Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 19, 02:05. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
sveiki o buvo taip zodziu gavau kompa su COM LPT portais pradejau ten zaist su tais ledais prei lpt ir panasei , dabar sugalvojau kad noreciau kaska paprogramuoti bet nieko tame nenusimanau , tiesa nenoriu pats rasyt savo programu tiesiog pabandyti kaskieno jau sukurtas is neto uzprogramuoti .
taigi pirmas klausimas koki reiktu patartumet rinktis mikrokontroleri kuri butu galima programuot per lpt ir nereiktu daug papildomu daliu .
2 klausimas kur galima rasti neperkant man tinkanciu mikrokontroleriu .
3 klausimas cia jau apie konkretu cipuka ar galima kaska nuveikt pvz islitavus bioso chipa ir i ji kaska uzprogramavimus nes tokiu daug turiu
sveiki o buvo taip zodziu gavau kompa su COM LPT portais pradejau ten zaist su tais ledais prei lpt ir panasei , dabar sugalvojau kad noreciau kaska paprogramuoti bet nieko tame nenusimanau , tiesa nenoriu pats rasyt savo programu tiesiog pabandyti kaskieno jau sukurtas is neto uzprogramuoti .
taigi pirmas klausimas koki reiktu patartumet rinktis mikrokontroleri kuri butu galima programuot per lpt ir nereiktu daug papildomu daliu .
3 klausimas cia jau apie konkretu cipuka ar galima kaska nuveikt pvz islitavus bioso chipa ir i ji kaska uzprogramavimus nes tokiu daug turiu
jei nori naudoti programas is interneto tai teks butinai padaryti tiksliai tokia pat shema su tokiu pat procesorium kokia naudojo autorius
jokia improvizacija cia neimanoma
taigi pirma sussirask ka tu ten tokio nori padaryti o tada jau galesi pirkti detales
noriu uzprogramuot led mirksiuka kad mirksintu 1led ar daugiau noriu ta padaryt kad mazdaug suprast kaip vyksta tas programavimas , nes manau jai naudociau jau parasyta programa tai gan nesunkiai sugebeciau keist mirksejimo rezima ar kuris led turi uzsidegt , taip po truputi gal pramokciau nes esu kaska panasaus bandes telefu modinime . tel filmuodavo 320x240 raiska man kameros failiuke pakeitus keleta skaiciuku , tiesa naudojau Winhex pavyko padaryt filmavima didesne raiska tai manau ir cia kaskas panasaus gal .