|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 25, 01:15. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Is kur gaut 5v ?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Is kur gaut 5v ? |
Parašytas: 2006 03 19, 01:39 |
|
|
|
Swx visi , nzn kur rasyt sita tema tai parasysiu cia . man reik is pc isgaut 5v neatidarius korpuso nes dar ant garantinio stoviu , gal galvoju is usb ar taip is kokio lizdo ? nes zn kad ur usb turi kazkiek bet nzn kiek , help ! |
|
|
|
|
 |
Is kur gaut 5v ? |
Parašytas: 2006 03 19, 01:48 |
|
|
|
Paprasciausia tai batareikes pasijungti O ka jungsi, nes usb siaip slaboka gali buti... |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Is kur gaut 5v ? |
Parašytas: 2006 03 19, 02:01 |
|
|
|
Priklauso, kokios sroves reikia. Bent jau pas mane (stacionariam kompe) specifikacijose raso, jog gali tempti iki 2A. Realiai isbandziau iki 1A. Taciau pries jungdamas butinai paziurek motinines knygute! |
|
|
|
|
 |
Is kur gaut 5v ? |
Parašytas: 2006 03 19, 02:06 |
|
|
|
Junksiu LCD ekraniuka kuris reikalauja 5v , kitu minciu neturit ? o del tos knygeles skaitymo tai ,lb reiketu dauk skaityt kol rasceu |
|
|
|
|
 |
Is kur gaut 5v ? |
Parašytas: 2006 03 19, 14:20 |
|
|
|
o tai reik testeriu pramalt , o maniskis kitam mieste stovi =] tai daba iskur zn kur 5 v |
|
|
|
|
 |
Is kur gaut 5v ? |
Parašytas: 2006 03 19, 14:23 |
|
|
|
Pin Name Description
1 VCC +5 VDC
2 D- Data -
3 D+ Data +
4 GND Ground
 |
|
|
|
|
 |
Is kur gaut 5v ? |
Parašytas: 2006 03 21, 21:05 |
|
|
|
Aidas rašo: |
Priklauso, kokios sroves reikia. Bent jau pas mane (stacionariam kompe) specifikacijose raso, jog gali tempti iki 2A. Realiai isbandziau iki 1A. Taciau pries jungdamas butinai paziurek motinines knygute! |
Jei kompas nevisiškas kinietiškas brudas ir USB atitinka standartus, tai USB maitinimo lizdą gali drasiai trumpimti. Motinoje turi stovėti speciali mikroschema kuri stebį tekančia srovė. Senuose ir pigiuose kompuose stovi paprastas atsistatantis polimerinis saugiklis.
Mano kompas kai užtrumpinau USB padarė taip. Padariau trumpą, iššoko windozėje lentutė- maždaug, durnelį, tokiam ir tokia porte trumpas. Pasirūpink.  |
|
|
|
|
 |
Is kur gaut 5v ? |
Parašytas: 2006 03 21, 21:36 |
|
|
|
Savel rašo: |
Mano kompas kai užtrumpinau USB padarė taip. Padariau trumpą, iššoko windozėje lentutė- maždaug, durnelį, tokiam ir tokia porte trumpas. Pasirūpink.  |
reiks ir man pabandyt  |
|
|
|
|
 |
Is kur gaut 5v ? |
Parašytas: 2006 03 23, 08:54 |
|
|
|
o pas manes uztrumpinus dingdavo ps/2 klava ... |
|
|
|
|
 |
Is kur gaut 5v ? |
Parašytas: 2006 03 23, 15:55 |
|
|
|
o kazi per usb iseitu kraut mobilke, nieko perdaug neprikonstravus
buna isikrauna baisiai nelaiku kompai aplink voliojas, o neivienio pakrovejo  |
|
|
|
|
 |
Is kur gaut 5v ? |
Parašytas: 2006 03 23, 16:07 |
|
|
|
amas. rašo: |
o kazi per usb iseitu kraut mobilke, nieko perdaug neprikonstravus
buna isikrauna baisiai nelaiku kompai aplink voliojas, o neivienio pakrovejo  |
Iseitu ir detaliu neperdaugiausiai reiktu |
|
|
|
|
 |
Is kur gaut 5v ? |
Parašytas: 2006 03 23, 19:57 |
|
|
|
tai dabar po zodi reiks traukt
kaip supratau tiesiai nuo 1 ir 4 kontaktu pajungus nebus gerai, ka cia dar reiktu ikis, na tas daiktas turetu but mazu maziausiai kiseninis, o seip tai pagalvojau paimt ir padrayt maza platike ir ant jos prilituot ta jungti kur i mobilke kisas, toki daikta isikisi i pinigine .... gan naudingas daikciukas butu  |
|
|
|
|
 |
Is kur gaut 5v ? |
Parašytas: 2006 03 23, 20:25 |
|
|
|
Atsiprašau, biški apsimelavau. Pasirodo, pas mane priekinis USB eina per mažiuką hubiuką, tai tas hubiukas ir praneša apie trumpą:
O štai galinis USB to nedaro. Bet ten stovi 1,5A polimerinis saugiklis. Specialiai užtrumpinau, tai apsilydė USB kabelio kištukas kur trumpinau. Bet "nuėmus trumpą" lizdas atsigavo. |
|
|
|
|
 |
Is kur gaut 5v ? |
Parašytas: 2006 03 23, 23:22 |
|
|
|
vo visiems aciu uz pagagalba, ar pasmane uztrumpys ? motka assrock775i48 i848p LGA775/800fbs 8xAGP ddr400 |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |