|
Forumas » Akustika » rekuosi garsiakalbi
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
rekuosi garsiakalbi |
Parašytas: 2006 03 16, 21:05 |
|
|
|
|
| tai matai cia ne guma o jam masinai tai reikia gumos,pompos cia ne masinai manau,as tai bent tikrai i masina nedeciau |
|
_________________ domina viskas kas cype rekia ir fonuoja |
|
|
|
 |
rekuosi garsiakalbi |
Parašytas: 2006 03 16, 21:29 |
|
|
|
|
ten tei kur video nesweikai osia bosas pazekit dar tam puslapi kicker subus. teko masinoi sedet kaj toks 15 coliu solo baric l7 serijos groja,,,tai patikekit dziaugiausi kad newalgiau pries tai  |
|
|
|
|
|
 |
rekuosi garsiakalbi |
Parašytas: 2006 03 16, 21:45 |
|
|
|
|
bet koks tokiu nesamoniu tikslas, kad ten ka ipatingo girdetu tai netikiu, geriau koki mechanini ar pniaumatini kratimo prietaisa susikonstruotu, kad aplinkinius gazdint nuimtu duslintuvus, garas turbut grezesnis butu  |
|
|
|
|
|
 |
rekuosi garsiakalbi |
Parašytas: 2006 03 16, 21:48 |
|
|
|
|
nu klausant tyliai tai patikekk...zemas atrodo kiaurai tawe eina kadangi as tokiu bosu megejas tai man tikrai patiko. beto ir subas toks 800lt kajnuoja naujas. mano nuomone tikrai geras daiktas. wa bet ce tik mano nuomone  |
|
|
|
|
|
 |
rekuosi garsiakalbi |
Parašytas: 2006 03 16, 22:02 |
|
|
|
|
na namie as ir noriu, kad zeme biski padrebintu filmus ziurint, bet kad sukuosena darytu tai nereikia  |
|
|
|
|
|
 |
rekuosi garsiakalbi |
Parašytas: 2006 03 16, 22:11 |
|
|
|
|
namuose tokiu niekas ir neklauso, bet jaunimeliui, panas veziot, ir kratytis masinoj tai jega! jei chebra gera, tai visai liuks. as tai irgi esu uz tokius daikciukus, kaip ir uz masinos styling'a, bet tik iki tokio lygio, kad nesiardytu masina. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
rekuosi garsiakalbi |
Parašytas: 2006 03 16, 22:23 |
|
|
|
|
na man kazkaip priklijuota kruva palsmasiu padaro masina baisia kazkaip ir noris patikrint ar tvirtai visas tas slamstas laikos
nemuskit cia tik mano nuomone,man patinkas seni automobiliaii  |
|
|
|
|
|
 |
rekuosi garsiakalbi |
Parašytas: 2006 03 16, 23:46 |
|
|
|
|
ir man patinka seni bet tai man padesit del kokio nors gargalo ar nelabai ?  |
|
|
 |
rekuosi garsiakalbi |
Parašytas: 2006 03 17, 16:58 |
|
|
|
|
| Maciau, kad cia pirmai ejo sneka apie EVR V-10ES. Tai galbut kas nors zinot, kur ju butu galima gaut? (Kai skambinau i megaoma, tai pasake, kad tik geguzes menesi bus...) |
|
|
|
|
|
 |
rekuosi garsiakalbi |
Parašytas: 2006 03 17, 17:42 |
|
|
|
|
Maciau, kad cia pirmai ejo sneka apie EVR V-10ES. Tai galbut kas nors zinot, kur ju butu galima gaut? (Kai skambinau i megaoma, tai pasake, kad tik geguzes menesi bus...)
milgretoje tikrai buvo jai ir neturi tai 2 savaiciu begija tikrai parvestu  |
|
_________________ domina viskas kas cype rekia ir fonuoja |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |