|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 08 24, 08:39. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » koki dolby procesoriu pirkti
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
 |
koki dolby procesoriu pirkti |
Parašytas: 2006 03 11, 15:33 |
|
|
|
Geduxas rašo: |
seip parduotuviniai namu kinai (muilines) ne vieni negroja todel ir nepajautei ypatingo skirtumo kad KINAS normaliai grotu reikia suploti minimum 4000 jei is parduotuves...
pats pagalvok kokios kainos gaunasi (isskaidyk) :
1200lt sudaro : penkios kolonkes aktyvus subas, stiprintuvas, dvd tarkim viska ir daliname is 4 gaunam kad: aktyvaus subo verte 300lt, penkiu kolonkiu 300lt, stipreko 300lt, dvd 300lt subo normalaus aktyvaus naujo uz 300 nenupirksi (normalus garsiakalbis tiek kainuoja, o kur dar stiprintubvas subui) kolonkes 300.... isvis nekalbu... stiprekas 300 normalu nebent panaudota uz tokia kaina ir tai tik dvieju kanalu o ne recyvery dvd300 na cia normalu tai kaip tau atrodo kodel nepajautei skirtumo? ogi todel kad kitaicai laimi ant tokiu "muiliniu" megeju pasisamdo vargsa kitaica is gatves uz diena duoda dolery o tas jiem prishtampuoja kelias desimtis tokiu "kinu namu" ir klausosi lietuviai... |
Reikalas tas, Gedux-ai, kad Muzikos "namų kino" sistema visviena nepaklausysi, tai turėtum suprasti. O kinui žiūrėti tikrai pakanka ir 1200. o kainos skirtumas 1200 ir 4000 tai čia joks skirtumas. Skirtumas tada, kai dalipini nulį. Nors man, kadangi telioko iš vis nereikia, apart žinių, tai ir skirtumo nelabai jaučiu. Jei įsigilinčiau tada suprasčiau, o dabar...
Suraundas aplamai nuodas. čia ne vien mano nuomonė. Ausiai gal ir malonu, bet tik kokias dešimt minučių, jei išlavinta klausa. Vėliau ima varginti... |
|
_________________ Trys viename: 1.Visa nauja-gerai pamiršta sena! 2.Groja ne pinigai, tik be jų irgi negros! 3.Geriau groja,ar tik veikia kitaip?!!. Ir bendrai, JAU groja, ar TIK veikia? |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 11, 15:53 |
|
|
|
hmmm sakai 1200 4000 nera skirtumo ir esi teisus mat turejau omenyje uz 1200 visa sistema o zu 4000 BENT koloneles kad ir eltax'ai geriau gros uz tas plastmaskes negi ne? kiek esu plastmaskiu klauses (filmus ziurejes) visos osia jep per kina muzikos klausymas yra nesamone nebent turi dvd koncerta kur per kitus kanalus yrasyta erdves garsai (na ziurovu triuksmai ir t.t.) esu klauses tai paliko daug gersni yspudy nei stereo dvd koncertas (scorpions'us klausiau jei konkreciau) |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 11, 16:31 |
|
|
|
hmmm sakai 1200 4000 nera skirtumo ir esi teisus mat turejau omenyje uz 1200 visa sistema o zu 4000 BENT koloneles kad ir eltax'ai geriau gros uz tas plastmaskes negi ne? kiek esu plastmaskiu klauses (filmus ziurejes) visos osia jep per kina muzikos klausymas yra nesamone nebent turi dvd koncerta kur per kitus kanalus yrasyta erdves garsai (na ziurovu triuksmai ir t.t.) esu klauses tai paliko daug gersni yspudy nei stereo dvd koncertas (scorpions'us klausiau jei konkreciau) |
Nelabai aš domėjausi ir atvirai pasakius nedaug teklausiau. Klausiau Jethrotull koncertą, tai bjauru palyginus net su paprastu CD, nekalbant apie LP. Ką pats klausau, tai niekas nepatiko per dvd aplamai.
Kolonėlės kolonėlėm, bet ką prie jų pajungsi? Juk net ELTAX-ai bus aukščiau už bet kokį namu kino sistemą už protingą kainą. Tegu būna kaip yra. Pažiųri "zajec pogodi" ir gerai, kam tuos pinigus kišti? Tuolabiau, kad daugumai reikia divix-ų... Tas pat kaip nusipirkęs mužikėlis stiprą su kolonom už 25 gabaluis klauso mp3, nes ten nešnypščia. Jei jam pagrindinis kriterijus triukšmų nebuvimas. Ką ir bekalbėti. Čia aš pats kaltas, kad pradėjau kišti brangius dalykus. ŽMONĖS, KLAUSYKIT IR ŽIŪRĖKIT, KĄ TURIT IR NEKLAUSYKIT JODOS! Va taip! |
|
_________________ Trys viename: 1.Visa nauja-gerai pamiršta sena! 2.Groja ne pinigai, tik be jų irgi negros! 3.Geriau groja,ar tik veikia kitaip?!!. Ir bendrai, JAU groja, ar TIK veikia? |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 11, 16:46 |
|
|
|
matai, del tu div-x yra tokia beda kad dvd kolkas brangus yra ;( taciau ash jau nebegaliu perneshti filmu ygarsintu ruskelio. ir aplamai neziuriu su div-x todel kad kokybe tupa. Dabar ziuriu tik originalo kalba yrasytus filmus su anglishkais subtitrais arba jei pavyksta rast lt paka su lietuvishkais ir TIK dvd ripus kurie uzima po 4-5gb vienas filmas, va tada jau kazkas arciau link kino salytes dar kai projektoriu turesiu ir kambary gausiu didely isvis bus lafa... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 11, 19:49 |
|
|
|
matai, del tu div-x yra tokia beda kad dvd kolkas brangus yra ;( taciau ash jau nebegaliu perneshti filmu ygarsintu ruskelio. ir aplamai neziuriu su div-x todel kad kokybe tupa. Dabar ziuriu tik originalo kalba yrasytus filmus su anglishkais subtitrais arba jei pavyksta rast lt paka su lietuvishkais ir TIK dvd ripus kurie uzima po 4-5gb vienas filmas, va tada jau kazkas arciau link kino salytes dar kai projektoriu turesiu ir kambary gausiu didely isvis bus lafa... |
Kiekvienam savo. Kambario neauk0čiau kinui. Į teliką nespjaunu, bet ir nesvaigstu. Yra namie kabelinė, beje tikroji. + bliūdas į 6-is palydovus žiūri, DVD-eškšė... tik dėl nieko nesvaigstu. Muzikos jau iš viso klausytis negaliu-niekas nebeįtinka po buvusios aparatūros. Belieka tik laukuose pačiam fleitą pūsti O ir ta ne kaži kas. Geras instrumentas irgi kainuoja... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 12, 01:24 |
|
|
|
OFF TOPIC
Tavo beda eiline. Gera daigta rankose paturejas sh nebeimsi. Tik kad gal labai jau gera daikta paturejai matomai. Tik toks vienas prasymas. Nevaryk ant tokiu kaip lebronjames. Turi kitaicu kolonkes ORGINALAUS PLASTIKO dezese ( ) kaimynai girdi ir jo tiem gana. Juk 1800 w Ir draugam yra ka pasigirt. Klausau is cd formato, ar tarkim mp3 is kompo. Garsas gal ir negyvas, bet man to pakanka, nes tu nieko geriau ir negirdejau. Geriau ir nenoriu, nes pasireiks beda kaip pas tave. Kai isgirsiu kad kas turi koloneles uz 300 ir tuo dziaugias ims juokas. Mano pasisakymas turetu but neizeidzantis. Pasigilinus tikrai teisinga tavo nuomone ir yra ko pasimokyti, tik kartais ne vietoj ja pasakai. |
|
_________________ norejau kaip geriau, o isejo kaip visada... |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 12, 06:37 |
|
|
|
dZiaUz rašo: |
OFF TOPIC
Tavo beda eiline. Gera daigta rankose paturejas sh nebeimsi. Tik kad gal labai jau gera daikta paturejai matomai. Tik toks vienas prasymas. Nevaryk ant tokiu kaip lebronjames. Turi kitaicu kolonkes ORGINALAUS PLASTIKO dezese ( ) kaimynai girdi ir jo tiem gana. Juk 1800 w Ir draugam yra ka pasigirt. Klausau is cd formato, ar tarkim mp3 is kompo. Garsas gal ir negyvas, bet man to pakanka, nes tu nieko geriau ir negirdejau. Geriau ir nenoriu, nes pasireiks beda kaip pas tave. Kai isgirsiu kad kas turi koloneles uz 300 ir tuo dziaugias ims juokas. Mano pasisakymas turetu but neizeidzantis. Pasigilinus tikrai teisinga tavo nuomone ir yra ko pasimokyti, tik kartais ne vietoj ja pasakai. |
Pilnai su tavim sutinku. Turėtų būti taip, kaip dar visai nesenai buvau pripratęs sakyti;-"Jei tau gerai, man dar geriau. Bet nepamiršk, kad galima turėti ir geriau". Mane taip mokė ir aš taip pat dabar "loju". Būdavo padarai kažką, pačiam atrodo, kad net nėra su kuo lyginti. O ateina kažkas, kad ir negirdėjęs geriau ir beda pirštu pvz-"tavo vidutiniai dažnumai "išlindę"". Paklaudsai-akurat. Taisai, pataisai-lygus garsas, ateina vėl tas pats ir sako dabar viskas čiki, tik negroja, Muxzikos nėra. Aš nešokdavau pagal kito dųdelę, bet kai į akivaizdžius dalykus dar ir pirštu beda... man tai tikrai gėda būdavo. Taip ir išmokau šio to-iš klaidų ir nuolatinės kritikos. Tik po 20 su virš metų supratau, kad be tos kritikos ir dabar būčiau dundukas, besikapstantis dėžėj "kaip ir visi" pavadinimu. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 12, 12:37 |
|
|
|
OFF TOPIC
jos medines ir dar bl parasyta ,kad wood ar angliskai skaityt nemoki?ir isvis ,jei nzn kokios jos tai tylek.
as nesakau ,kad ten kazkas ypatingo, bet kad tu isvis vejus sneki, tai tas pats ,kad sakytum-audi-tt yra plastmasine .  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 12, 15:04 |
|
|
|
..."jos medines ir dar bl parasyta ,kad wood ar angliskai skaityt nemoki?ir isvis ,jei nzn kokios jos tai tylek.
as nesakau ,kad ten kazkas ypatingo, bet kad tu isvis vejus sneki, tai tas pats ,kad sakytum-audi-tt yra plastmasine " ...
Visai tu čia be reikalo. Turėjau Grundig kolonas seno siuvimo Jos buvo plastmasinės! Be tikrų tikriausias high-endas! Tikrai nejuokauju, ta plastmasė visom prasmėm buvo geriau už medį. O žmogus nupirko jas TIK DĖL korpusų. Jis tikrai ne eilinis stalius ir kaip daryti korpusus akustikai žino geriau už mus visus sudėjus. Taip, kad pasakymas, kad jos plastikinės, visai nieko blogo nereiškia.  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 13, 01:24 |
|
|
|
lebronjames rašo: |
OFF TOPIC
jos medines ir dar bl parasyta ,kad wood ar angliskai skaityt nemoki?ir isvis ,jei nzn kokios jos tai tylek.
as nesakau ,kad ten kazkas ypatingo, bet kad tu isvis vejus sneki, tai tas pats ,kad sakytum-audi-tt yra plastmasine .  |
Taip taip... ir vatu 1800...
Sis pasisakymas buvo visai ne tau skirtas. Geras tavo 5.1  |
|
_________________ norejau kaip geriau, o isejo kaip visada... |
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|