|
Forumas » Elektronika žaliems » Chebryte įmeskite schemų
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Chebryte įmeskite schemų |
Parašytas: 2006 03 11, 18:09 |
|
|
|
|
Pakeičiam temos pavadinimą į Chebryte išspręskite uždavinukų pratrinam keletą pranešimų ir tvarka  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 11, 19:09 |
|
|
|
|
| Monika, o tu is viso pana esi? |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 11, 20:30 |
|
|
|
|
| mano nuomone po tuo nick sliapiasi hermofroditas... |
|
_________________ Akis už akį, postas už postą!! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 11, 20:41 |
|
|
|
|
| vipix rašo: |
| mano nuomone po tuo nick sliapiasi hermofroditas... |
Oho.. Kokie terminai.. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 11, 21:28 |
|
|
|
|
| Vipix ir kompanija kietiakai kalbant apie skureliu lupinejima nuo elektrolitu, bet kai reikia issprest elementariausia uzdavinuka prasideda uzgauliojimai ir svaiciojimai, matos koks gyyylus zyyniu lyygis.... Vipix ir kompanija, dekit asmeninius uzgauliojimus i sona ir sakykit atsakymus, jus ka dar nesupratot, kad tai labai didelis kompromatas jums .... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 11, 21:36 |
|
|
|
|
ei, monika, mano posta praleidai  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 11, 21:45 |
|
|
|
|
leopard , o koks skirtumas ? as prasau issprest uzadavini, o ne klausineju kokios spalvos pas jus kojines, nejau niekas negali issprest ? tai apie ka su jumis galima diskutuot ?! jei per visa diena ner atsakymo i elementariausia uzdavinuka
Koks skirumas kokia pas jus lytis, rase, tikejimai, kiek pinigu kokia masina kur gyvenat, nejau niekas negali pasakyt atsakymo???? tai ka man apie jus manyt ? atsakymus dave tik du zmones kurie kaip nekeista reiskiasi maziausiai... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 11, 22:07 |
|
|
|
|
| apie koki uzdavinuka tu cia? apie tuos 800W? kodel dabar tu cia visus tuos dalyvius erzini? buciau adminas, tai seniai uzbaninciau, nes kiti pasibjaures, (jau maciau bjaurisi) ir tik lankytoju ir dalyviu skaicius cia elektronikoj sumazes, nes mane tai asmeniskai jau veikt pradeda, pajuokavai ir uztenka. Nemanai? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 11, 22:12 |
|
|
|
|
| Neuztenka, ner prasmes su jumis pestis, skalyt mokat, o kai reikia rimto ir svaraus atsakymo lojat kaip sunes ir tiek.. Leopard, jei butumet toks protingas inetelektualas nekreiptumet demesio ir jusu postu cia nebutu, leopard pajudinkit smegenine ir suskaiciuokit postu skaiciu, is ju atrinkit nefleiminius ir pasidarykit isvadas, labanakt. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 11, 22:14 |
|
|
|
|
| tiesiog esu teisingas zmogus, ir kazkaip esu uz kultura, tad man taip ir atrodo. na gerai, nebebus ir manes cia. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 11, 23:11 |
|
|
|
|
| Nemanot, kad jau visai ne i tema baladojat? Kam bereikalingas forumo tersimas? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 12, 00:23 |
|
|
|
|
| leopard rašo: |
| tiesiog esu teisingas zmogus, ir kazkaip esu uz kultura, tad man taip ir atrodo. na gerai, nebebus ir manes cia. |
Nu nu. Nepaslaptis, kad priklausai tam pačiam elitui. Tai ir gini savo chebrą..
O šiaip, labai įdomus bendravimo būdas pas jus (turiu omeny Rule'S, VIP-X, ir visą likusią šio elito chebrą). Pagrindinis argumentas užgaulionės, įžeidinėjimai, keiksmažodžiai. Net kalbėt nemokat. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 12, 02:21 |
|
|
|
|
Darius galbut ir teisus
| Citata: |
| Pakeičiam temos pavadinimą į Chebryte išspręskite uždavinukų pratrinam keletą pranešimų ir tvarka |
Nu mori pazaisti Monika tai biski galim juk niekam nepakenks ne
tai vat su tais watais tai bus lig 800W. Nebuna kilometriniu bangu.
Ar klystu Uzuojauta Monika tau jug tu is sirdies nori padeti tad nepergyvenk ira ir geru zmoniu cia. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |