|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 27, 00:31. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » vaizdo stebejimo kamera
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
vaizdo stebejimo kamera |
Parašytas: 2012 11 16, 21:11 |
|
|
|
sveiki nusprendziau isigyti vaizdo stebejimo kamera reikalinga 1 kamera ji bus lauke ieskau kazka pigesnio kiek ziurejau ira komplektai bet ten buna nuo 4 kameru o man tiek nereikia be to ir kaina didoka apie 1000lt paprastu kameru kaina prasideda nuo 150 lt taigi klausimas ar ja nusipirkes galesiu iskart naudotis su pc ar dar reiks kazka prie jos pirkti gal buna kokie komplektai su 1 kamera apsvieskit kadangi siame reikale esu zalias
DEKUI |
|
|
|
|
|
|
Re: vaizdo stebejimo kamera |
Parašytas: 2012 11 16, 22:39 |
|
|
|
sittingbourne rašo: |
sveiki nusprendziau isigyti vaizdo stebejimo kamera reikalinga 1 kamera ji bus lauke ieskau kazka pigesnio kiek ziurejau ira komplektai bet ten buna nuo 4 kameru o man tiek nereikia be to ir kaina didoka apie 1000lt paprastu kameru kaina prasideda nuo 150 lt taigi klausimas ar ja nusipirkes galesiu iskart naudotis su pc ar dar reiks kazka prie jos pirkti gal buna kokie komplektai su 1 kamera apsvieskit kadangi siame reikale esu zalias
DEKUI |
... Siaip uz 150 lt bus nelabai kokia KAMERA Prie jos reikes dar maitinimo saltinio.. ir irasymo/signalo apdirbimo irenginio ... plokstes i kompjuteri... arba atskiro DVR irenginio.. - pigiausias butu USB DVRas.. bet dabar jos kazkaip nelabai naudoja... geriausias variantas atskiras DVD.. i kuri montuojamas HDD ... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 11 17, 11:58 |
|
|
|
Jei jungsi į kompą ir nereiks labai didelės kokybės .., pirk internetinę ant usb , pas mane 2metai kieme kabo A4TECH UŽ 90LT tiesa į špokinyčią ikišta , tėvą nuo motinos gali atskirt +girdi ką kalba... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 11 17, 12:58 |
|
|
|
Alexx rašo: |
[... Siaip uz 150 lt bus nelabai kokia KAMERA Prie jos reikes dar maitinimo saltinio.. ir irasymo/signalo apdirbimo irenginio ... plokstes i kompjuteri... arba atskiro DVR irenginio.. - pigiausias butu USB DVRas.. bet dabar jos kazkaip nelabai naudoja... geriausias variantas atskiras DVD.. i kuri montuojamas HDD ... |
Jei dėvėta ir 220V maitinimas, tai su 100lt galima prasisukti (vidiniam naudojimui). Jei nereikia įrašinėti, tada užteks plokštės kompui.
Bet kadangi žmogas nesugeba normaliai suformuluoti klausimo... |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 11 17, 13:57 |
|
|
|
obalys rašo: |
Alexx rašo: |
[... Siaip uz 150 lt bus nelabai kokia KAMERA Prie jos reikes dar maitinimo saltinio.. ir irasymo/signalo apdirbimo irenginio ... plokstes i kompjuteri... arba atskiro DVR irenginio.. - pigiausias butu USB DVRas.. bet dabar jos kazkaip nelabai naudoja... geriausias variantas atskiras DVD.. i kuri montuojamas HDD ... |
Jei dėvėta ir 220V maitinimas, tai su 100lt galima prasisukti (vidiniam naudojimui). Jei nereikia įrašinėti, tada užteks plokštės kompui.
Bet kadangi žmogas nesugeba normaliai suformuluoti klausimo... |
PRASISUKT galima ir uz zymiai mazesne suma ziurint kokiu SUKIU zmogui reikia.. vienem pilnai uztenka WEBkes.. kitiem ir 2Mp mazoka Maciau cia po 50 li pardavinejo kameraites... tokiu turbut ir as kelias turiu |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 11 17, 17:25 |
|
|
|
siaip noretusi normalesnes kokybes butu gerai kad aitu irasinet siaip planuoju iki 200-300 lt isleist sitam, reikalui gal zinot kokiu puslapiu kur galeciau pasiziuret kad kainos nesikandziotu |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 11 17, 18:58 |
|
|
|
sittingbourne rašo: |
siaip noretusi normalesnes kokybes butu gerai kad aitu irasinet siaip planuoju iki 200-300 lt isleist sitam, reikalui gal zinot kokiu puslapiu kur galeciau pasiziuret kad kainos nesikandziotu |
Žiniom vieną gerą puslapį www.ebay.com |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 11 20, 17:09 |
|
|
|
i imanomas toks dalykas: kamera stebeti kiema per interneta, tarkim esu kitame pasaulio gale, o pas mane namie bevielis interneto rišys ir kaip nors kamera siunčia per ta bevieli vaizda tiesiai i interneta, be jokio kompiuterio. o aš prfisijunges prie interneto tam tikros svetaines matau vaizda. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 11 20, 17:44 |
|
|
|
Graborius rašo: |
i imanomas toks dalykas: kamera stebeti kiema per interneta, tarkim esu kitame pasaulio gale, o pas mane namie bevielis interneto rišys ir kaip nors kamera siunčia per ta bevieli vaizda tiesiai i interneta, be jokio kompiuterio. o aš prfisijunges prie interneto tam tikros svetaines matau vaizda. |
Kodelgi ne ? Jai kamera yra IP.. ir turi savo WI-Fi .. o pats puikiai mokate konfiguruoti tinkla |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 11 20, 18:49 |
|
|
|
Jokių problemų, tik bapkes moki ir turi. Tiesa bapkių reikės nemažų. Yra ten dar visokiausių navarotų, pvz. tau į meilą atsiunčia piktadarių nuotraukas ir pan. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 11 20, 21:44 |
|
|
|
radau tokai IP kamera ir visai pygi, |
Pygią mėsą šunys ėda. Kai pamatysi kokį šūdą per tą kamerą matai tada galėsi sakyt pYgi ar ne pYgi. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 11 20, 22:57 |
|
|
|
...tik kas ten per laidas RJ4 port?????? |
Net perrašyti tai, ką matai, teisingai nesugebi...
Dvejetukininkas ! |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 11 20, 23:45 |
|
|
|
Tai pradziai tu salygas stebejimo aprasyk, nes pvz. gera naktine kamera tikrai nemazai kainuoja. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|