|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 02 10, 07:12. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Del garsiakalbio ir dezes
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Del garsiakalbio ir dezes |
Parašytas: 2013 03 21, 21:44 |
|
|
|
|
| xumot rašo: |
| 15mm plokštė tokio dydžio dėžei yra smarkiai per plona. Reiktų minimum 21mm storio plokščių ir bent poros pertvarų viduj. |
O 18mm tiktu? :} ir kaip suprast pertvarku tai dar viduje ka nors ten ismanevruoti?  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 03 21, 22:47 |
|
|
|
|
| destyn rašo: |
| xumot rašo: |
| 15mm plokštė tokio dydžio dėžei yra smarkiai per plona. Reiktų minimum 21mm storio plokščių ir bent poros pertvarų viduj. |
O 18mm tiktu? :} ir kaip suprast pertvarku tai dar viduje ka nors ten ismanevruoti?  |
18mm subui plonoka, bet kaip tokiam kreivam bliūdui bus gerai. Kai paaugsi ir atsiras supratimas bei truputi pinigų - suprasi kur nereikia taupyti ir kaip daryti. |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 03 22, 13:27 |
|
|
|
|
| Cia matau 2 garsiakalbiai dedasi kaip reiktu pas mane padaryti su vienu garsiakalbiu? Kokias pertvaras? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 03 22, 14:28 |
|
|
|
|
Vieno zmogaus klausiau kokio turio ir kiek butu cm tai man jis parase kad
38.3litro, plotis 55, aukstis35, gylis virsaus23, apacios 34cm*isoriniai matmenys is 18mm plokstes, fazikas 7cm vidus, ilgis 22cm
Tai db kas geriau ar 116 ar kaip sis zmogus man apskaiciavo? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 03 24, 00:42 |
|
|
|
|
Vieno zmogaus klausiau kokio turio ir kiek butu cm tai man jis parase kad
38.3litro, plotis 55, aukstis35, gylis virsaus23, apacios 34cm*isoriniai matmenys is 18mm plokstes, fazikas 7cm vidus, ilgis 22cm
Tai db kas geriau ar 116 ar kaip sis zmogus man apskaiciavo? |
Tipiška mašininė bakūžė, kaip ir pats blynas skirtas tik automobilyje kepti. Jei nori, kad skambėtų kambary, darai 116L dėžę.
| Citata: |
| Su ta pačia skaičiuokle skaičiavau dėžę Visaton W200S 4 omų garsiakalbiui - 46L. Kaip tik turiu dvi tokias dėžes po stalu ir kaip tik turiu porą W200S garsiakalbių, todėl tik laiko klausimas, kada išbandysiu šitą derinuką. |
Išbandžiau ir likau labai maloniai nustebintas rezultato - žemas dažnis smagus, minkštas, puikiai tenkinantis mano poreikius. |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 03 27, 21:57 |
|
|
|
|
| Toks durnas klausimas: parametrai (garsiakalbio) matuoti ar nuo popieriuko nurašyti ? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 03 27, 22:03 |
|
|
|
|
| Sauliucka rašo: |
| Toks durnas klausimas: parametrai (garsiakalbio) matuoti ar nuo popieriuko nurašyti ? |
man tai atrodo kad nuo popieriuko  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 03 27, 22:22 |
|
|
|
|
Cia tipo dezes ismatavimai? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 03 27, 22:57 |
|
|
|
|
Cia tipo dezes ismatavimai? |
Čia ne tipo dėžės, o tipo to, kuris skliausteliuose įrašytas. Skiausteliai - tai tokie aplankstyti brūkšniukai. Pvz.: (...) . Pavyzdyje tarp skliaustelių įdėti trys taškiukai. Mano durname klausime tarp skliaustelių yra įrašytas žodis "garsiakalbio". Tai turėtų reikšti ne tipo dėžę, bet patį garsiakalbį. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 03 28, 00:07 |
|
|
|
|
Patarkit kokias pertvaras daryti? :}
Mano koloneles turis mazdaug apie 74l ;] |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 03 28, 09:45 |
|
|
|
|
Tai kad tamstelei reikia ne pertvaras daryti, o pradžiai normalius matavimus su skaičiavimais atlikti. Jei tūris "iš lubų", tai ir pertvaros gali būti tokios pat.
 |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 03 28, 10:05 |
|
|
|
|
Na kazkada skaiciavau tik nezinau ar gerai ar blogai bet man ismete 116l deze nu tai net i bagazine netilps
Pabandyk tu apskaiciuoti su kuria programa skaiciuoji |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 03 28, 10:21 |
|
|
|
|
...
Pabandyk tu apskaiciuoti su kuria programa skaiciuoji |
Norint kažką skaičiuoti - reikia pradžiai pirminius duomenis turėti. Pirminiai duomenys gaunami matuojant konkretaus garsiakalbio parametrus tam tikromis sąlygomis su tam tikslui skirta įranga.
Nusirašius "duomenis" nuo reklaminio popieriuko galima skaičiavimų neatlikinėti, o parinkti kibirą pagal tam pačiam reklaminiam popieriuke rekomenduojamą dėžės tūrį.
Tada galima drąsiai džiaugtis savo kūrinėliu ir nebandyti stebėtis, kodėl baubia panašiai kaip pigus kinietiškas gaminys.
 |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |