|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 15, 04:53. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Prietaisai, įrankiai, medžiagos » Sroves stiprintuvas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Sroves stiprintuvas |
Parašytas: 2013 04 15, 19:05 |
|
|
|
Sveiki turiu tokia bėdą. Pas mane kaime laidais ateina vienfazis, ir labai mažai galios spėju kokie 2kw max ir aš noriu pasijungt svarkute, bet jai neužtenka srovės. Svarkė irgi vienfazė. Žodžiu gal žinot kokį aparatą kuri įjungus į rozetę sustiprintų srovę? |
|
|
|
|
|
Re: Sroves stiprintuvas |
Parašytas: 2013 04 15, 19:20 |
|
|
|
almukkas rašo: |
Sveiki turiu tokia bėdą. Pas mane kaime laidais ateina vienfazis, ir labai mažai galios spėju kokie 2kw max ir aš noriu pasijungt svarkute, bet jai neužtenka srovės. Svarkė irgi vienfazė. Žodžiu gal žinot kokį aparatą kuri įjungus į rozetę sustiprintų srovę? |
Papildomos galios paimti neimanoma. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 04 15, 19:22 |
|
|
|
Žinau tokį aparatą - va jis |
|
|
|
|
|
Sroves stiprintuvas |
Parašytas: 2013 04 15, 19:25 |
|
|
|
2kW mažoka suvirinimo aparatėliui. Virinimui reikia apie 50A (50-60v). Bandyk plonus elektrodus ir paaukštintos įtampos padavimą prasidedant lankui. Energija iš nieko neatsiranda ir neišnyksta... Panašu ,kad tamstos aparatėlis arba blogai apskaičiuotas arba sugedęs (trumpina dalį vijų). |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 04 15, 19:30 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Žinau tokį aparatą - va jis |
šita aparatą ir aš žinau tiesiog galvojau gal yra kokių aparatų kurie sustiprina srovę kaip kokie inverteriai ar dar kokio bieso prikūrę žmonės... |
|
|
|
|
|
Sroves stiprintuvas |
Parašytas: 2013 04 15, 19:47 |
|
|
|
Tai Almuko kaime negalioja energijos tvermės dėsnis. Papoteriavus padidėja galingumas? |
|
|
|
|
|
Sroves stiprintuvas |
Parašytas: 2013 04 15, 20:21 |
|
|
|
as manau cia jokos esmines probvlemso nera tiesiog reikia susitarti su dievu, kad padarytu isimti gamtos desniams |
|
|
|
|
|
Sroves stiprintuvas |
Parašytas: 2013 04 15, 22:17 |
|
|
|
50A ir 60v reik svarkei ? neperauksta itampa, kas bus jei prisiliesi prie abieju gnybtu ? |
|
|
|
|
|
Sroves stiprintuvas |
Parašytas: 2013 04 15, 22:49 |
|
|
|
PetrasL rašo: |
Papoteriavus padidėja galingumas? |
Tu tik poteriauk jei kyla noras, bet kam kitiems tai pastoviai siūlyti? |
|
|
|
|
|
Sroves stiprintuvas |
Parašytas: 2013 04 15, 23:38 |
|
|
|
super rašo: |
50A ir 60v reik svarkei ? neperauksta itampa, kas bus jei prisiliesi prie abieju gnybtu ? |
O jei savo pimpalą įkiši į rozetę? Kas tada bus?
Nyk vaikas iš temų, nes jau po truputį zakalibal tavo lindinėjimai į kiekvieną ir debiliškų klausimų uždavinėjimas... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 04 16, 00:38 |
|
|
|
tiesiog galvojau gal yra kokių aparatų kurie sustiprina srovę kaip kokie inverteriai ar dar kokio bieso prikūrę žmonės... |
Dėl inverterio tu teisus, jis turi savybę palaikyti nustatytą srovę mažėjant tinklo įtampai. Ir jei nebūtų apsaugų, maksimalų galingumą iš tinklo paimtum, kai įtampa nukristų iki 110V.
Tik negalėtum pasinaudoti tuo, ką suvirinai, nes kaimynai užmuštų |
|
_________________ Pagrindinė mokamos medicinos užduotis - aštrų skausmą paversti chronišku. |
|
|
|
|
Sroves stiprintuvas |
Parašytas: 2013 04 16, 01:06 |
|
|
|
siap tai RVSS buvo pasiules viena tokia realia sroves stiprintuvo versijos ideja:
suvirinimo aparato isejime pajungti akumuliatoriu taip, kad tuscios eigos metu jis pasikrauna o virinimo metu pastiprina srove. reiketu padaryta kad svarke isejime duotu tinkama itampa. |
|
|
|
|
|
Sroves stiprintuvas |
Parašytas: 2013 04 16, 13:19 |
|
|
|
Digix rašo: |
siap tai RVSS buvo pasiules viena tokia realia sroves stiprintuvo versijos ideja:
suvirinimo aparato isejime pajungti akumuliatoriu taip, kad tuscios eigos metu jis pasikrauna o virinimo metu pastiprina srove. reiketu padaryta kad svarke isejime duotu tinkama itampa. |
UPS'as svarkei
siaip ideja idomi, tik ar akumuliatoriaus nenugalabys labai greitai? |
|
_________________ Prašau skirti 10 metrų kabelio jaunimo auklėjimui.
Kabelio neturit? tiks ir "lenciugas" |
|
|
|
|
Sroves stiprintuvas |
Parašytas: 2013 04 16, 14:02 |
|
|
|
akumuliatoriui neturetu pakenkti jei viskas gerai padaryta, nes iskrovimo pakrovimo ciklai labai mazi, tai susidevejimas bus nedidelis. |
|
|
|
|
|
Sroves stiprintuvas |
Parašytas: 2013 04 16, 15:47 |
|
|
|
Ba1tuks rašo: |
super rašo: |
O jei savo pimpalą įkiši į rozetę? Kas tada bus?
Nyk vaikas iš temų, nes jau po truputį zakalibal tavo lindinėjimai į kiekvieną ir debiliškų klausimų uždavinėjimas... |
Koks tu gudrus, kaip tu pimpala i razete ikisi ? |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|