|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 17, 18:52. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Del aukso išgryninimo, nusimanantiems apie"Emp"tec
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Del aukso išgryninimo, nusimanantiems apie"Emp"tec |
Parašytas: 2011 11 22, 11:03 |
|
|
|
|
| fflbwt rašo: |
...........................................
Man tik dvidešimt devyneri, ........................................
..................................... savo žmoną....................... |
Pasaugok geriau sveikatą. Tu turbūt neįsivaizduoji, koks ten brudnas darbas. Be spec patalpų nusinuodysi, tokie darbai virtuvėje nedaromi.
Žmonai (ir vaikams) svarbiau gyvas ir sveikas vyras (tėvas), o ne keli papildomi tūkstantukai (bent jau man taip žmona sako)  |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2012 12 10, 15:00 |
|
|
|
|
| viktorasss rašo: |
| Piimk mano užuojautą,kas tau mokės 142 litus už gramą neprobuoto aukso,vaikiški kledesiai,tar kitko empas irgi aukso negrynina,siunčia į gamyklas,į aukso juodą rinką ne tavo nosei įlisti,mesk tas paranojiškas mintis |
Prabuoti aukso gaminį kainuoja 25-30 litų.
Lombardas visada nupirks už 75litus už gramą.
40x75=3000, 60x75=4500, O jeigu gautūsi 70gramų-70x75=5250litų už prabuotą aukso luitą.
Man tik dvidešimt devyneri, o ne penkiasdešimt kaip kažkuriam, o žmonės kalba, kad žmonės sendami vaikiškėja.
Manau tu esi visomis keturiomis prieš šitą temą, nes pačiam nuostolis eina arba esi nukentėjęs su šituo reikalu. Nebūtina, kad tą auksą iš manęs nupirktų, man geriau būtų savo žmoną nustebinti kokia nors grandinėle ar pakabučiu. |
labai idomu kaip tas lombardas perka auska kaip kate maise, jug galima gamini tik pausksuoti arba kitaip sumuxhliavoti kad priduosi visai ne auska
isvis visa sita ausko rinka yra toks neskaidrus dalykas, kur net bankuose guli netikro ausko luitai. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 12 10, 15:04 |
|
|
|
|
| Chulio rašo: |
...........................................
Man tik dvidešimt devyneri, ........................................
..................................... savo žmoną....................... |
Pasaugok geriau sveikatą. Tu turbūt neįsivaizduoji, koks ten brudnas darbas. Be spec patalpų nusinuodysi, tokie darbai virtuvėje nedaromi.
Žmonai (ir vaikams) svarbiau gyvas ir sveikas vyras (tėvas), o ne keli papildomi tūkstantukai (bent jau man taip žmona sako)  |
darbas nera labai jau brudnas, tik reikia atlikti lauke.
sumeti viska i dideli plastikini kibira ar kitoki inda uzpili chemikalais ir palieki.
va sidabro isgavimas tai jau ziauriai brudnas darbas, vienas lasas tirpalo ir tampi negru |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 12 10, 16:21 |
|
|
|
|
| viktorasss rašo: |
| Tai,kuo tamsta nori užsiimti yra baudžiama veika,pakalbėk su juristu,papulsi į policijos rankas,tada sužinosi kiek kas kainuoja,čia draugiškas perspėjimas,tai gal iš karto pulk sintetinti narkotikus,dar daugiau uždirbsi |
Tai auksa gryninti is radio detaliu yra nusikalstamas? Nesamone lygioj vietoj Nors as nesigincinu, nesamoniu daug siais laikais.. |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau paraše. ...Bet uz reklama tai susimokejau  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 12 24, 22:30 |
|
|
|
|
| nezinau ar cia teisybe bet as kiek girdejau sitam procese reikalingas ir gyvsidabrsi kuris pritraukia tas aukso dulkes,paskui gyvsidabri garinant lieka tik auksas... jei klystu pataisykit |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 12 24, 23:11 |
|
|
|
|
| carlsbergas rašo: |
| nezinau ar cia teisybe bet as kiek girdejau sitam procese reikalingas ir gyvsidabrsi kuris pritraukia tas aukso dulkes,paskui gyvsidabri garinant lieka tik auksas... jei klystu pataisykit |
Gal dar pasimokykit truputėlį chemijos, po to biochemijos ir fiziologijos..
Visiškai žalias žmogus.. Ir dar stebisi kad pamokslauja.. Nors nieko keista lietuvis, kol per galvą negavo ar iš piniginės neidingo tautiški tol nemąstys.. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 12 25, 04:04 |
|
|
|
|
| carlsbergas rašo: |
gyvsidabrio tecnologija buvo naudojama pries 100 metu gyvsidarbiu plaunant uolienas turincias aukso.
dabar gyvsidabri pakeite cianidas o sena technlogija nebenaudojama.
cia kalbama apie ausko isgavima is radiodetaliu, kas yra visa kas kita nei aukso isgavimas is zemes |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |