|
Forumas » Elektronika žaliems » Chebryte įmeskite schemų
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Chebryte įmeskite schemų |
Parašytas: 2006 03 12, 09:33 |
|
|
|
|
Nebūna FM, nes tai ne bangos, o dažninė moduliacija "Frequency Modulation"  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 12, 10:21 |
|
|
|
|
| Dariau,manau nepaskaitei viso šito fleimo ir nepastebėjai,kad rašyti į šitą temą-savęs negerbimas(pati-pats Monika davė suprasti)?.Čia klausimai tokio stiliaus kaip per TV laidas-"kieno kurortas Palanga-Lietuvos,Mozambiko,ar Australijos".Protingas žmogus į tokius neatsakinėja,o kad dundukas atsakęs džiaugiasi-jo bėdos.2Monika-jei jau nori testuoti forumo dalyvius ant IQ tai tuos uždavinukus parink tokius,kad atsakymui nereikėtų skaičialkės ir nebūtų 17 skaičių po kablelio(va apie bangas-jau neblogas,aišku apie watus-izdevalkė) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 12, 11:05 |
|
|
|
|
zmogui is B raides > vardas pavarde, fakas zinomi  |
|
_________________ Akis už akį, postas už postą!! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 12, 11:13 |
|
|
|
|
| BLASTER rašo: |
| leopard rašo: |
| tiesiog esu teisingas zmogus, ir kazkaip esu uz kultura, tad man taip ir atrodo. na gerai, nebebus ir manes cia. |
Nu nu. Nepaslaptis, kad priklausai tam pačiam elitui. Tai ir gini savo chebrą..
O šiaip, labai įdomus bendravimo būdas pas jus (turiu omeny Rule'S, VIP-X, ir visą likusią šio elito chebrą). Pagrindinis argumentas užgaulionės, įžeidinėjimai, keiksmažodžiai. Net kalbėt nemokat. |
klausyk, jei mane jie kabina, ir raso, tai nereiskia, kad kazka negerai ir apie mane sprest reikia,ar ne taip? Ant nieko nestumiu, kad ir kas su kuo bendrauja. ar tu mane irgi laikai prie tokio pacio lygio kaip ir jie,ka? |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 12, 20:48 |
|
|
|
|
ši tema kaip ir nieko nepasako, bet labai populiari. Išvis mano manymu nelabai apsimoka į šią temą ką nors rašyti, nes Monika nusprendė visus čia "ištestuoti", o tai reiškia, kad ji mano esą labai protinga ir čia ji kaip mokytoja prie mokinių gaunasi.
P.S. nepyk Monika, bet jau ištiesų taip pradeda atrodyti, geriau jau liaukis . |
|
_________________ nepamirškit, klysti žmogiška
privatas - privatiems klausimams
arch linux  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 12, 21:16 |
|
|
|
|
idomu.. jeigu bet kuria kita tema butu susidomejimas lygus bent pusei sitos temos susidomejimui, tai tuoj nebeliktu neaiskumu.. viskas viesiems butu aisku...  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 12, 22:37 |
|
|
|
|
| JAULER rašo: |
ši tema kaip ir nieko nepasako, bet labai populiari. Išvis mano manymu nelabai apsimoka į šią temą ką nors rašyti, nes Monika nusprendė visus čia "ištestuoti", o tai reiškia, kad ji mano esą labai protinga ir čia ji kaip mokytoja prie mokinių gaunasi.
P.S. nepyk Monika, bet jau ištiesų taip pradeda atrodyti, geriau jau liaukis . |
Monika yra vaikinas ar dar kam neaisku? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 12, 22:38 |
|
|
|
|
| prisipažinsiu, man dar neaišku, ir dar nepaiškėjo. |
|
_________________ nepamirškit, klysti žmogiška
privatas - privatiems klausimams
arch linux  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 12, 22:45 |
|
|
|
|
siaip jis mirce labai kietas, jis ir tenai uzdavinejo panasius klausimus apie varzas.  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 12, 22:47 |
|
|
|
|
| vipix rašo: |
zmogui is B raides > vardas pavarde, fakas zinomi  |
Čia kas, grasinimas susidoroti? Bėgu slėptis į krūmus...
| Rule'S rašo: |
| Monika yra vaikinas ar dar kam neaisku? |
Pasakė ir pats nepatikėjo...
Suprantu, kad vyrai (tavo atveju vaikai) jaučiasi kaip impotentai prieš protingesnę moterį, bet dėl to jos nereikėtų vadinti vyru.. Čia jau tavo asmeninės (psichologinės) problemos. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 13, 09:20 |
|
|
|
|
Blastai, kode?!! Tik zinosiu kur alaus nunest
Monikule, gal nori sende (gal kita savaitgali) kavutes? Man proga yra, tai kvieciu pasisneket prie kavutes.  |
|
_________________ Akis už akį, postas už postą!! |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 13, 13:16 |
|
|
|
|
Eeeeiii Žmonės, yra tokie daktarai vadinami psichologais! Ypač patarčiau ten nueti monikai. Nesigilinsiu į tavo tapatybę, bet faktas vienas, tu tikrai turi sunkią bendravimo su pasauliu sutrikimo formą. Gal ir ne viską spėju perskaityt, bet kol kas dar nemačiau nei vienos temos kur tu būtum kam nors padėjus. Man rodos čia tu, išsiliedama ant kitų, kažkaip slopini savo baisą ligą Na o tokie kaip vipix nors kartais ir šiektiek persistengia, bet, manau, galima susitarti gražiai, paaiškinti, jog jei neesi garantuotas, tai nerašyk, nes taip gali smarkiai pakenkti kitiems, bet nereikia rengti eilinių "Pavarykim ant kitų forumiečių" vakarėlių
man dabar monika lieps suskaičiuoti kiek bus 5om nuosekliai sujungti su 1om, o aš jai liepsiu susižinot psichiatro adresą Sėkmės
P.S Tiesiog buvo susikaupę daug neigiamų emocijų skaitant monikos žinutes, tai ir išsiliejau  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |