|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 17, 00:14. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Gal pafleiminam ?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
 |
Re: Gal pafleiminam ? |
Parašytas: 2013 03 03, 15:21 |
|
|
|
|
| Evaldas_S rašo: |
| http://protokolai.com/2013/03/02/nuosirdziai-nekenciu-taupymo-ir-taupytoju/ |
O, ką čia fleimint? Tam psichui trūksta dėmesio..
Seniai jis jau buvo iš3,14zdavotas
http://lolz.lt/pasiklydes-uzkalnis/
Žodžiu, užpakalnis.. Nemaitinkime trolio. O, kam laiko negaila tegu.. Užblokuos dar savame bloge jis  |
|
|
|
|
|
 |
Gal pafleiminam ? |
Parašytas: 2013 03 03, 17:44 |
|
|
|
|
Patiko
Dar nuorodą įmeskite, ką, kam ir kaip autorius parduoda, kad galėtų netaupyti. |
|
_________________ ...Vienui vienas žodis būt tave apgynęs... |
|
|
|
 |
Gal pafleiminam ? |
Parašytas: 2013 03 03, 17:58 |
|
|
|
|
Siaip laiko svaistymas skaityti tas jo nesamones, nebent planuoji su juo tueti reikalu ir nori susizinoti jo nuomone. nors gal tas kurineslis turi siokia tokia humoristine verte
Va gal man nepatinka negrai tai dabar raysiu straisni kaip man kelia pasibaisejima ju juodi snukiai. |
|
|
|
|
|
 |
Gal pafleiminam ? |
Parašytas: 2013 03 03, 19:48 |
|
|
|
|
straipsnis - apie taupytojus, kurių mėnesinės pajamos ne mažiau 10...20kLt - t.y. neliečia absoliučios daugumos tiek LT, tiek šio forumo gyventojų
ir aš jam pritariu visais 150% |
|
|
|
|
|
 |
Gal pafleiminam ? |
Parašytas: 2013 03 03, 19:54 |
|
|
|
|
Jei tu uzdirbi 20000 tai visus juos turesi kazkur padeti lygiai taip pak kaip uzdirbanti 600lt. taupoma tam kad daugiau liktu kazkam kitam.
tas kas taupo viskam, negali is principo daug uzdirbti jam tieiog nereikia. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Gal pafleiminam ? |
Parašytas: 2013 03 03, 20:28 |
|
|
|
|
| Digix rašo: |
Jei tu uzdirbi 20000 tai visus juos turesi kazkur padeti lygiai taip pak kaip uzdirbanti 600lt. taupoma tam kad daugiau liktu kazkam kitam.
Neskaičiau aš to straipsnio, bet tamsta kalbi kaip koks marksistas: reikia nereikia. Dar yra tokių taupytojų kurie yra tikri ligoniai: "Gyvena bobutė varganai viską taupo galo su galu nesuduria. Miršta, giminaičiai iškrato namą randa 150-200k litų. O sau ant duonos gabaliuko gailėdavo.
Nors aš esu pažinojęs žmonių kurie turi daug ir gali sau daug sau leisti. Tarkim gauna panašiai apie 20k per mėnesį. Perka prabangią sportinę auto ir susideda dujų įrangą. Šiaip aš nieko prieš, bet keistai degalinėje atrodo  |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
 |
Gal pafleiminam ? |
Parašytas: 2013 03 03, 20:39 |
|
|
|
|
Nu kai gauni 20k+ per mėnesį tai bepigu netaupyti, o kaip netaupyti gaunant 800 LT? Autorius biski atitrukęs nuo realybės. Nors iš dalies ir pritariu išsakytom mintim, bet tik tuo atveju, kaip babajus minėjo: numiro ubagė bobutė ir rado 150k Nors tokie taupytojai kiek pastebėjau giliai sovietinio mastymo žmonės, kurie dar pasižymi polinkiu neišmesti sugedusių daiktų ir šiaip mėgsta akumuliuoti visokį šlamštą: "mažu prireiks".  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Gal pafleiminam ? |
Parašytas: 2013 03 03, 20:44 |
|
|
|
|
| anijonas rašo: |
Nu kai gauni 20k+ per mėnesį tai bepigu netaupyti, o kaip netaupyti gaunant 800 LT? Autorius biski atitrukęs nuo realybės. Nors iš dalies ir pritariu išsakytom mintim, bet tik tuo atveju, kaip babajus minėjo: numiro ubagė bobutė ir rado 150k Nors tokie taupytojai kiek pastebėjau giliai sovietinio mastymo žmonės, kurie dar pasižymi polinkiu neišmesti sugedusių daiktų ir šiaip mėgsta akumuliuoti visokį šlamštą: "mažu prireiks".  |
Na ne apie tokį taupimą kalba. Kai turi pinigų bet neperki alaus bonkės, nes taupai atseit kažkam. O dar kitas ir laukia kol jam kasnors pastatys  |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
Gal pafleiminam ? |
Parašytas: 2013 03 03, 20:50 |
|
|
|
|
| Citata: |
| O dar kitas ir laukia kol jam kasnors pastatys |
Va tokių tai tikrai reikia bijoti, o daugiau lai tegu naudoja "otima linija" produkciją, neskauda gi  |
|
|
|
|
|
 |
Gal pafleiminam ? |
Parašytas: 2013 03 03, 21:11 |
|
|
|
|
| Babajuss rašo: |
Neskaičiau aš to straipsnio, bet tamsta kalbi kaip koks marksistas: reikia nereikia. Dar yra tokių taupytojų kurie yra tikri ligoniai: "Gyvena bobutė varganai viską taupo galo su galu nesuduria. Miršta, giminaičiai iškrato namą randa 150-200k litų. O sau ant duonos gabaliuko gailėdavo.
Nors aš esu pažinojęs žmonių kurie turi daug ir gali sau daug sau leisti. Tarkim gauna panašiai apie 20k per mėnesį. Perka prabangią sportinę auto ir susideda dujų įrangą. Šiaip aš nieko prieš, bet keistai degalinėje atrodo  |
Čia visų turtingųjų liga. Yra buvę net atvejų, kai labai turtingi žmonės buvo sugauti vagiant iš parduotuvės. Žinoma, čia JAV tokie fruktai pasitaikydavo. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Gal pafleiminam ? |
Parašytas: 2013 03 03, 22:09 |
|
|
|
|
| Babajuss rašo: |
Tai va cia didelis klausimas kokie tos bobutes motyvai: pvz as irgi taupau jei noriu kazka nusipirkti tai dabar mase automoblis sutraiskytu ir giminaiciai rastu kazkiek pinigu bet turbut nezinotu ka planavau pikrti ir kad cia dar daug truksta.
o tavo antras atvejis yra grynai mano pavyzdys, (nu tik kad tiek daug negaunu )
as jau kelis kartus i savo kompiuteri sukisau optimaliausius komonentus o deze jau daugiau nei 10 metu senumo. ir naujos nepirksiu nes pinigu gaila. o jei atliekamu pinigu yra geriau ta 100 lt pridesiu prie kokios video ir nupirktsu geresne.
tai ir tas 20k lt gaunantis gali blaiviai apskaiciuoti kad jis nori kuo geresnio automobilio, bet kiti dalykai jam nerupi toel ir atiduos viska ka turi uz ta viena automobili o miegos ant gelezines lovos aptriususiame bute.
galime speti kad ta bobute ipatingai vertino savo finansini sauguma. ka zinai kas nutiks rytoj gal riekes pinigu kokiai operacijai ar istiks kitokia nelaime.
kad butu zinojusi kad rytoj mirs butu viska vakar isleidusi kokiam striptizo bare |
|
|
|
|
|
 |
 |
Gal pafleiminam ? |
Parašytas: 2013 03 03, 23:23 |
|
|
|
|
| Digix rašo: |
Kai pajamos daug kartų viršija galimybes išleisti, gal netinka žodis "uždirbti". Ir "darbuotojas" nelabai tinka, gal surinkėjas, kolektorius  |
|
_________________ ...Vienui vienas žodis būt tave apgynęs... |
|
|
|
 |
Gal pafleiminam ? |
Parašytas: 2013 03 04, 00:48 |
|
|
|
|
Nu kodel jau neimanoma,
jei pvz esi advokatas koks ar notaras, kaip ir saziningai viska uzdirbi laisvoje rinkoje
o siaip tai yra tu darbu kur galima daug uzdirbti tik problema kad ju labai labai mazai, ne visiem uztenka. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |