|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 27, 23:39. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Garso stiprintuvai » Mini ausines (indukcijos metodu)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Mini ausines (indukcijos metodu) |
Parašytas: 2013 01 09, 14:11 |
|
|
|
Sveiki. DAriau pagal sita video bet naudojau 0.2 viela ir 3x3 mm magnetuka ir viskas lyg ir veikia bet garsas vos girdimas, bet per mazas kad ka nors suprasti. Gal kas galit patart ar paaiskinti kas blogai. su stiprintuvu viskas lyg ir gerai. Gal per plona viela ? per didele varza ? per mazas magnetukas ar kas ? Gal kas esat ka nors panasaus dare ?
Dekui is anksto. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 01 09, 14:14 |
|
|
|
Nematau nei tavo fotkių nei video. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
|
Re: Mini ausines (indukcijos metodu) |
Parašytas: 2013 01 09, 20:38 |
|
|
|
progr4mer rašo: |
Sveiki. DAriau pagal sita video bet naudojau 0.2 viela ir 3x3 mm magnetuka ir viskas lyg ir veikia bet garsas vos girdimas, bet per mazas kad ka nors suprasti. Gal kas galit patart ar paaiskinti kas blogai. su stiprintuvu viskas lyg ir gerai. Gal per plona viela ? per didele varza ? per mazas magnetukas ar kas ? Gal kas esat ka nors panasaus dare ?
Dekui is anksto. |
Nusirašinėjimo devaisa darai? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 01 10, 00:38 |
|
|
|
Taip. Nu siaip 4 kurstas ir tai liko paskutinis egzaminas tai nebelabai man jio ir bereikia bet del idomumo noreciau pasidaryt |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 01 10, 00:45 |
|
|
|
Gal kas turite pasiulyti koki geresni stiprintuva mano atveju ? Maniskis lyg ir veikia bet kazkodel labai jau tylus ir duslus garsas gaunas. Nezinau kur net problema. ir be to baterijos tik apie 30 min uztenka. ZInau draugas turejo pasidares kazkoki 1 kurse ir irgi labai paprasta bet jam kazkaip labaio gerai jis veike ir ilgai tarnavo.
SIaip naudoju 0.2 varine viela, stiprintuvas http://www.hobby-hour.com/electronics/lm386-200.gif. Dvi 9v baterijos |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 01 10, 10:05 |
|
|
|
kiek tu tos vielos privyniojai? kuo daugiau užvyniosi, tuo stipresni magnetini lauka sukurs ir geriau girdėsis |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 01 10, 10:30 |
|
|
|
anijonas rašo: |
kiek tu tos vielos privyniojai? kuo daugiau užvyniosi, tuo stipresni magnetini lauka sukurs ir geriau girdėsis |
na irgi nėra teisingai. Reikia ir varžą atitaikyti ir tt. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
|
|
|
|
Parašytas: 2013 01 10, 11:27 |
|
|
|
Atsižvelgiant, kad čia *udukas o ne stiprintuvas ir į jo paskirti, beveik teisingai
Aišku el. dėsniai galioja visur... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 01 10, 12:23 |
|
|
|
Siaip suvyniojau apie 60 metru (100 viju). bet padariau ir su 50 viju tai visiskai tas pats gaunasi, o del stiprintuvo tai ar man cia galingesnio stiprintuvo reikia ar siaip kazko mandresnio su filtrais ir pns ? sakau gal pasiulykit koki rimtesni op amp kuris geriau tiktu sitam variantui. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 01 10, 14:44 |
|
|
|
Siaip suvyniojau apie 60 metru (100 viju). bet padariau ir su 50 viju tai visiskai tas pats gaunasi, o del stiprintuvo tai ar man cia galingesnio stiprintuvo reikia ar siaip kazko mandresnio su filtrais ir pns ? sakau gal pasiulykit koki rimtesni op amp kuris geriau tiktu sitam variantui. |
60m - 100viju ar tikrai?
1vija 0,6metro.
tai diametras 0,6/pi=20cm? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 01 10, 15:32 |
|
|
|
Diametras apie 25 gaunas. Siaip ir 35 dariau bet duo dydzio nelabai kas skiriasi. bent mano atveju. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 01 10, 22:50 |
|
|
|
Diametras apie 25 gaunas. Siaip ir 35 dariau bet duo dydzio nelabai kas skiriasi. bent mano atveju. |
Na pafotkink labai prašau |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 01 11, 08:06 |
|
|
|
tai tu pačią ausinę turi ir tik siųstuvą imtuvą nesiseka suderinti ar kaip? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 01 12, 01:42 |
|
|
|
Siaip viska pasidares turiu jau. Paskaiciavau varza padariau naujas apvijas lyg viskas gerai bet tas garsas biski labai duslus ir vos girdimas. Speju del to vaikisko mano stiprintuvo 1W tai Zadu pabandyt kazka stipresnio padaryt. Tai sakau gal tiesiog turit gal kas pasiulyti koki stiprintuva galingesni nei 1W ir kad nereiktu maitinimo 220 |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|