Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 15, 10:39. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
sveiki
turiu televizoriu pav "GRUNDIG" jis parvestas ir vokietijos .Vokietijoj rode gerai parvezus y lietuva vaizda rodo tik garso ner , "PSHHHHHH.....,"
sake kad eitu atreguliuot garsa tik kaip ? gal kas zino?
Paskaityk zemiau (PHILIPS videke nera garso).Smulkiai aprasiau kaip perdaryti.(jei nors truputi sharini elektronikoj).Jei ne teks nesti meistram.Pas mane tas malonumas kainuoja 20lt.
Paskaityk zemiau (PHILIPS videke nera garso).Smulkiai aprasiau kaip perdaryti.(jei nors truputi sharini elektronikoj).Jei ne teks nesti meistram.Pas mane tas malonumas kainuoja 20lt.
Kainas kitiem numušinėji? Patinka už kapeikas dirbti?
Kad jau apie tai tema gal pasisakysit,kiek už rimtesnį perdarymą imat(kai epromą perprogramint,lįsti į servisą,PAV filtrą keisti reikia).Aš tuom neužsiimu pastoviai,tik kartais koks pažystamas prisikabina teliką parsivilkęs iš Europos-net nežinau kiek paprašyti.
Kad jau apie tai tema gal pasisakysit,kiek už rimtesnį perdarymą imat(kai epromą perprogramint,lįsti į servisą,PAV filtrą keisti reikia).Aš tuom neužsiimu pastoviai,tik kartais koks pažystamas prisikabina teliką parsivilkęs iš Europos-net nežinau kiek paprašyti.
Jeigu tik įmanoma tai aš niekad nededu keitiklio {pav, sfe}. O ar tokiu ar kitokiu būdu kaina vistiek ta pati išskyrus tą atvejį{daugiausia tv iš UK bet jiems ir diapazono metrinių dar reikia todėl kaina jau aptariama individualiai} kai reikia dėti brangesnį keitiklį paraleliai PAVui.