Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 14, 20:34. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki esu pagamines jau kokis 5 siustuvelius,bet visiems tos pacios problemos.krintant srovei keiciasi diapazonas ir kai kasnors priarteja prie antenos taipat.gal kas galetumet pasiulyti koki siustuveli kuris kuo maziau reaguotu i aplinkos veiksnius
Taip,yra elektronikos psl tie radio mikrafonai 88-108mhz kur yra du.Dariau ta pirma 3V maitinimui.Pora tranzu kt315,antena is varinio storo drato 40-70cm.Pakankamai stabilus.Y aplinka nereaguoja.Nebent lieti antena ar paimi siustuva rankom.Lb jautrus padedi kambaryje tai gali lb tyliai sneketis zmones vistiek aiskiai isgirsi.
Nu nelabai man reik i masina det tai turetu nest truputi daugiau.nors reiks pabandyt pagamint kai bus laiko.
stereo irgi bereikalo viena kanala gamint.
Nu nelabai man reik i masina det tai turetu nest truputi daugiau.nors reiks pabandyt pagamint kai bus laiko.
stereo irgi bereikalo viena kanala gamint.