man vieniem - dviem geriems pietums liko.
Tai kurioje vietoje šuo pakastas ? Nes pagal tas visas schemas, kurios "blūdija" po internetą, nepakanka. Ir nesuprasi, ar specialiai nedasakoma iki galo, ar tiesiog šiaip chebrytė "smaginasi"
Prie to pačio, gal kas žino ar yra galimybė "prikelti" Li-ion [Makita BL1815], nes buvo keletą metų nenaudojami/nekraunami ? jei taip, tai kaip ? Ačiu už info... |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |
FS25 Tractors