|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 21, 00:05. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Pareiškimai, padėkos, skundai » UAB Kilobaitas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 6 iš 6 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
|
 |
 |
UAB Kilobaitas |
Parašytas: 2013 02 08, 02:03 |
|
|
|
Kilobaitas turėtų kažkaip pradėti gintis, nes man asmeniškai atrodo, kad tokie straipsniukai gali būti ir užsakyti |
|
|
|
|
 |
UAB Kilobaitas |
Parašytas: 2013 02 08, 12:23 |
|
|
|
Gydytojas rašo: |
Kilobaitas turėtų kažkaip pradėtį gintis, nes man asmeniškai atrodo, kad tokie straipsniukai gali būti ir užsakyti |
Tai kodėl tų straipsniukų nėra apie kitas firmas? Gal Kilobaitas kažkuo išskirtinis? Gal tuo, kad stumdo š.. ir apknisinėja pirkėjus? Kažkaip prapuolė iš temos, matomai protingi argumentai pasibaigė. |
|
|
|
|
 |
UAB Kilobaitas |
Parašytas: 2013 02 08, 12:25 |
|
|
|
Bent jau šis straipsnis tai labai įtartinas Rašo, kad įjungus c++ kompaileri ir eclipse sulagina belekaip. Nu nenoriu tikėti kad normalu programmeri taip laengavai su kompais apgauti ir tuo labiau pats nemoka os persirašyti. Ir apskritai, jei neskiria seno pc nuo naujo pirkdamas, tai kas kaltas? Perka už 3k< ir nežiūri ką Kaip ir sakiau: nesueina man galai čia.
P.S. Teko pirkti pc stacionara prieš metus, viskas norma buvo. Neteisinu Kilobaito,esu ir anksčiau nekokiu atsiliepimų skaitęs, bet, kaip ir minėjo, toks jausmas kad užsakytas straipsnis. |
|
|
|
|
 |
 |
Re: UAB Kilobaitas |
Parašytas: 2013 02 08, 13:00 |
|
|
|
Kilobaitu daug kur skundžiamasi. Žemiau tekstas iš kito forumo:
"Šiaip viena pigiausių kontorų, bet gali tikėtis visokių siurprizų.
Norėdamas tėvukui gimtadienio proga penktadienį padovanoti naują
monitorių, išsirinkau tokį, prie kurio parašyta, kad yra nemažai
vienetų, ir užsakiau dar sekmadienį vakare. Pirmadienį atėjo
patvirtinimas, kad užsakymas priimtas, dar užklausiau ar pristatys iki
penktadienio. Nieko neatsakė, o šiandien ateina email'as kad atsakymas
atšauktas, nes išparduotas visas mano norimos prekės kiekis. Atsidarau
jų kainyną, o ten tos prekės rodo 12 vnt. Ir apskritai, negi tam, kad
sužinoti, jog pas didmenininką nėra užsakomos prekės, reikia keturių
darbo dienų? Dabar turiu vakare lakstyti po prekybos centrus ir rinktis
iš tų kelių modelių.
Prieš tai irgi buvo pirkimas - išsirinkau korpusą, ateina, parsinešu -
ne tas modelis. Pasirodo, pas juos kainyne parašytas mano norimas
modelis, jo specifikacijos ir nuotrauka, bet prekės kodas - kito
modelio. Kai grąžinau ir pradėjau aiškinti, kad pas juos kainyne klaida,
pradėjo man beveik aiškinti, kad esu durnas, nes reikia žiūrėti ne į
prekės pavadinimą, specifikacijas ar nuotrauką, o į tą nedidelėmis
raidelėmis parašytą didmenininko kodą, ir kad jie kainininke nieko
nekeis. Taip ir nekeitė, kiek stebėjau."
Prieš tai dar buvo smulkmenų - tai atminties kortelės nevisai tą modelį
pristatė, tai dar kas, bet kai man nebuvo labai svarbu, tai net
nesiaiškindavau. |
|
|
|
|
 |
 |
UAB Kilobaitas |
Parašytas: 2013 02 08, 13:18 |
|
|
|
Aš su "Kilobaitu" turiu įvairių patirčių. Esu nemažai pirkęs ir daugumoj likau patenkintas, vien jau kad užsakius prekę nereik mokėt avanso, kaip kokiam "skytech". Bet su užsakymų paklydimais irgi teko susidurti, kai panelei salone asmeniškai sudiktavau ko reikia, ji viską užsakė, gavau pranešimą kad prekės jau yra, o atvykus į saloną ne viską sugebėjo rasti ir teko užsakinėti dar kartą. Manau kad dabartinis rinkos nuosmukis (pasibaigus valstybės dotacijoms kompiuterinei įrangai ir etc.) ir sumažėjusi tokių įmonių konkurencija ( nemažai daliai jų subankrutavus ) atsiliepė ir paslaugų bei aptarnavimo kokybei blogėjimo prasme. |
|
_________________ I-as Merfio dėsnis medicinai - "Sveikų žmonių nėra , yra tik blogai ištirti" |
|
|
|
 |
 |
UAB Kilobaitas |
Parašytas: 2013 02 08, 17:34 |
|
|
|
Kiek man tekę susidurti, tai bjauriausias dalykas su visomis IT technika prekiaujančiomis įmonėmis - garantinis. Dėl menkiausios smulkmenėlės daiktas siunčiamas kažkur į antarktidą (darau tokią prielaidą, nes užtrunka mėnesį). Na ir dabar primeskit jei žmogui ventiliatorius birbt pradeda. Dalykas labai užknisantis ir tikrai "groja nervais", bet mėnesį be PC juk nebūsi?... Įmonėms dar blogiau - ką darbuotojui be PC daryt? Ar visada sandėliuoti vieną atsarginį PC (kas irgi kainuoja didelius pinigus)?
Dar žiauriau būna kai ne patys paima ir persiunčia prekę, o klientui pasako "mes neužsiimam tuo, tai tu valink laukan ir nešk tuo adresu". Ypatingai tai galioja "mobilioji linija". O nunešus tuo anuo adresu, vėl drasko akis: "laikysim 2-3 savaites, o jei nerasim gedimo, teks už patikrinimą susimokėti".
Beje, tas reikalas su visokiais cypimais būna kartais juokas per ašaras. Turėjau kadaise darbo vietoje tokį PC, pirktą iš BMS. Davus apkrovos maitblokis cypdavo labai žiauriu garsu, per kaulus ėjo. O blogiausia tai, kad aplinkiniai tokio dažnio nebegirdi (buvau ten jauniausias). Šefukas nesuprato kas man ten negerai. Supratus kad BMS laikys tą kompą 2 savaites, teko pačiam iš namų atsinešti maitblokį ir pasikeist. Problema išnyko. Senas maitblokis buvo nuneštas į BMS. Ten, po k savaičių, "problemos nerado".
Apibendrinant, tokios stambios (?) kontoros kaip kilobaitas ir mobili galėtų sau leisti nusisamdyti porą studentų tiems ventiliatoriams keisti. Negi taip jau sudėtinga? O dabar labai stipriai kertama per 'customer experience'. Bet, aišku, "pigiau"... |
|
|
|
|
 |
 |
UAB Kilobaitas |
Parašytas: 2013 02 08, 19:10 |
|
|
|
Bijau nuvesti nuo kelio temą, bet ar yra kur nors apibrėžta, kaip turi kompas cypsėti, kad jis taptų negarantinis arba būtų taisomas? Aušinimas, jei ne pasyvus, tai jis bet kokiu atveju skleidžia garsą. Apykurčiam diedukui atrodys nuostabus, muzikantas imsis už galvos. |
|
|
|
|
 |
UAB Kilobaitas |
Parašytas: 2013 02 09, 12:53 |
|
|
|
circuit, tas cypimas maitblokyje yra ne ventiliatorius ir ne joks gedimas. Čia tieisog prastos kokybės maitblokis. Tą aukšto dažnio garsą skleidžia transformatorius, kuriame srovės teka dešimtimis kHz dažniu. Būtent tą ar artimą harmoniką ir girdi. Kai komplektuojiesi kompą, reikia nepagailėt kapeikų maitblokiui. Ir ne į vatus žiūrėt. Tiesiog brangesnį pasiimt, kad necyptų. Nes kiniečiai ant to ir žaidžia, kad tai ne gedimas. |
|
|
|
|
 |
 |
UAB Kilobaitas |
Parašytas: 2013 02 12, 21:38 |
|
|
|
Kapurke rašo: |
circuit, tas cypimas maitblokyje yra ne ventiliatorius ir ne joks gedimas. Čia tieisog prastos kokybės maitblokis. Tą aukšto dažnio garsą skleidžia transformatorius, kuriame srovės teka dešimtimis kHz dažniu. Būtent tą ar artimą harmoniką ir girdi. Kai komplektuojiesi kompą, reikia nepagailėt kapeikų maitblokiui. Ir ne į vatus žiūrėt. Tiesiog brangesnį pasiimt, kad necyptų. Nes kiniečiai ant to ir žaidžia, kad tai ne gedimas. |
Kalbėdamas apie maitblokį ventiliatoriaus neminėjau.
Jei maitblokis cypia, yra galimi bent du gedimai:
1. blogai sulakuoti komponentai, dėl to vibruoja ir cypia.
2. Išdžiuvo/neveikia išėjimo kondensatoriai, dėl ko transofrmatoriumi teka kur kas didesnė srovės pulsacija (ripple), kuri įsotina šerdį. Tai gali žymiai pakelti maitblokio temperatūrą ir netgi privesti viską iki gaisro.
Bet ačiū kad paaiškinai kaip dirba SMPS, turėsiu minty. ;) |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|