|
Forumas » Elektronika žaliems » Kur įsigyti tokį vandens siurbliuką?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
 |
Kur įsigyti tokį vandens siurbliuką? |
Parašytas: 2012 11 16, 00:12 |
|
|
|
|
Ačiū už patarimus , pamėginsiu Senukuose fontanėlio paieškoti, kaip patarė Gediminas, arba kreiptis į žuvų parduotuvę.
Mano slapyvardis moteriškas, na kodėl Rasos Rasiuku vadinti negalima, a? Profesija irgi tikrai ne vyriška
O katinas geria iš čiaupo kuo puikiausiai, vienintelė bėda tame, kad per naktį jis nori gerti 3-4 kartus, o kadangi čiaupo atsisukti pats nemoka (o varvėt čiaupas mano vonioj nevarva), keltis tiek kartų per naktį jo girdyti aš nenoriu (jei katinas gerti nori - man atsikelti tenka).
Bliūdelį (stiklinę, puoduką ir bet ką panašaus) ignoruoja nuo mažens, pastaruosius keletą metų gerdavo iš kibiro. Kas ateidavo į svečius, klausdavo, kokio dydžio šunį turit, kad 5 ltr kibiras vandens koridoriuj stovi?
Todėl kai radau šį fontanėlį, man buvo išsigelbėjimas - ir atrodo gražiai, ir katinui patinka - visi laimingi ir patenkinti
Tad tikiuosi sutvarkyti šį fontanėlį (nupirkus naują siurbliuką), naujo pirkti nesinori, brangoka kas pusmetį tokį naują pirkinėt, o tuo labiau, Lietuvoj jų ir rasti sunku. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 11 16, 00:35 |
|
|
|
|
| Teko remontuoti dekoratyvinį fontanėlį kinų gamybos,tai ten siurbliukas amžinas,bet jį suka primityvus kolektorinis varikliukas,naudojamas kinietiškuose žaisluose,pusė metų pasisuko be pertraukos ir nudilo kontaktai,pakeisti tą varikliuką sugebėtų ir gimnazistas,o ir jo kaina keli litai,tik reikia ten gerai hidroizoliuoti |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 11 16, 00:59 |
|
|
|
|
| viktorasss rašo: |
| be pertraukos ir nudilo kontaktai,pakeisti tą varikliuką sugebėtų ir gimnazistas,o ir jo kaina keli litai,tik reikia ten gerai hidroizoliuoti |
Dar po pusės metų vėl reikės ardyt ir knistis sandarinant, prieš tai jau ardant užsandarintą varikliuką. Jeigu kažką meistrauti, tai, kad būtų jau gana amžinas, pvz paimei kokį BLDC nuo kompo kūlerio. Truputis išradingumo ir būtų galima turėti beveik amžiną daiktą, nes kotukas tikrai nesiruošia per šiuos metus pabaigti savo gyvenimo
| Rasiukas1959 rašo: |
| Bliūdelį (stiklinę, puoduką ir bet ką panašaus) ignoruoja nuo mažens, pastaruosius keletą metų gerdavo iš kibiro. |
Kad labai jau inoringas tavo augintinis
Aš tai abejoju ar pavyks rasti originaliai tą varikliuką Teks burti  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 11 16, 01:22 |
|
|
|
|
Pavyko suremontuoti Mano draugas iš pradžių pabandė pritaikyti varikliuką iš tokio fontanėlio, kaip kur orui drėkint būna, tai tiko, pradėjo veikti, bet gana garsiai burzgė. O paskui pakrapštė tą senąjį siurbliuką, ir sutvarkė. Sakė, rotoriuje buvo perdaug purvo - ką tai reiškia, ne man suprast Na, bet man svarbiausia, kad mano katinas laimingas
Augintinis mano įnoringas - kas tiesa, tai ne melas
Ačiū visiems už pagalbą  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 11 16, 09:29 |
|
|
|
|
[quote="vaidass"]Rasyte, o 1959 tikiuosi mamos gimtadienis[/quote]
Tikrai ne mano Yra tokia Sisters of Mercy daina "1959". Labai graži. Tai štai, tai tik tos dainos pavadinimas  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 11 16, 10:05 |
|
|
|
|
| rasiukas1959 rašo: |
| vaidass rašo: |
| Rasyte, o 1959 tikiuosi mamos gimtadienis |
Tikrai ne mano Yra tokia Sisters of Mercy daina "1959". Labai graži. Tai štai, tai tik tos dainos pavadinimas  |
siaip paklausiau, linkejimai katineliui |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |