Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 06, 00:42. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Klausimas: gal kas žinote kaip uždėti tą diskiuką (cutting disc)? būtų neblogai jeigu kas turite, kad foto įmestumėt. Nes aš nebeįsivaizduoju, kaip jis turi dėtis.
Kalbėjau apie tai, bet pas mane tokio nėra reikės atskirai iš kažkur pirkti
Aš tai chaltūrinu su šituo dalyku, nes pats specialaus neturiu laikiklio.
Numaunu cilindrinį švitrinį popierių nuo jo laikiklio, jo prispaudimo varžtą perkišu per patį diskinį pjūkliuką ir prisuku tą varžą su pjūkliuku prie to švitrinio popieriaus laikiklio. Diskelis gražiai atsiremia į tą gumą. Aišku naudok poveržles, nes nesunkiai lūžta tie pjūkliukai.
Numaunu cilindrinį švitrinį popierių nuo jo laikiklio, jo prispaudimo varžtą perkišu per patį diskinį pjūkliuką ir prisuku tą varžą su pjūkliuku prie to švitrinio popieriaus laikiklio. Diskelis gražiai atsiremia į tą gumą. Aišku naudok poveržles, nes nesunkiai lūžta tie pjūkliukai.
Žiauriai dėkui, aš irgi suchaltūrinau tokį variantą
P.s. pajungiau tą maitinimą kitą, galios nepadidėjo, matyt per silpnas tas varikliukas
Žiauriai dėkui, aš irgi suchaltūrinau tokį variantą
P.s. pajungiau tą maitinimą kitą, galios nepadidėjo, matyt per silpnas tas varikliukas
Tai galios ir neturėjo padidėt, nes varikliukas pasiima tiek srovės, kiek jam reikia - daugiau neįkiši
Medtechnikos parduotuvėse,yra ir laikikliai,pjovimo,poliravimo,šlifavimo ir dar visokie diskeliai,frezos ir t.t,yra ir brangių ir pigių,viskas skirta dantų technikams,aš sėkmingai ten viską perku
Už tokią absurdišką kainą galima pasiimti gan kokybišką kiną dremelį iš gariūnų arba skelbimų su visais priedais tais pačiais. O už dvigubą kainą - naudotą dremel 300 su šlanga, kuris dirbtų tau dar kelis metus, nes dremel aparatai neužmušami jei protingai ir pagal paskirtį naudosi.
Šitas - porą mėnesių - ne daugiau... O ir ne darbas su juo...
Medtechnikos parduotuvėse,yra ir laikikliai,pjovimo,poliravimo,šlifavimo ir dar visokie diskeliai,frezos ir t.t,yra ir brangių ir pigių,viskas skirta dantų technikams,aš sėkmingai ten viską perku
Gal galite tiksliau apie ta parduotuve? Kur ji randasi?
Idomiai cia, pjovimo diskeliai i komplekta ieina, o laikiklis ne...
Antgaliu komplektu yra didesnese senuku parduotuvese. Kainos nuo 10 Lt priklausomai nuo rinkinio.