|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 02 27, 08:49. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Maitinimo šaltiniai » Reikia schemos varikliukio apsukom reguliuoti ?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Reikia schemos varikliukio apsukom reguliuoti ? |
Parašytas: 2013 01 31, 22:42 |
|
|
|
|
| Evaldas_S rašo: |
| Valdulis rašo: |
| Kažkaip abejoju, jog už 5 litus gausi tokį reguliatorių... Nebent, mechaninę dalį |
Na, bet aš tai gavau Nesakau, kad ten bet kada nueini ir nusiperki, reikia sulaukt momento.
Neįsivaizduojat kiek ten visko priveža iš Europos šiukšlynų. |
Tai gal čia kalbama apie tokius
 |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 01 31, 22:53 |
|
|
|
|
Tai gal čia kalbama apie tokius
 |
Tokį aš paminėjau savo teksto pabaigoje kaip alternatyvą, jo už 5Lt nenupirksi.
O už 5 Lt pirkau normalų greičio reguliavimo pedalą skirtą būtent siuvimo mašinai. Na išmetė koks fliukas, belgas ar olandas, o lietuvaičiai susirinko ir parvežė. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 02 01, 14:01 |
|
|
|
|
Čia neblogas variantas panaudoti tokį ir įmontuoti nesunku būtų, nereiktų daug chimičint... Bet esu daug matęs tokių nuo perforatorių ar drėlių sudegusių, reiks pamėgint ir pažiūrėt kaip elgsis su apkrova.
Kas dar kokių idėjų turit?... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 02 02, 11:58 |
|
|
|
|
| rolas rašo: |
Čia neblogas variantas panaudoti tokį ir įmontuoti nesunku būtų, nereiktų daug chimičint... Bet esu daug matęs tokių nuo perforatorių ar drėlių sudegusių, reiks pamėgint ir pažiūrėt kaip elgsis su apkrova.
Sugedusį tokį pirkti ir remontuoti neapsimoka. O ir mechaninis pritaikymas jo pedalui, mano nuomone, jeigu galima taip pasakyti, komplikuotiškesnis (reguliavimo potenciometro eiga labai maža), nei kažko naujo sumontavimas iš aukščiau pateiktų schemų, panaudojant tik senąjį pedalo mechanizmą... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 02 02, 15:10 |
|
|
|
|
| rolas rašo: |
Sugedusį tokį pirkti ir remontuoti neapsimoka. O ir mechaninis pritaikymas jo pedalui, mano nuomone, jeigu galima taip pasakyti, komplikuotiškesnis (reguliavimo potenciometro eiga labai maža), nei kažko naujo sumontavimas iš aukščiau pateiktų schemų, panaudojant tik senąjį pedalo mechanizmą... |
Aš turėjau mintyje, kad jie dega dažnokai,tikrai neremontuočiau sugedusio , nes ten nėra ką ir remontuot Pamėginsiu pajungti tiesiog įdomu bus pasižiūrėti kaip elgsis.
O kaip šitie kinietiški ar būtų patvarūs? AC 220V 2000W SCR Voltage Regulator Dimming Dimmers Speed Controller Thermostat
http://www.aliexpress.com/item/AC-220V-2000W-SCR-Voltage-Regulator-Dimming-Dimmers-Speed-Controller-Thermostat/694940982.html
Gal kas čiupinėjot , naudojot ? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 02 05, 19:43 |
|
|
|
|
Su kaitimu, tai reikalai paprasti: tiesiogiai priklauso nuo detalių, plius, nuo to, kokiuose režimuose jos dirba (visa informacija apie tai paprastai būna detalių aprašymuose).
Beje, tas kitaiskas daiktas tikrai neatlaikytų tai, kas ten prie jo parašyta... Na, nebent labai trumpai
Rusiškai nesupranti? Naudok guglės vertėją. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 02 05, 20:51 |
|
|
|
|
Su kaitimu, tai reikalai paprasti: tiesiogiai priklauso nuo detalių, plius, nuo to, kokiuose režimuose jos dirba (visa informacija apie tai paprastai būna detalių aprašymuose).
Beje, tas kitaiskas daiktas tikrai neatlaikytų tai, kas ten prie jo parašyta... Na, nebent labai trumpai
Rusiškai nesupranti? Naudok guglės vertėją. |
Suprantu rusiškai gerai, tiesiog mane pilnai tenkintų kiek jie kainuoja ir lituot nieko nereiktų. Bet mane dabar galutinai įtikinai - darysiu pagal tą schemutę kurią nurodei ir žiūrėsiu kas ten gausis ... |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |