|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 20, 22:27. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » 5.1 veikia tik 2 koloneles
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
5.1 veikia tik 2 koloneles |
Parašytas: 2013 03 24, 13:38 |
|
|
|
|
| invisible132 rašo: |
| Valdulis rašo: |
| Chipas duona iš argentinietiško sūrio. |
Na aš elektronikoj žalias Tai nesikabinėk  |
Čia ne elektronika, čia gimtoji kalba.
Tas tavo paminėtas chipas lietuviškai vadinamas lustu. Aukštesniajame komentare aš jį jau pavadinau mikroschema, tai kokio velnio išsidarinėti kažkokias chipais, net nesuprantant to žodžio prasmės? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 03 24, 13:50 |
|
|
|
|
| Chipas duona iš argentinietiško sūrio. |
Na aš elektronikoj žalias Tai nesikabinėk  |
Čia ne elektronika, čia gimtoji kalba.
Tas tavo paminėtas chipas lietuviškai vadinamas lustu. Aukštesniajame komentare aš jį jau pavadinau mikroschema, tai kokio velnio išsidarinėti kažkokias chipais, net nesuprantant to žodžio prasmės? |
Gerai, tai tos mikroschemos kojas pabaksnojus, galima užgirst visas kolonėles dirbančias. Ar tai ką nors pasako? o šiaip jaučiu reiks pasiduot, ir nešt į taisyklą, tik bijau, kad reiks sumokėt didesnę sumą negu dabartinė kolonėlių vertė. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 03 24, 17:13 |
|
|
|
|
| ...Gerai, tai tos mikroschemos kojas pabaksnojus, galima užgirst visas kolonėles dirbančias. Ar tai ką nors pasako? o šiaip jaučiu reiks pasiduot, ir nešt į taisyklą, tik bijau, kad reiks sumokėt didesnę sumą negu dabartinė kolonėlių vertė. |
Tai tas baksnojimas ne remontas. Ir net ne diagnostika. Čia tik pažintinis veiksmas, susipažinimui su elektronika, žaliems
Tų mikroschemų (2060) ten ne viena, o keletas (aš bent 4-ias matau). O dar yra kampe viena ilga, kurios pavadinimo neįžiūriu... (O tu, neatidžiai skaitydamas mano ankstesnius komentarus, nesiteiki atsakyti į ten pateiktus klausimus)...
Gali nešti į taisyklą, gali bandyti pats taisyti.
O kuo tavęs netenkina dabartinė padėtis: juk garsiakalbiai groja
Na, gal ir ne visi, bet gal tokia jų prigimtis visi grotų tik esant 5.1 garsui... O iš mp3 groja tik stereo, ko dar reikia.
P.S.: cituodamas komentarą, pašalink iš cituojamo teksto nereikalingus sakinius, kurie neturi jokio ryšio su tavo atsakymu, bus ir aiškiau, apie ką kalbi, ir atrodys viskas protingiau. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 03 24, 19:41 |
|
|
|
|
Kai veiks, tai ir bus prijungtos prie 5.1. O aš katik pastebėjau, kad susimoviau, ir baksnojau ne tas 2060, o tas 2 ilgas, kur parašyta 7F53DS R2S15201. Einu mėgint žaist toliau
Eh... jos tokios mažos, kad net bijau užtrumpint savo drebančiom rankom  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 03 24, 21:35 |
|
|
|
|
| Citata: |
| Eh... jos tokios mažos, kad net bijau užtrumpint savo drebančiom rankom |
Tai juk ne laužtuvu reikia baksnoti Adatėle, liestuku, ar, galugale, tušinuku.
Be to, ne į visas kojas, o tik į tas, kurios pažymėtos IN_x. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 03 25, 12:33 |
|
|
|
|
| Eh... jos tokios mažos, kad net bijau užtrumpint savo drebančiom rankom |
Tai juk ne laužtuvu reikia baksnoti Adatėle, liestuku, ar, galugale, tušinuku.
Be to, ne į visas kojas, o tik į tas, kurios pažymėtos IN_x. |
Kad ten jau su tušinuko galu iškart 2 ar 3 kojas gali suliest O dar kai mano rankos baisiai drebančios... Nunešiau į taisyklą  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 04 03, 17:14 |
|
|
|
|
| Taisykla niekuo negalėjo padėti, nes nerado iš kur užsakyt tos mikruškės, kur parašyta "7F53DS R2S15201". Ieškodamas šito daikto internete, randu tik "R2S15201". Ar čia tas pats dalykas, kaip ir įlituotas į subo plokštę(google pateikia 0 rezultatų jei rašau ir viršutinę eilutę)? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 04 03, 21:39 |
|
|
|
|
| Taisykla niekuo negalėjo padėti, nes nerado iš kur užsakyt tos mikruškės, kur parašyta "7F53DS R2S15201". |
Ar tai reiškia, jog jie nustatė būtent tą detalę esant bloga?
Taip, čia tas pats, kas tavo nuotraukoje blogai matosi, ir kurį anąkart tu baksnojai. Aš irgi nežinau, kas tai per velnias yr...  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 04 04, 00:26 |
|
|
|
|
| Taisykla niekuo negalėjo padėti, nes nerado iš kur užsakyt tos mikruškės, kur parašyta "7F53DS R2S15201". |
Ar tai reiškia, jog jie nustatė būtent tą detalę esant bloga?
Taip, čia tas pats, kas tavo nuotraukoje blogai matosi, ir kurį anąkart tu baksnojai. Aš irgi nežinau, kas tai per velnias yr...  |
Matosi visai neblogai http://imageshack.us/a/img12/1504/17734806.png (ta pati foto tik apkirpta). Taip, jie nustatė, kad vienas iš jų sugedęs. Įdomu, ar yra koks skirtumas tarp tų mikroschemų, nes ant maniškės tai truputį kitoki skaičiukai... Čia sakė kažkoks garso apdorojimo šūdukas. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |