|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 06 29, 08:07. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » dvijuoste sistema LM3886 stiprintuveliui
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
dvijuoste sistema LM3886 stiprintuveliui |
Parašytas: 2006 03 31, 11:23 |
|
|
|
|
| medinis, pas mane irgi db medinis. Man medis labai patinka. O tas ekranavimas tai vietinis galimas. |
|
_________________ Akis už akį, postas už postą!! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 31, 11:55 |
|
|
|
|
Kaudio , o kokius garsekalbius pasiulitum?
Neturiu as daug pinigu... Sukrapstyciau ant garsekalbiu apie 1200
Bet tikiuosi tokias kolonelias pasidaryt ,kad subo jungt nereiktu, nes pinigeliu jau neuztegtu subui  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 31, 12:52 |
|
|
|
|
| Strobe rašo: |
Kaudio , o kokius garsekalbius pasiulitum?
Neturiu as daug pinigu... Sukrapstyciau ant garsekalbiu apie 1200
Bet tikiuosi tokias kolonelias pasidaryt ,kad subo jungt nereiktu, nes pinigeliu jau neuztegtu subui  |
Gali nauduoti ta pati HDS205,ir tik kokybiskesni aukstu,su zemesniu rezonansiniu dazniu-seas no ferro 550,680,morel mdt32,vifa XT25..... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 31, 12:54 |
|
|
|
|
Visai graziai, beveik HI-END jau... Noreciau, bet neklausau dar ten tokiu retro muzono... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 31, 12:59 |
|
|
|
|
nekreipkit cia i mane demesio, tiesiog noriu gauti i pasta pranesima, kada si tema pasipildo  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 31, 14:36 |
|
|
|
|
Manyciau SEAS W17PPI ir noferro12 turetu buti neblogai. Sau noreciau tokiu.
Nors nesu garantuotas kad W17PPI grotu iki kokiu 4k, reiketu pasimatuoti. jeigu kirpti ant kokiu 3k tada zinoma aukstu reikia su zemesniu rezonansu.
bet man patiko noferro12 mms 0.17g. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 31, 14:43 |
|
|
|
|
2 CodeC
jai apie mano stipreka klausi tai taip jis medinis
2 vipix
gal paaiskintum kas tas vietinis ekranavimas ?
gryzes namo pasidomesiu garsiakalbiais ir ju kainom...
paskui konkretesni klausima uzduosiu  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 31, 16:31 |
|
|
|
|
nu pas tave trafas taip ekranuotas.
Nu supranti, kai visas korpusas metalinis, jis kaip ekranas gaunasi. Nu juk zinai...
O seip tai dar laidus ekranuotus, pas tave lyg ir tokie kiek maciau... Star Groud irgi geras dalykas, tik reik parinkti vieta ir sukti prie viso metalinio korpuso. krc... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 31, 19:25 |
|
|
|
|
Panasiai i tavo numatyta kaina turetu tilpti,ir gan geriau negu Peerless bazeje-tai pat jokio vargo su filtrais.....
Del filtru konsultacijos dazniausiai neuztenka-reikalinga gan ilgai zaistis,norint pasiekti gera rezultata....
Jeigu turesi problemu su garsekalbiais-rasyk padesiu.... |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2006 03 31, 23:35 |
|
|
|
|
| vipix rašo: |
nu pas tave trafas taip ekranuotas.
Nu supranti, kai visas korpusas metalinis, jis kaip ekranas gaunasi. Nu juk zinai...
O seip tai dar laidus ekranuotus, pas tave lyg ir tokie kiek maciau... Star Groud irgi geras dalykas, tik reik parinkti vieta ir sukti prie viso metalinio korpuso. krc... |
trafas ekranuotas pas mane skarda
cia greiciau ekranas nuo magnetinio lauko nes jis niekur nera pajungtas
bet kiek domejausi tai geriausia kuo storesnis kupolo formos su didele magnetine skvarba ekranas tai toks tada efekta galetu duoti
cia as ji padariau bet dabar nzn kodel nes manau kad jeigu as ir ji nuimciau jokiu pasikeitimi nebutu :] tisiog manau daug didesne itaka yra tinkamas stiprintuvo suprojektavimas nei visokie ekranavimai ir panasiai
siaip suprantu ka sakai bet va pas mane korpusas medinis tai korpuso pajungimas i trafo zeme jau netinka :]
taip kas del laidu tai signalo laidai pas mane su dvigubu ekranu is kuriu vienas pajungtas prie trafo zemes
na daugiau viskas lyg i matosi visi zemes laidai pas mane suaina i zvaigzde
cia taip padariau po ivairiu skaitymu ir ibaugintas ivairiu komentaru jog stiprintuvas paskui skleidzia visokius garsus del blogai isvedziotu zemiu
is esmes kaip as supratau tai pagrindas yra kad niekur nesusidarytu konturas ir viskas...
na siaip galiu pasakyti kad tyloje stiprintuvas ir ant max garso pats is saves jokiu garsu neskleidzia isskyrus tuos kas ateina per lineikas...
na dabar visa demesi sutelkes i koloneliu projekteli o stiprintuva ir visokius jo tobulinimus palieku tolimesniam laikui...
dabar va RCL puslapyje kainas ziurausi garsiakalbiu bandysiu kazka issirinkti... o paskui su jumis visais pasikonsultuoti  |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |