|
Forumas » Akustika » ar gali buti?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
ar gali buti? |
Parašytas: 2006 03 29, 09:05 |
|
|
|
|
vo vo del klaidu, sakyk kur dar yra nes jau kruva istaisiau seip pastaruoju metu kliuva pirshtai ir aplamai visur skubbu tai klidu daug neseniai vietoj audiofilines parasiau sudiofilnes na, bent juoko turejau  |
|
|
|
|
|
 |
ar gali buti? |
Parašytas: 2006 03 29, 10:31 |
|
|
|
|
pakeistum srifta i koki zmoniska ir fona vienspalvi tai gal butu imanoma kanors suskaityt  |
|
|
|
|
|
 |
ar gali buti? |
Parašytas: 2006 03 29, 10:33 |
|
|
|
|
ta ten tu neperskaitai? ten aiskiau negu cia matosi...
Akinuku reik, ar bet atsitraukt nuo monitoro per 30cm... |
|
_________________ Akis už akį, postas už postą!! |
|
|
|
 |
ar gali buti? |
Parašytas: 2006 03 29, 10:38 |
|
|
|
|
ka zinau man kazkaip kreivai viskas ten atrodo, ipac tas fonas  |
|
|
|
|
|
 |
ar gali buti? |
Parašytas: 2006 03 29, 11:43 |
|
|
|
|
Man tai viskas labai aisku ir suprantama, turbut pas tave akis kreiva  |
|
_________________ Daug zinosi, greit pasensi- niekuo nesidomesi tai ir pasent nespesi |
|
|
|
 |
ar gali buti? |
Parašytas: 2006 03 29, 11:49 |
|
|
|
|
nu del fonto aiskumo tai jau rimtai... jau ir taip didely esu padares, beto jis visur vienspalvis t.y. juodas gal monitorius blogai rodo? tik kaina raudonai nurodyta ir garantijos laikotarpis  |
|
|
|
|
|
 |
ar gali buti? |
Parašytas: 2006 03 29, 11:57 |
|
|
|
|
nieko nesupratau, cia juodas fonas
visai nenoriu as cia kabinetis , tik kaskaip biski diorgina tos sriftas ir dar fonas bet jei tau tai gerai atrodo tai ir palik as tik seip  |
|
|
|
|
|
 |
ar gali buti? |
Parašytas: 2006 03 29, 11:59 |
|
|
|
|
| man pacios normaliausios raides. Gal kokia opera naudoji? |
|
_________________ Akis už akį, postas už postą!! |
|
|
|
 |
ar gali buti? |
Parašytas: 2006 03 29, 12:06 |
|
|
|
|
Žmogus nežino web kurimo taisyklių ir tiek, išmoks per laiką gavęs kritikos,
Vipix nebūtina lyst į užpakali, tas fonas ir šriftas tikrai klaikus. |
|
|
|
|
|
 |
ar gali buti? |
Parašytas: 2006 03 29, 12:08 |
|
|
|
|
jo toks labai namudinis atrodo  |
|
|
|
|
|
 |
ar gali buti? |
Parašytas: 2006 03 29, 12:17 |
|
|
|
|
| man kazkaip asmeniskai visai dzin ant tu sriftu frontu ir dizaino, cia sitas tinklapis konkreciai info pateikti skirtas ir juokingai man skamba tokios kritikos apie dizainsu ir panasiai svarbiausia jo turetojui jis patinka, o zmones kam reikes paziuret info dizainas bus paskutinej vietoj |
|
|
|
|
|
 |
ar gali buti? |
Parašytas: 2006 03 29, 12:29 |
|
|
|
|
mhhhh
niekam tikias poziuris, cia juk bando priekiaut, ir tikraiuasiai labiausiai orentuota i tuos kas patys neperlabiausiai ismano ir negali pasigamint, tai jiem patikek dizainas nepaskutinej vietoj, manai siepsau visokios firmos kisa didziulius pinigus i prekiniu zenklu kurima ir kitokias nesamones oohhh tai tikrai lavbai labai svarbu |
|
|
|
|
|
 |
 |
ar gali buti? |
Parašytas: 2006 03 29, 12:38 |
|
|
|
|
| amas. rašo: |
mhhhh
niekam tikias poziuris, cia juk bando priekiaut, ir tikraiuasiai labiausiai orentuota i tuos kas patys neperlabiausiai ismano ir negali pasigamint, tai jiem patikek dizainas nepaskutinej vietoj, manai siepsau visokios firmos kisa didziulius pinigus i prekiniu zenklu kurima ir kitokias nesamones oohhh tai tikrai lavbai labai svarbu |
tai vat butent kad pinigus kisa FIRMOS, o cia mes kolkas esam megejai ir neuzdirbam is to tiek, kad galetume sumoket web dizaineriui uz darba ir tikrai ne kievienas auksarankis mokantis puikiai gamint koloneles yra pakankamai paplaukes kad uzsiimt menisku webo kurimu. mano webas yra klaikus, sumestas ant templeito ir neplanuoju nieko keisti, nes pats nieko sustresnio nepadarysiu o kai uzdirbsiu pakankamai Lt is sito uzsiemimo, tada bus ir puikus-nuostabus webas |
|
|
|
|
|
 |
 |
ar gali buti? |
Parašytas: 2006 03 29, 12:49 |
|
|
|
|
na tai ir nereikia kazko stebuklingo, bet bent jau kad viskas butu suderinta ir maloniai ziuretusi megejai ar ne, bet net visokie kioskai, kur alum prekiauja, kazkiek tam skiria
blemba tikrai atrodo, kad kabinejuos, bet man visiskai px  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |