|
Forumas » Autoelektronika » HELP dėl laisvų rankų įrangos
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
HELP dėl laisvų rankų įrangos |
Parašytas: 2012 12 20, 08:40 |
|
|
|
|
| pilypas rašo: |
| vaidass rašo: |
| is rusu forumo: "мудаки те кто думает что магнетолу поставить проще простого, они нас бес работы неоставят" |
Bet... visi nuo kazko pradejom, tik vieniem pigiau kitiem brangiau tie eksperimentai kainavo, man pirmoji signalke kepure i ikta garazo gala nupute, kai sedynes AIRBAG sove, zinokit jausmas ne koks, visa savaite ausyse spenge  |
uztai ir reikalinga pradziai teorija. signalizacija reikia montuoti ne plaktuku! nu bet ta jau ismokai |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 12 20, 19:37 |
|
|
|
|
Su airbag buvo ir man, bet pasekmiu nebuvo jokiu, isskyrus parako kvapa ir sutraukta dirzo sagti, berods Mondeikai, net seiminykas nieko nesuprato. Aisku tereikejo lempike pagesyt su taimeriuku....Signalkes bededamas buvau tik uzdeges lempikes, mages uzkodaves....Minuso daugiau kaip 200lt lyg ir nepamenu. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 12 20, 23:29 |
|
|
|
|
| is rusu forumo: "мудаки те кто думает что магнетолу поставить проще простого, они нас бес работы неоставят" |
Bet... visi nuo kazko pradejom, tik vieniem pigiau kitiem brangiau tie eksperimentai kainavo, man pirmoji signalke kepure i ikta garazo gala nupute, kai sedynes AIRBAG sove, zinokit jausmas ne koks, visa savaite ausyse spenge  |
uztai ir reikalinga pradziai teorija. signalizacija reikia montuoti ne plaktuku! nu bet ta jau ismokai |
Tad tu ta savo teorija gali susikisti kur tamsu ir triusikai vietoj uzuolaidu yra, nes jei manai, kad nuo smugio pirotechnika tegali sudirbti, tada tikrai mazai ta teotija tau tepadeda, nes buvo pajudintas laidas, kurio nereikejo liesti ir tiek, cia ne ziniu trukumas, o PRAKTIKOS.
To: abalys, man tada taip pat nebrangiai kainavo, nes pazistamas sedyne persiuvo, tai uz gera butelaiti issisukau, o klientui smegenis isploviau, kad yra "siokiu tokiu nesklandumu"  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 12 22, 00:49 |
|
|
|
|
| Ispera rašo: |
| Bajeriai, bejeriais, bet kur kist parrot geltona laida is power fiskes, |
zmogau,susirask mage kur yra mute ir ten pajunk ta geltona. jei nesupranti ka darai geriau nedaryk,neturiu nieko pries ir gyvent nemokau, tiesiog pigiau bus paprasyt kazko, kad pajungtu,negu supleskinus ta parrota arba mageli. o kad norisi paciam tai suprantama,deja ne visiem lemta tapt elektrikais |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 12 23, 18:49 |
|
|
|
|
Blyn, juk as tau per PM viska aiskiai paaiskinau, kuris laidas is mages iseina, o ir paaiskinau kaip patikrinti ar tikrai teisingai viskas bus, jau net nemanau, kad kazka aiskiau galima paaiskinti, o jei tu nori viska pats darytis, tai valio, viskas issaiskinta, net irankai pasakyti kokie turi buti naudojami (numeciau linka), spalvos isvardintos, sekantis aiskinimas tik viska kitam darant arba kiekviena judesi tau su pirstu parodant. Beje, jei ten kur numetei paskutini linka man i PM viskas identiska, tai net nieko burti neturi reiket, nes ten dedi kaip intarpa ta irengini, tarp masinos ir mages eurofyskiu (aisku reikia susitvarkyt, kad m
agas veiktu tik su degimu, nors ir tai galimas variantas, kad mages laidai sudubliuoti uz eurofyskes)
Va sitas linkas: http://www.audiworld.com/tech/elec134a.shtml
Tik cia parodyta kazkokio blaupunkto arba philipso galas, pas tave to geltono laido gal net ir nereiks naudoti, galimas variantas, kad ji tiesiai mage gaus per fyske.
Va tau linkas kur aiskios reiksmes eurofyskes : http://forum.elektronika.lt/viewtopic.php?t=9527
Uzteko ivesti i google ir iskarto ismete, tereikia tik truputeli paieskoti, pasirodo ir elektronika.lt turi tokia tema, o man net mintis nekilo, kad tu patingejai paieskos mygtuku pasinaudoti.
P.s. Euro jugtis (dar kitaip vadinama ISO) todel ir pavadinta tokiu pavadinimu, kad yra laikomasi tam tikru standartu, taip kad tau dabar belieka ATYDZIAI isiziureti i shema ir manau ten rasi MUTE vieta, kur turi pajungti ta laida. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 12 23, 19:24 |
|
|
|
|
Blyn, juk as tau per PM viska aiskiai paaiskinau, kuris laidas is mages iseina, o ir paaiskinau kaip patikrinti ar tikrai teisingai viskas bus, jau net nemanau, kad kazka aiskiau galima paaiskinti, o jei tu nori viska pats darytis, tai valio, viskas issaiskinta, net irankai pasakyti kokie turi buti naudojami (numeciau linka), spalvos isvardintos, sekantis aiskinimas tik viska kitam darant arba kiekviena judesi tau su pirstu parodant. Beje, jei ten kur numetei paskutini linka man i PM viskas identiska, tai net nieko burti neturi reiket, nes ten dedi kaip intarpa ta irengini, tarp masinos ir mages eurofyskiu (aisku reikia susitvarkyt, kad m
agas veiktu tik su degimu, nors ir tai galimas variantas, kad mages laidai sudubliuoti uz eurofyskes)
Va sitas linkas: http://www.audiworld.com/tech/elec134a.shtml
Tik cia parodyta kazkokio blaupunkto arba philipso galas, pas tave to geltono laido gal net ir nereiks naudoti, galimas variantas, kad ji tiesiai mage gaus per fyske.
Va tau linkas kur aiskios reiksmes eurofyskes : http://forum.elektronika.lt/viewtopic.php?t=9527
Uzteko ivesti i google ir iskarto ismete, tereikia tik truputeli paieskoti, pasirodo ir elektronika.lt turi tokia tema, o man net mintis nekilo, kad tu patingejai paieskos mygtuku pasinaudoti.
P.s. Euro jugtis (dar kitaip vadinama ISO) todel ir pavadinta tokiu pavadinimu, kad yra laikomasi tam tikru standartu, taip kad tau dabar belieka ATYDZIAI isiziureti i shema ir manau ten rasi MUTE vieta, kur turi pajungti ta laida. |
Nervus į konservus... juk Kalėdos! Ką aiškinai, daugiau pats supratai, nei man paaiškinai...
Apie Euro fiške, iso standarta viskas aiškuma... (neaišku buvo laidų išsidėstymai 1.2.3.4.... ) tuo labiau apie testeri, juos turiu 3...
Faktas kad nagus kišti nesinori tol kol visko neišsiaiškinu...
Kitas faktas kai bandau aiškintis jau tipo VISIŠKAS LOPAS
Juokingi lietuviški bruožai...
Bet aš vėlgi ne apie tai, man iškilo klausimas konkrečiai dėl geltono laido...
Kur imetei pavyzdy, jis yra Audi, mano yra Wolsvagen GIII
Betkokiu atveju kaip tau pačiam ir rašiau ačių už pastangas, bet nereikia čia visiems verkti į eterį tam yra privatas, sekmės |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 12 23, 19:46 |
|
|
|
|
Niekas neverkia, apie testeri as tau nieko nerasiau, as tau numeciau linka, kaip atrodo kontrolke, testeriu tu gali tureti ir 50, jei nedasyla kaip sujungti laidus, jie tau nieko nepades. Apie euro jungti tau niekas neaisku, nes as parasiau, kad tai yra standartas, kurio laikomasi, ne tik golfui, o ir kitom auto, cia modelis visai niekuo detas, o tu dar bandai man aiskinti kad as tau imeciau audi schema, nors pas tave golpagenas, jauciu, kas turi supratimo apie autoelektra, dabar skaitydami tavo posta nuo kedziu krenta
Pabandysiu dar aiskiau paaiskinti VAG grupei priklauso: Audi, volksvagenai, seat ir skodos (cia labiau populiaresnes LT auto) ju laidu zymejimas ir jungimas praktiskai identiskas, net ir pravodkes praktiskai tos pacios eina. treciam guoliui elektra tokia pati, kaip ir passatui, jauciu buciau imetes jettos mages pajungima, taip pat butum rases, kad ne tokios auto schema nurodziau.
P.s. Del nervu, tai as visiskai ramus, man visiskai vienodai, kaip tu pajungsi, tik as bandziau tau padeti, del padekos, taip as niekur nerasiau, kad tu man uz tai nedekojai, ar dar kazkaip daviau suprasti, kad tu nedekingas esi, DEL PAJUNGIMO parduok kelis testerius ir uz gautus pinigus nuvezk auto pas elektrikus, jie sugais apie 20 min ir turesi veikianti irengini Sekmes |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 12 23, 20:27 |
|
|
|
|
| Raimundas213 rašo: |
vyrai paliekam ramybej, nes panasu kad ant slyvuks2 uzsirovem.  |
Mnaua, jis net ir ji 5 kartus lenkia  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 01 07, 18:11 |
|
|
|
|
Viską sučekinus sprendimai tokie:
1. x
2. x
3. x
4. Geltonas su Parrot Orandžiniu
5. mėlynas
6. Oranžinis
7. Roudonas su Parrot Raudonu
8. Juodas su Parrot juodu
Parroto geltonas lieka x
Pajungima padariau nuo užvedimo su (7.) Raudonu.
Viskas, tiek ir reikėjo pagalbos. Konkrečiai
išsitestinau testeriuku ir susijungiau.
Kita problema su Parrot 3200LS Firmware
Kas turi parota ir nori atsinaujinti sistema čia labai svarbi info (eksperimentavau mažiausiai savaitę, neužmigau ir išsieksperimentavau).
Sprendimai:
Pradėkim nuo pradžių. Viską darom per bluetooth.
*Pats bluetoth irenginys turi buti suleistas is windowsu, be instalecinio paketo, kitaip nesusikalbėsit su Parrotu.
*Svarbus momnetas - parrote yra Firmware Kodas - ji ir suvedam kaip prisijungimą savo PC.
O toliau jau be problemų su parrrot softu darom upgreidą.
http://www.parrot.com/usa/support/parrot3200ls-color
Kita rimta problema dėl kurios visiems kyla klausimas kaip iš dabartinio telefo, kad ir sakykim HTC perkelt visus kontaktus į Parrotą.
Pačio telefono kontaktų duomenys nesusiriša tarpusavyje (per sena kontaktų sistema, androido ir google jungčių nesupranta).
Į telefoną atsisiunčiam iš http://www.medieval.it/ "Bluetooth File Transfer".
Tada Telefone išsisaugojam savo kontaktus, kaip taisyklė išsaugoja į .vcf failiuką (kurį ir supranta Parrotas), kurį ir įkeliam per File transferi į parotą.
Tokiu budu turim pilnai veikianti Parrota nuo A iki Z
Jeigu to neatliekam, paroto funkcionalumas 20% |
|
Paskutinį kartą redagavo Ispera, 2013 01 08, 00:05. Redaguota 2 kartus(ų) |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 01 08, 00:01 |
|
|
|
|
| abalys rašo: |
| Va cia gal ir palengvinsi kam gyvenima kad per daug nesikrust. |
Jo, nx...
Tikiuosi dasikas per google. Daug kas naudoja Parrotus, tik nevisi gilinasi  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 01 08, 19:05 |
|
|
|
|
| Sau taip buna- as MP3 pajungima jau metus laiko sprendziu.....Bet va info apie kontaktu importavima gera-viskas ant lekstutes paduota. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |