|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 06 29, 04:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » smelis buitinese garso kolonelese
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 4 iš 4 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3, 4 |
|
 |
 |
patarkite,nezinau koki filtra pasirinkti |
Parašytas: 2006 03 30, 10:57 |
|
|
|
|
| sveiki,as naujokas sioj svetainej,gal galite man patarti,koki filtra man pasirinkti pasyvu ar aktyvu,siuo metu pas mane yra uzdaro tipo ekspermentine deze 54litr,joje yra patalpinti du moreliai mw265,lygiagreciai sujungti ir aukstadaznis mdt32s,filtras yra 2 juostu antros eiles,skiriamasis daznis 2500hz,bandziau su faziku dvi kameros po 25litr,kazko neskmbejo,o intertechnike tokie patys garsekalbiai su faziku padaryta,pagal parametrus garsekalbis yra daugiau uzdaro tipo dezei,gal jus galetumete issakyti savo nuomone,isbandyciau kuo daugiau variantu,aciu.[/i][/b] |
|
Paskutinį kartą redagavo saulius, 2006 03 31, 01:00. Redaguota 3 kartus(ų) |
|
|
|
 |
 |
smelis buitinese garso kolonelese |
Parašytas: 2006 03 31, 01:13 |
|
|
|
|
as ir dabar planuoju divjuoste sistema pasidaryti
vat jeigu man pritruks koloneliu aukscio tai turbut irgi su smeliu ta reikala isspresiu taip gausiu ir auksti gera ir nevibruojanti tvirta korpusa
o smelio tai kvarcinio manau iseis nubombint is liejyklos maciau ten jie tonom ji is furu tokiuose dideliuose maisuose iskraudineja  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 31, 01:16 |
|
|
|
|
| Geduxas rašo: |
nu va ble, o kai ash norejau y savasias smelio papilti ispyzdavojo visi  |
tai cia sneka eina apie smeli kolonelese kuriose jis yra uzdengtas
o tau to nepatare daryti gal del to kad tu ji butum supyles bet jis liktu neuzdengtas niekuom...
na nezinau net kodel nepalaike sito patarimo tau kiti forumieciai :]
pamenu ten ta tema kazkiek...
o kaip issprendei ta problema su kolonkem ? ar tiesiog taip ir palikai kaip buvo ? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 31, 10:22 |
|
|
|
|
| na nezinau, as tai nepilciau smelio tik del to, kad svorio centra nuleist, kad kolonkes nenugriutu. Paprasciausiai daug sluoksniu kokios plokstes prideciau, na "buterbroda" padaryciau. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 31, 13:34 |
|
|
|
|
buciau seip uzdenges bet neesme.... palikau viska kaip buvo ir gerai padariau todel kad win isd gerai skaiciavo o mane augizz truputy subalamutino nes jbl'as skaiciavo perpus mazesne... bet dabar kai klausau ir lyginu su kitom savo gamybos kolonkem tai pagal viska norma. o tas kibiriukas buvo nes ash dar tada nezinojau kad garsiukus tampyt reikia, o ir deze sudas (ko noret tik antros mano kolonkes....) neseniai buvau istraukes is tu nisu tai ble....zodziu nesamone ten ne korpusas, va baigiu su dibeisi ir perdarineju sau monitorius net ne vien del grojimo o ir del aplaminavimo kokybes jau kazkaip nelygis rodyt zmonem tokias... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 04 01, 00:09 |
|
|
|
|
aiskumas :]
sau dabar dvijuoste sistema galvoju susirinkti
dabar braidzioju po interneta ziurau kainas lyginu ieskau kazko optimalaus :]
stiprius lm3886
o del koloneliu tai divjuostes mano pirmos bus
"bosavyku" esu jau sukales ne viena :]
siaip mastau apie peerless SDS164 ir kazkoki jom aukstadazni...
visgi kaina optimali gaunasi ir manau kokybe pakankama tai mano klubinei muzikai :]
masciau apie HDS serija bet dabar pinigu stygius didelis o ir nezinau ar verta tiek investuoti i mano nelabai islavinta klausa  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 04 01, 00:14 |
|
|
|
|
| klaustukas rašo: |
aiskumas :]
ar verta tiek investuoti i mano nelabai islavinta klausa  |
Vienreiksmiskas teigiamas atsakymas klausa reikia lavinti. Beje man lavinimas irgi aktuali tema, nes neturiu klausos  |
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 04 01, 01:59 |
|
|
|
|
as ir kazkaip prie tos nuomones kad reikia lavinti o ne iskarto paimti viska kas geriausia
sitaip manau netgi ir pats idomumas nedingsta pastoviai vis domiesi skaitai ka pakeisti galetum ka pakoreguoti na tiesiog nedingsta noras tobuleti :]
o kai sukisi kokius 2000 lt paskui dar pas koki drauga kasnors patiks uz 1000 Lt tai pradesi gaileti kad tiek sukisai $$ ar kas nesigaus ir t.t.
tai va dabar apsistojau ties peerless SDS164
kaina spikarej 120 lt - 1 vnt.
na vistiek laukiu patarimu ar kokiunors pagristu nugincijimu mano aasirinkimui :]
beje gal galit patati koki aukstadazni rinktis ?
ir dar klausimas ar kasnors esat dare toki dalikeli ?
http://www.speakerworkshop.com/SW/Project/Equipment.htm
man idomu kokio galingumo varzas ten reikia sudeti ?  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|