Elektronika.lt
 2026 m. kovo 4 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2026 03 04, 07:02. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Autoelektronika » VW Golf IV 1.9 TDI 99m, 66kw. Durnavoja elektronika
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 33
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 VW Golf IV 1.9 TDI 99m, 66kw. Durnavoja elektronika
PranešimasParašytas: 2013 05 01, 17:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ComAuto
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Masinis kaip ir minejo, greiciausiai bus juodas, o autodata negalima pasitiket, nes labai daznai ji rodo viena, o is tikruju ira visai kitos spalvos... ta masini laida reikia palikti kad jis butu pajungtas ir nueitu i sedyne, o kitus 2 laidus, jau kur uz fyskes eina, atkirpt ir pajungti varza 3om , ir viskas ore. Jai tu pavz atjungi fyske, pajungi varza ant 2 laidu, o masinis laidas lieka tuscias (nepajungtas i sedyne) klaidos nemeta, o lempute dega
PranešimasParašytas: 2013 05 01, 19:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
shorano
Naujokas
Naujokas
abalys rašo:
Nu jo, jei nenori but elektriku, tai kokio velnio dar lendi prie AIRBAG? Lemputes zmones irgi servisuose keiciasi, nebutinai bagociai, o paprasciausia tie kuriem neidomu. Jie geriau atvaro, nes zino kad bus pakeista normaliai, o tie kurie patys nemokedami dedasi ir blogai isideda daznai moka 2 kartus. Siaip uz tokius tupus klausimus normaliam forume jau butum gaves ispejima. O siaip as cia pasakau savo nuomone, nes as gerai nepaguglines nepaieskojes kituose forumuose nepuolu klaust. Nusiminusiems cia- http://www.supermama.lt/forumas/ O cia manau turetu lankytis nors kiek supratimo turintys.

Tai tiesiog nori pasakyt, kad cia nenormalus forumas, kad leidzia prisijung tokiem "neismaneliam" kaip as?;D Tai jo, pries registracija reiktu gal testa atlikt. Kas islaiko, tas registruotis gali. Kas ne, tas jau negali but cia taip "protinguju".. Vyruti, jei tau nepatinka mano postai, neskaityk. Arba perskaityk, bet nieko nerasyk. Negi negali praeit temos nepasisakes? Ir sitoj temoj buvo taip, kad kuo toliau i miska, tuo medziu daugiau.. Kuo giliau i tema, tuo maziau apie pacia problema. Nusisikt man ant uzuojautos. Atejau i normalu foruma, kad galbut kasnors padetu man issprest mano ptroblema, bet reiski kaip gyvent reik. Aciu kad issakai savo nuomone, bet daugiau gali jos jau ir nesakyt. Bent ne sitoj temoj. Aciu jei supranti! Wink
PranešimasParašytas: 2013 05 01, 19:18 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
abalys
Senbuvis
Senbuvis
TAIP zmogel YRA tokiu forumu kad be testo neprisiregistruosi. As nieko pries tave neturiu, tiesiog nusipirkai GUOLI, o vartotojo instrukcijos bardacioke nebuvo...
PranešimasParašytas: 2013 05 01, 19:20 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
tomaxsas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
shorano rašo:

Tai tiesiog nori pasakyt, kad cia nenormalus forumas, kad leidzia prisijung tokiem "neismaneliam" kaip as?;D Tai jo, pries registracija reiktu gal testa atlikt. Kas islaiko, tas registruotis gali. Kas ne, tas jau negali but cia taip "protinguju".. Vyruti, jei tau nepatinka mano postai, neskaityk. Arba perskaityk, bet nieko nerasyk. Negi negali praeit temos nepasisakes? Ir sitoj temoj buvo taip, kad kuo toliau i miska, tuo medziu daugiau.. Kuo giliau i tema, tuo maziau apie pacia problema. Nusisikt man ant uzuojautos. Atejau i normalu foruma, kad galbut kasnors padetu man issprest mano ptroblema, bet reiski kaip gyvent reik. Aciu kad issakai savo nuomone, bet daugiau gali jos jau ir nesakyt. Bent ne sitoj temoj. Aciu jei supranti! Wink

vo aš už, gal tada neatsirastų tokių kalbajobų kuriem lemputės tipus reikia googlej surast ir parodyt...
PranešimasParašytas: 2013 05 01, 19:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ComAuto
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Jai tu is vln, rasyk, sugalvosim kaska tikrai
PranešimasParašytas: 2013 05 01, 22:01 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
shorano
Naujokas
Naujokas
gaila, bet kaunas:)
PranešimasParašytas: 2013 05 02, 07:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vaidass
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
shorano rašo:
gaila, bet kaunas:)

likimas, dziaukis
PranešimasParašytas: 2013 05 03, 10:58 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
pilypas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
shorano rašo:
abalys rašo:
Nu jo, jei nenori but elektriku, tai kokio velnio dar lendi prie AIRBAG? Lemputes zmones irgi servisuose keiciasi, nebutinai bagociai, o paprasciausia tie kuriem neidomu. Jie geriau atvaro, nes zino kad bus pakeista normaliai, o tie kurie patys nemokedami dedasi ir blogai isideda daznai moka 2 kartus. Siaip uz tokius tupus klausimus normaliam forume jau butum gaves ispejima. O siaip as cia pasakau savo nuomone, nes as gerai nepaguglines nepaieskojes kituose forumuose nepuolu klaust. Nusiminusiems cia- http://www.supermama.lt/forumas/ O cia manau turetu lankytis nors kiek supratimo turintys.

Siaip pariniesi be reikalo, nes galiu garantuoti, kad yra bent kelios temos apie tavo beda, jei netingetum pasinaudoti paieska tikrai rastum, nebent visiskai nekerti apie auto ir, kad guolis tai vag grupe, ku r SRS AIRBAG moduliai ir laidai ejo netik I tavo vieninteli guoli. Bet... manau likimas tau nepalankus ir apie logini mastyma tau neteko girdeti. Taigi, surink viska atsargiai I kruva ir vaziuok pas tuos kas zino ka daro, manau ir saugiau ir pigiau tau bus.

P.s. Buvau ir as kazkada naujokas, bet pries uzduodamas koki klausima foruma tikrai esu maziausiai tris kartus perskaites (autodiagnostika ir autoelektronika), taip kad nereikia cia verkti apie pamokslavima, pradzioj pasinaudoji googliu, po to forumo paieska ir manau viskas bus aisku.

PranešimasParašytas: 2013 05 03, 12:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
shorano
Naujokas
Naujokas
pilypas rašo:
shorano rašo:
abalys rašo:

Siaip pariniesi be reikalo, nes galiu garantuoti, kad yra bent kelios temos apie tavo beda, jei netingetum pasinaudoti paieska tikrai rastum, nebent visiskai nekerti apie auto ir, kad guolis tai vag grupe, ku r SRS AIRBAG moduliai ir laidai ejo netik I tavo vieninteli guoli. Bet... manau likimas tau nepalankus ir apie logini mastyma tau neteko girdeti. Taigi, surink viska atsargiai I kruva ir vaziuok pas tuos kas zino ka daro, manau ir saugiau ir pigiau tau bus.

P.s. Buvau ir as kazkada naujokas, bet pries uzduodamas koki klausima foruma tikrai esu maziausiai tris kartus perskaites (autodiagnostika ir autoelektronika), taip kad nereikia cia verkti apie pamokslavima, pradzioj pasinaudoji googliu, po to forumo paieska ir manau viskas bus aisku.

Yes, Sir. Kita kart taip ir darysiu. Atsiprasau kad issisokau.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Technologijos.lt

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
RDR2 Mods
Euro Truck Simulator 2 Mods, WOT Mods, Assetto Corsa Rally Mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
ScriptHookV, GTA 5 Mods, GTA 5 Map Mods
gta5mod.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Būk saugus
elektroninėje erdvėje

www.esaugumas.lt
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“