|
Forumas » Elektronika žaliems » galvosukis elektroncikam :)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
galvosukis elektroncikam :) |
Parašytas: 2012 12 16, 20:06 |
|
|
|
|
nu jus humoristai D, tai as jums "zaliems" uzduodu klausima, ir tik arnas bei "super" atsake
plaukiojat pievose isvis.. nu tai dar nuo sujungimo kokybes priklauso D, nuo pcb  , nu as tai suprantu, bet ne to klausiu
as tai gi zinau atsakau, ar jus ant tiek idiotai esat ? D |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 12 16, 22:43 |
|
|
|
|
| /\ Kam klausinėt debilizmo? Gal girtas? Gražiai čia su tuo atsakymu prasisukai. Gi sakau kaip realiai yra - turi trafą, bet bijai ar tinka gaunama įtampa. O Arnas11 atsakė tik apie galingumą. |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 12 17, 20:21 |
|
|
|
|
tai as jau simta metu esu pasijunges.. be to , jei man realiai reiketu, tai tiesiog atitinkamai nusiimciau ,kad butu sakykim 24.9v, ir tada jungciau, bet as jums klausima uzdaviau, tik gaila , kad ne visi zmones pasizymi loginiu mastymu..
pas mane yra apie 25.5v man atrodo po pajungimo +- 24v ,
kad itampos kritimas turi buti , tai cai aisku, bet esme ko as norejau, kaip jus isivaizduojat ta pati susijungimo momenta nykstamai mazu laiko tarpu |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 12 17, 22:40 |
|
|
|
|
| drambliukas rašo: |
| esme ko as norejau, kaip jus isivaizduojat ta pati susijungimo momenta nykstamai mazu laiko tarpu |
jei pajungi TDA, kuri jau sumontuota ant platos, kur maitinime stovi elektrolitiniai konderiai - tai pirmu momentu itampa nukrenta netgi zemiau 24V,o ant kiek zemiau - cia jau priklauso nuo tu salia TDAskes stovinciu konderiu talpumo ir vidines maitblokio varzos
todel TDA ir nesudega
nors jei ji ne lievakas, tai nesudegs - bent jau is karto - ir maitinama kokiais 27V, gal ir dar daugiau - cia priklauso nuo konkretaus egzemplioriaus, absoliute maximum parametrai visada duodami su tam tikra atsarga
apskritai, kaip jau teisingai pastebejo - jei nori kazko paklausti - klausk konkreciai, nurodydamas visas tau zinomas darbo salygas - tada gausi ir konkretu atsakyma, o jei kas bus neaisku - tave paprasys patikslinti kazka tai tavajame klausime
dabar kazkokie kliedesiai pirmus 15 postu |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 12 20, 16:53 |
|
|
|
|
Na 0,2V yra dzin, be to net daugiau ko gero nukris pajungus mikruškę.
Bet problema gali kilti jei pvz pas tave tinklo įtampa 230V. Taigi nusiveši stiprintuvą kur tinkle 240V ir bum gali būt. Dėl to reikalinga atsarga. Pvz aš pagal elektrėnus davyniojau trafą, kad išlyginus gaunasi apie 17Vdc ir maitinu juo TDA7375AV. Nusivežiau stiprintuvėlį į kaimą, pamatuoju, ogi negrojant muzikai maitinimas virš 19V , kai max 18V. Laimė prie apkrovos krenta iki 17-18V Bent jau galios daug Bet tikrai nereikėtų taip spaust iki ribos
EDIT: Pamačiau kad klausiama apie įjungimo momentą. Gnt viską gerai paaiškino kaip visada.
Įdomu ar perėjimas iš standby gali būt pavojingas? Kadangi pas mane įjungus stand by turbūt išvis 20V O maitinimo kondensatoriai juk užkrauti visą laiką, taigi nėra kam numušti įtampos įjungimo momentu
Tikiuosi nieko blogo neatsitiks  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Re: galvosukis elektroncikam :) |
Parašytas: 2013 01 09, 00:44 |
|
|
|
|
| drambliukas rašo: |
sakykim turim islyginus 25.2 V, jungiam tada 2050 kur max 25v, kas bus ?  |
Jeigu galvosūkis žaliems, tai iškur žaliam žinot kas tas 2050.
Beto klausime gramatinė klaida, kuri trukdo jį suprasti.
Ir tai į galvosūkį visai nepanašu, klausimas ir tiek.
jeigu nekreipiant dėmesio į visokius šalutinius veiksnius tai nieko nepasidaris, mažas skirtumas, kad sudegtų. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |