Elektronika.lt
 2024 m. lapkričio 23 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2024 11 23, 06:11. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Programinė įranga » kompiuteriu sekimas
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 15
Pereiti prie 1, 2, 3, 4, 5  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 23, 22:10 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
linute13
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
sveiki , ar imanoma atsekti is kurio kompiterio siustos zinutes naudojant programa facebook?
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 23, 22:19 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Dosia
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
facebook administracijai taip. eilinis vartotojas tokiu galimybiu beveik neturi
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 23, 22:29 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Ar yra tokia programa "facebook"?

o siap tai jei reikia, kreipiesi i policija su betkokia idiotiska priezastimi atseit tave izeide ar kazkas tokio( motyvas beveik nesvarbu) jie tau is nustatys zinutes rasytoja o paskui su gauta informacija darysi ka nori.
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 23, 22:39 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
super
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Nori primust ta zmogu, kad nori susekt jo kompa ? Laughing
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 23, 23:57 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
linute13
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
super rašo:
Nori primust ta zmogu, kad nori susekt jo kompa ? Laughing

as tik noriu issiaiskint ar tai imanoma eiliniam zmogui nesikreipaint i policija tarkim palydoviniu budu nustatyti is kurios vietos buvo siunciamos zinutes
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 00:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
linute13 rašo:
as tik noriu issiaiskint ar tai imanoma eiliniam zmogui nesikreipaint i policija tarkim palydoviniu budu nustatyti is kurios vietos buvo siunciamos zinutes
Neįmanoma.
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 00:06 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
linute13
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Gal skamba ir kvailai visas sitas reikalas , bet patikekit manim nerasyciau cia jei man neubutu tas taip svarbu taip kad tikiuosi jusu pagalbos Wink
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 00:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
linute13
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
kionig rašo:
linute13 rašo:
Neįmanoma.

ar tikrai neimanoma ? jokiais budais , isskyrus policija ? ar nera kokios tai programos kurios pagalba ten irasai kokius kompiuterio duomenis ir is palydovo gauni info apie visa sio kompiuterio savininko internetine veikla ?
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 00:24 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
linute13 rašo:
ar tikrai neimanoma ? jokiais budais , isskyrus policija ? ar nera kokios tai programos kurios pagalba ten irasai kokius kompiuterio duomenis ir is palydovo gauni info apie visa sio kompiuterio savininko internetine veikla ?

Nenoriu įžeidinėti, bet mažiau filmų žiūrėk Laughing

Policija irgi nevisagalė, kadangi šiandien kibernetiniam nusikalstamumui nėra didelių kliūčių, jei tokiu purvinu darbu užsiima gudrus sukčius, apgavikas, šmeižikas ir pnš. Kvailus dar gali pagauti, bet gudresnių - ne.

O, kaip su tavo FB paskyros privatumo nustatymais?
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 00:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
linute13
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
kionig rašo:
linute13 rašo:

Nenoriu įžeidinėti, bet mažiau filmų žiūrėk Laughing

Policija irgi nevisagalė, kadangi šiandien kibernetiniam nusikalstamumui nėra didelių kliūčių, jei tokiu purvinu darbu užsiima gudrus sukčius, apgavikas, šmeižikas ir pnš. Kvailus dar gali pagauti, bet gudresnių - ne.

O, kaip su tavo FB paskyros privatumo nustatymais?

as tikrai neisizeisiu, nes esu visiskai zalia Very Happy privatumo nustatymuose visa mano paskelbta informacija fb gali matyti tik mano draugai , situacija tokia kad vienas zmogus nori patikrinti mano susirasinejimus, o as nenoriu kad jis juos pamatytu, taciau neturiu kitos isieties , taip kad noriu suzinoti ar tai imanoma , nes tas zmogus minejo cituoju : man paaiskino kaip nustatyt butent is kurios vietos buvo rasineta, pagal palydovus suseka
so? ar tai imanoma ?
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 00:50 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
linute13 rašo:
as tikrai neisizeisiu, nes esu visiskai zalia Very Happy privatumo nustatymuose visa mano paskelbta informacija fb gali matyti tik mano draugai , situacija tokia kad vienas zmogus nori patikrinti mano susirasinejimus, o as nenoriu kad jis juos pamatytu, taciau neturiu kitos isieties , taip kad noriu suzinoti ar tai imanoma , nes tas zmogus minejo cituoju : man paaiskino kaip nustatyt butent is kurios vietos buvo rasineta, pagal palydovus suseka
so? ar tai imanoma ?

Nori patikrinti kažkas.. Jau numanau Very Happy Situacija labai žinoma, t.y. ne savo kailiu, o kitų kailiu, kadangi buvau gavęs pasiūlymą kažkaip nulaužti FB paskyros slaptažodį, kad galėtų patikrinti irgi kai ką, ar nevaikšto į kairę..

Deja, tokiais purvinais dalykais neužsiimu niekada Smile

Tegu nesvaigsta apie tą palydovinį susekimą.. Tokias galimybės turi nebent CŽV, ir kitos aukčiausio saugumo lygio tarnybos, bet ne paprasti mirtingieji Very Happy

Nieks ten nesuseks ir neperskaitys tų tavo žinučių.

Aš būčiau labiau susirūpinęs paskyros prieigos slaptažodžio stiprumu ir jo periodišku keitimu. Pvz kas porą mėnesių. Nes slaptažodį galima lengviau gauti su kenkėjiškomis programomis.
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 00:55 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
linute13
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
kionig rašo:
linute13 rašo:
so? ar tai imanoma ?

Nori patikrinti kažkas.. Jau numanau Very Happy Situacija labai žinoma, t.y. ne savo kailiu, o kitų kailiu, kadangi buvau gavęs pasiūlymą kažkaip nulaužti FB paskyros slaptažodį, kad galėtų patikrinti irgi kai ką.

Deja, tokiais purvinais dalykais neužsiimu niekada Smile

Tegu nesvaigsta apie tą palydovinį susekimą.. Tokias galimybės turi nebent CŽV, ir kitos aukčiausio saugumo lygio tarnybos, bet ne paprasti mirtingieji Very Happy

Nieks ten nesuseks ir neperskaitys tų tavo žinučių.

Aš būčiau labiau susirūpinęs paskyros prieigos slaptažodžio stiprumu ir jo periodišku keitimu. Pvz kas porą mėnesių.

Jei viskas ka sakai yra tiesa ir tikrai neimanoma to padaryti tai padarei mano miega ramesni, aciu labai uz info Smile) beja del slaptazodzio tai snd priejau isvada kad kuo daznaiu ji pasikeisiu tuo ramiau gyvensiu , nes kazkaip labai jau domisi mano gyvenimu visi :/ dar karta aciu labai noriu tiket kad tai padaryt t.y susekt is kurios vietos buvo siunciamos zinutes yra neimanoma Smile
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 01:19 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
na matau cia biski idomesne situacija nei atrode.

jei tas zmogus kuris domisi tavo gyvenimu uri fizini priejima prie kompiuterio tai jei jis turi bent kiek smegenu tikrai suzinos tavo slaptazodi. ir siaip gales sekti viska ka darai be dideliu problemu ir slaptazodzio keitimas tikrai nepades.
net jei tu savo kompiuteri apsaugotum neveikiamai bet jus dalinates tauo pacisu interneto rysiu galima tave be problemu sekti. zinoma tai jau susetingiau.

siap tai man gana keista kokia prasme cia nustatyti is kurios vietos kas rasoma jei kazkas tau parase zinute galima jug paziureti to zmogaus profili ir pasiskaityti kur jis gyvena
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 01:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
linute13 rašo:
Jei viskas ka sakai yra tiesa ir tikrai neimanoma to padaryti tai padarei mano miega ramesni, aciu labai uz info Smile) beja del slaptazodzio tai snd priejau isvada kad kuo daznaiu ji pasikeisiu tuo ramiau gyvensiu , nes kazkaip labai jau domisi mano gyvenimu visi :/ dar karta aciu labai noriu tiket kad tai padaryt t.y susekt is kurios vietos buvo siunciamos zinutes yra neimanoma Smile

Na nebūtina jo dažnai keisti, nes jau visiška paranoja bus. Per dažnai keičiant, gali gerai neįsiminti, bet rekomenduotina, kad slaptažodis nebūtų lameriškas.

Neįmanoma susekt niekaip. Jei tai būtų įmanoma, būtų seniai sužinojęs ką ten prirašei ir ko ne bei išvadas padaręs.

Šiaip tai yra toks dalykas, kad telefonų progamos gali išsiųsti tavo radimosi vietą, bet ne visada tikslią ir vienodą. Nežinau ar rodo FB iš kur siunti žinutę draugams, bet rodo pvz: "paskelbta naudojant iphone prieš 5 min". Daugiau lyg ir nieko.

Taip, kad labiau reikia skaityti "terms of use" dalykus ir kaip organizuoja tavo duomenis atitinkamos kontoros.

Naudojantis išmaniais irgi reikia atsargiai elgtis, kadangi dabar visi tie appsai siuntinėja ką ir reikia ir ko nereikia, kas ne tik per sąskaitą muša, bet dar ir pyktibiškai savivaliauja.
 kompiuteriu sekimas
PranešimasParašytas: 2013 04 24, 01:25 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
linute13
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Digix rašo:
na matau cia biski idomesne situacija nei atrode.

jei tas zmogus kuris domisi tavo gyvenimu uri fizini priejima prie kompiuterio tai jei jis turi bent kiek smegenu tikrai suzinos tavo slaptazodi. ir siaip gales sekti viska ka darai be dideliu problemu ir slaptazodzio keitimas tikrai nepades.
net jei tu savo kompiuteri apsaugotum neveikiamai bet jus dalinates tauo pacisu interneto rysiu galima tave be problemu sekti. zinoma tai jau susetingiau.

siap tai man gana keista kokia prasme cia nustatyti is kurios vietos kas rasoma jei kazkas tau parase zinute galima jug paziureti to zmogaus profili ir pasiskaityti kur jis gyvena

okey dbr jau visai atvirai parasysiu , tokia situacija yra kad zinutes siunciau as zmogus zinantis mano fb slaptazodi perskaite jas , bet as is nevilties pasakiau kad mano fb kazkas pavoge ir mano vardu tas zinutes parase , ir problema tame kad as dbr esu uzsienyje ir nezianu ar imanoma issiaiskint is kur tos zinutes buvo siustos is kurios vietos , nes tas zmogus sako kad eina palydoviniu budu atsekt is kur ir jis zino kaip taip padaryti, taigi kalusimas ar as isprotejau ar tai padaryti tikrai imanoma ?
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie 1, 2, 3, 4, 5  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Weapons
GTA 6 Characters, GTA 6 Map, GTA 6 Vehicles
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,