|
Forumas » Elektronika žaliems » ZVS driveris
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
ZVS driveris |
Parašytas: 2013 03 21, 18:38 |
|
|
|
|
Taigi dar norėjau paklausti , ar tas draiveris turi "vartoti" tiek daug amperų? Mano maitinimo šaltinis duoda 12A, tai kai pajungiu draiveri gaunu žaibą, bet pakrovėjo amperų matuoklio rodyklė "šauna" iki pat galo, jau sudeginau 2 saugiklius. Patys pirmi du bandymai buvo geri, nepažiūrėjau i amperus bet galėjau ilgai laikyti įjungta (5 sekundes MAX), o po kurio laiko prasidėjo tokia nesąmonė Tai čia normalu? |
|
|
|
|
|
 |
ZVS driveris |
Parašytas: 2013 03 21, 19:05 |
|
|
|
|
| super rašo: |
| Tai tau jis veikia ? |
Na taip, bet yra tokia "problemikė", kurią nurodžiau anksčiau, ir nežinau ar čia taip turi būti ar ne, o gal tiesiog maitinimą nuo akumuliatoriaus pajunkt 60A? |
|
|
|
|
|
 |
ZVS driveris |
Parašytas: 2013 03 21, 19:14 |
|
|
|
|
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau paraše. ...Bet uz reklama tai susimokejau  |
|
|
|
 |
ZVS driveris |
Parašytas: 2013 03 21, 19:19 |
|
|
|
|
| didshirshis rašo: |
| Valgo jis daug. |
Tai tada galiu "nebijoti" ir jungti 2 mašininius akumulatorius, bet ar jie nebus per galingi sakykim jei vienas 60A? ar draiveris tiesiog pasisavins kiek jam reikia ir tiek? |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
ZVS driveris |
Parašytas: 2013 03 21, 21:22 |
|
|
|
|
| Griaustinis rašo: |
| ... turi "vartoti" tiek daug amperų? Mano maitinimo šaltinis duoda 12A, tai kai pajungiu draiveri gaunu žaibą, bet pakrovėjo amperų matuoklio rodyklė "šauna" iki pat galo, jau sudeginau 2 saugiklius. ...? |
Daug teksto nulis informacijos...
Kiek ten duoda tas tavo šaltinis, visiškai nesvarbu. Svarbu, kad tas, kas iš jo ima, gautų tiek, kiek jam reikės.
amperų matuoklio rodyklė "šauna" iki pat galo tai kiek čia (konkrečiai!) amperų?
jau sudeginau 2 saugiklius kokio nominalo jie?
Palygink apvijas ant šerdies, nes atrodo, jog kaire koja vyniota...
Kondensatorių geriau jungti kuo arčiau apvijų (dar geriau tiesiai prie jų).
N.B.: netrumpinantys, tai reiškia neturintys bendro kontakto, o ne (kaip supratau iš tavo abejonių), nesiliečiančiais korpusais...
Ekstremaliems bandymams, verčiau maitinimo įtampą junk per kaitrinę lemputę (nuosekliai): bent nereikės saugiklių deginti (jeigu iš kart skaisčiai užsižiebs, visuomet spėsi atjungti). |
|
|
|
|
|
 |
 |
ZVS driveris |
Parašytas: 2013 03 22, 16:55 |
|
|
|
|
Na pasidariau viską kaip sakei, bet pastebėjau, jog truputį palaikius tą "žaibą" apie 3 sekundes jis staigiai nusilpsta ir galim sakyt niekas nebevyksta...
Ir pastebėjau, jog kaista tik vienas tranzas, kitas visai šaltas, kame čia bėda gali būti?  |
|
|
|
|
|
 |
ZVS driveris |
Parašytas: 2013 03 23, 09:24 |
|
|
|
|
| Tranzai abu geri? Kaip tu ta zaiba bandai? |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau paraše. ...Bet uz reklama tai susimokejau  |
|
|
|
 |
ZVS driveris |
Parašytas: 2013 03 23, 09:58 |
|
|
|
|
| didshirshis rašo: |
| Tranzai abu geri? Kaip tu ta zaiba bandai? |
Dabar jau nežinau ar abu geri, nes vienas nebekaista, o kitas būna karštas...
Žaibą bandau paprastai, HV išėjimą prie vienų iš kojelių prikišu ir būna jis...
Nesiseka man su tais flyback ...
Nežinau ką dabar reikia keisti ar ką daryt... |
|
|
|
|
|
 |
ZVS driveris |
Parašytas: 2013 03 24, 09:31 |
|
|
|
|
| Negarai kad vienas kaista, kazkas blogai. Gal tranzas pramustas ar tik siek tiek pamustas. Pirma syki jungei neteisingai, tai dabar nezinia kaip ten detaliu sveikata. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |