|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 19, 00:42. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » A6 audio sistema
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
A6 audio sistema |
Parašytas: 2011 06 23, 19:37 |
|
|
|
|
nesimuskit vyrai xyznia teisus ten nera jokiu 4 ar 5 laidu i kolonele. eina 2 laidai is stiprintuvo i kolonele ir tiek
dar turiu klausimuka.is remote control kiek voltu srove turi iseiti gal kas zinot ? klausiu nes pas mane kasko nesuzadina stipriako.pamatavus su testeriu rodo vos tik 1,5v
o mano ta bose sistema per linijinius nepasileidzia,jei linijinius jungiu nuo koloneliu isejimo is mago tada groja puikiai bet kai paspaudziu pauze ar permetu kita daina tai truputi nesvarus garsas eina per koloneles.matyt teks vesti laidus i gala ir atjungti ta stiprintuva.atsibodo jau man prie tos bose sistemos pistis,nebeturiu kantrybes jau  |
|
|
|
|
|
 |
A6 audio sistema |
Parašytas: 2011 06 24, 21:48 |
|
|
|
|
viskas.problema isspresta.paleidau bose sistema.per lineikas nepasileido tai paleidau per mago koloneliu isejimo laidus i stiprintuva.groja puikiai,jokiu pasaliniu garsu ir traskejimu nebera  |
|
|
|
|
|
 |
A6 audio sistema |
Parašytas: 2011 06 29, 08:54 |
|
|
|
|
| xyznia rašo: |
| kalbama apie audi a4 2004m su BOSE. kokios nx dezutes dar ant dinamiku,protinguoli??? cia senoj ceskej ir a4,a6 buvo tokie bajeriai. ir dar tu cia man akis draskai,cia vapsce tau tylet. jei stovi jau sistema su stiprintuvu kam aktyvuot linijinius?jei jie jau aktyvuoti |
o kur parasyta kad ten orginaliai viskas yra, kaip turi buti. as jau tiek viskokiu halturu esu mates, kad jau nieko nebesistebiu. kai viska pamatai savo akimis, tada tiksliai gali paakyti, kas prie ko. |
|
|
|
|
|
 |
A6 audio sistema |
Parašytas: 2011 06 29, 20:22 |
|
|
|
|
| cia bet kuris gali duot patarima ATVARYK-PADARYSIU arba VARYK PAS MEISTRUS. bet jei zmogus klausia ir matosi kad ben kiek gaudosi situacijoj man negaila duot patarima.o jei klaus kas gali padaryt tada ir siulysiu kazkur varyt |
|
|
|
|
|
 |
 |
Re: A6 audio sistema |
Parašytas: 2011 11 15, 15:25 |
|
|
|
|
Sveiki, prisidėsiu ir aš prie šios temos. Pas mane yra tokios originalaus mago jungtys. Parėjo originalaus mago (audi chorus) garso reguliavimas, tad noriu vietoj jo įsidėt panasonik. Jame yra keturi išėjimai ( kiekvienas turi savo pliusą ir minusą, t.y. aštuoni laidai ir dar yra dvi tulpinės jungtys (PRE-OUT -raudona ir balta). Užstrigau su pajungimu (nedidelis specas esu ) "A" jungty jungias pliusai ir minusas, "B" jungty pasijungia priekinės kolonėlės- čia jungiu panasoniko du iš keturių išėjimus. O kaip pajungti galines kolonėles, kurios jungias per stiprintuvą, per "C" jungtį? Čia kaip suprantu reikia pajungt pliusą +12v stiprintuvui, kuris išeina iš mago, jį įjungus- tą radau. Kolonėlių pliusus kaip ir pajungiu, bet kur man gauti bendrą kolonėlių minusą? Pas manąjį panasoniką visi išėjimai juos turi atskirus. |
|
|
|
|
|
 |
 |
A6 audio sistema |
Parašytas: 2013 03 01, 18:52 |
|
|
|
|
Sveiki, reikalinga pagalba. LR vieno garsiakalbio + (nuo linijinio isejimo)
RR kito garsiakalbio + (nuo linijinio isejimo)
GND bendras koloneliu -
-12/ KONT+ remote
čia jau išaiškinta ka reiškia kontaktai. Bet esmė, jog nežinau kaip perdaryti tą "3" fyške originalia, kuri jungiasi į originalų maga, pas mane a4 yra magas idėtas paprastas mp3 piooner 2011metu modelio. Iki jo ateina 3 fyškės, 1-maitinimas, 2- priekinės kolonėlės, 3-galas ir subas. Tai dbr taip išeina jog reikia kirpti 3 fyškę ir perdarinėti, tačiau kur jungti jos laidus? prie antros fyškės laidų ar kaip kitaip? kalbu primityviai jog geriau suprastumėt. Prisegu foto 1 foto parodytos visos fyškės, o 2foto nufotografuota 3 fyškė, (gal kas gali pasakyti pagal spalvas kuris laidas ka reiškia ar kur gauti schema 2002m audi a4?) : http://www.part.lt/perziura/9108e78063844935d911a3f693224ab4260.jpg
http://www.part.lt/perziura/f7adbc2fd76a1e0f30cc6d7a68c9a6b4217.jpg
Būčiau dėkingas už pagalbą |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 03 01, 23:38 |
|
|
|
|
| eeedmis rašo: |
| ... O kaip pajungti galines kolonėles, kurios jungias per stiprintuvą, per "C" jungtį? Čia kaip suprantu reikia pajungt pliusą +12v stiprintuvui, kuris išeina iš mago, jį įjungus- tą radau. Kolonėlių pliusus kaip ir pajungiu, bet kur man gauti bendrą kolonėlių minusą? Pas manąjį panasoniką visi išėjimai juos turi atskirus. |
Kolonėlės juk turi būti prijuntos prie to stiprintuvo, kuriam C jungtyje prijungei maitinimą (+12V)... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 03 02, 10:20 |
|
|
|
|
| Valdulis rašo: |
| ... O kaip pajungti galines kolonėles, kurios jungias per stiprintuvą, per "C" jungtį? Čia kaip suprantu reikia pajungt pliusą +12v stiprintuvui, kuris išeina iš mago, jį įjungus- tą radau. Kolonėlių pliusus kaip ir pajungiu, bet kur man gauti bendrą kolonėlių minusą? Pas manąjį panasoniką visi išėjimai juos turi atskirus. |
Kolonėlės juk turi būti prijuntos prie to stiprintuvo, kuriam C jungtyje prijungei maitinimą (+12V)... |
šaunuolis, pagaliau atsakei į prieš du metus užduotą klausimą  |
|
|
|
|
|
 |
 |
A6 audio sistema |
Parašytas: 2013 03 02, 10:33 |
|
|
|
|
| Ovas rašo: |
Sveiki, reikalinga pagalba. LR vieno garsiakalbio + (nuo linijinio isejimo)
RR kito garsiakalbio + (nuo linijinio isejimo)
GND bendras koloneliu -
-12/ KONT+ remote
čia jau išaiškinta ka reiškia kontaktai. Bet esmė, jog nežinau kaip perdaryti tą "3" fyške originalia, kuri jungiasi į originalų maga, pas mane a4 yra magas idėtas paprastas mp3 piooner 2011metu modelio. Iki jo ateina 3 fyškės, 1-maitinimas, 2- priekinės kolonėlės, 3-galas ir subas. Tai dbr taip išeina jog reikia kirpti 3 fyškę ir perdarinėti, tačiau kur jungti jos laidus? prie antros fyškės laidų ar kaip kitaip? kalbu primityviai jog geriau suprastumėt. Prisegu foto 1 foto parodytos visos fyškės, o 2foto nufotografuota 3 fyškė, (gal kas gali pasakyti pagal spalvas kuris laidas ka reiškia ar kur gauti schema 2002m audi a4?) : http://www.part.lt/perziura/9108e78063844935d911a3f693224ab4260.jpg
http://www.part.lt/perziura/f7adbc2fd76a1e0f30cc6d7a68c9a6b4217.jpg
Būčiau dėkingas už pagalbą |
suprasti sunkoka bet vistie pabandysi atsakyti:
spalvas atsirintki galima bandyti pradžiai elementariai: pagal tai kokios spalvos laido galas likęs prie fyškės.
Toliau ten kur kažkas lituoa atjungti iš žiūrfėti kuriems laidams kuris garsiakalbis priklauso. atjungi laidus ir tarp jų pajungi bateriją kokiąą silpną. Girdėsi kuris garsiakalbis sureaguos. Tada pagal aukščiau pateiktą schemą sujungsi kur priklauso.
p.s. kažin ar tne yra galas + subas, nes šios kartos audinėse galinių durų garsiakalbiai dažniausiai atstoja subą |
|
|
|
|
|
 |
 |
A6 audio sistema |
Parašytas: 2013 03 02, 14:23 |
|
|
|
|
| Citata: |
spalvas atsirintki galima bandyti pradžiai elementariai: pagal tai kokios spalvos laido galas likęs prie fyškės.
Toliau ten kur kažkas lituoa atjungti iš žiūrfėti kuriems laidams kuris garsiakalbis priklauso. atjungi laidus ir tarp jų pajungi bateriją kokiąą silpną. Girdėsi kuris garsiakalbis sureaguos. Tada pagal aukščiau pateiktą schemą sujungsi kur priklauso.
p.s. kažin ar tne yra galas + subas, nes šios kartos audinėse galinių durų garsiakalbiai dažniausiai atstoja subą |
Dėkui labai, tikrai paprastas ir naudingas būdas taip patikrinti, mėginsiu šiandien, o dėl boso, tai pas mane audinei yra originali "Bose" aparatura ir galinei palangei stovi subas. Tik dar noriu pasitikslinti, is 3 fyskės (galo laidų) aš juos nukirpsiu ir mėginčiau sujungti tarkim prie 2 fyškės su tokiu jungimu: LF + LR , RF+RR galima taip daryti ar sudegs kolonėlės? |
|
|
|
|
|
 |
 |
A6 audio sistema |
Parašytas: 2013 03 03, 01:30 |
|
|
|
|
| Ovas rašo: |
Dėkui labai, tikrai paprastas ir naudingas būdas taip patikrinti, mėginsiu šiandien, o dėl boso, tai pas mane audinei yra originali "Bose" aparatura ir galinei palangei stovi subas. Tik dar noriu pasitikslinti, is 3 fyskės (galo laidų) aš juos nukirpsiu ir mėginčiau sujungti tarkim prie 2 fyškės su tokiu jungimu: LF + LR , RF+RR galima taip daryti ar sudegs kolonėlės? |
nuo trečios fyškės nori pajungti prie antros? jeigu ne paslaptis kokius tikslu?
Jeigu gerai pamenu tai 3 fyškė iš esmės yra linijinis išėjimas, o 2 yra jau stiprinti išėjimai. Arba jie visi linijiniai... nelabai supratau tikslo kodėl nega,ima pajungti kaip buvę? |
|
|
|
|
|
 |
 |
A6 audio sistema |
Parašytas: 2013 03 03, 14:43 |
|
|
|
|
nuo trečios fyškės nori pajungti prie antros? jeigu ne paslaptis kokius tikslu?
Jeigu gerai pamenu tai 3 fyškė iš esmės yra linijinis išėjimas, o 2 yra jau stiprinti išėjimai. Arba jie visi linijiniai... nelabai supratau tikslo kodėl nega,ima pajungti kaip buvę? |
Esmė yra ta, kad pas mane magas yra su euro fyške ir jame yra tik 2 išėjimai (+ yra ir linijiniam pora tulpių), o iš automobilio ateina 3 fyškės, kadangi pritaikytos originaliam magui, tai va dabar ir galvoju kaip padaryti kad pasijungtų ant tų dviejų fyškių nes kai nepajungta ta trečioji tai groja tiktais priekinės kolonėlės, o 3 fyškei stovi visi galinių kolonėlių ir subo laidai |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 03 03, 17:08 |
|
|
|
|
| Black Scorpio rašo: |
| Valdulis rašo: |
šaunuolis, pagaliau atsakei į prieš du metus užduotą klausimą  |
Mėgstu atsakinėti į retus (lietuviškais rašmenimis parašytus) klausimas
O šiuo atveju, tai, kaip sakoma, <<и на старуху бывает проруха>> |
|
|
|
|
|
 |
A6 audio sistema |
Parašytas: 2013 03 04, 12:16 |
|
|
|
|
| Tai niekas nežinot kaip iš 3 fyškių, pajungti ant 2 euro fyškių kolonėlių laidus? |
|
|
|
|
|
 |
A6 audio sistema |
Parašytas: 2013 03 04, 12:35 |
|
|
|
|