Elektronika.lt
 2025 m. vasario 25 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 02 25, 19:32. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Garso stiprintuvai » Truputi sugedo mano technics su-v4x
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 11
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Truputi sugedo mano technics su-v4x
PranešimasParašytas: 2006 03 10, 16:54 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
yankeeman
Naujokas
Naujokas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Sveiki!
Pirmoji mano tema, gaila, kad bedos genamas turejau ja sukurti. Ilgai negaisiu, sistema sudaro dvi koloneles Denver SP1000, prijungtos prie mineto stiprintuvo. Komplektas isigytas pries daugiau nei metus (2004 12.12), tada kai pirkau buvau labai zalias ir kvailas, todel uz sita visa paklojau 650 (300lt uz technics'a), taigi akivaizdus permokejimas, o baisiausia, kad ir nebegroti pradejo. Va, o probelemele ta, jog siaip jis groja, bet dazniausiai nedaugiau kaip kokias 20minuciu, jei garsas nedidelis, ir kokias 7minutes jei jau atsuku daugiau. O paskui pasigirsta tik toks trakst garselis ir garsas dingsta, nors stiprintuvas lieka ijungtas, jis nei save restartuoja nei ka, tipo veikia, bet is tikruju tai tyla ir tiek. Tai as tada isjungiu, duodu jam pailset kokias 5-10min, tada vel groja (gal jis tipo atsala?). Tai vat, o kas jam galetu buti, tai tikrai neturiu zalio supratimo, todel jums sitiek ir teko perskaityti. Prasymas butu nukreipti pas koki auksaranki Vilniuje, kuris nenuplestu uz tai paskutiniu kelniu ir galetu pakrapstyti ten kur reikia. Taigi, jei jums kyla kokiu klausimu, as mielai atsakysiu. Laukiu jusu patarimu, isankstinis dekui!
PranešimasParašytas: 2006 03 10, 20:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
outlawed
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
sutapimas... Confused Prigriebiau tokį patį stiprintuvą iš azarto turguj už keliolik litų. beveik miręs, pirminis lyg ir sveikas, o va galas... Mirksi safety operation (kiek suprantu reiškia, kad suveikia apsaugos) ir nieko daugiau. Galios stiprintuvas ir apsaugų detektorius - Sanyo (o gal Panasonic) mikrė SVI2004A. Va galo ir apsaugų schemos

aparatas tikrai čiūdnas, aš irgi dorai nesuprantu, nuo ko pradėt ieškot gedimo. Kyla įtarimas, kad SVI2004 atidavus galus.

Nešiau gana rimtiem meistram, krapštė dvi savaites, taip nieko ir nesuprato tam aparate Wink

Nuo kurio kampo pradėt jį tikrint?
Gal kas anksčiau susidūrėt?
Gal pas ką netyčiom mėtosi gyva SVI? (naivu tikėtis aišku) ar bent STK 2028 /38/48? Daliniai analogai.
PranešimasParašytas: 2006 03 10, 21:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
yankeeman
Naujokas
Naujokas
o tai gal kolega noretu apsiimti tokiu projektu "Is dvieju vienas" mano stiprintuvo naudai? Minejai, kad nesei gana rimtiems meistrams, tai gal jie tipo ta dali kuri mano ampike neveikia pakeistu taviske, ir is dvieju neveikianciu su-v4x padarytume viena, zinoma, susimokeciau tamstai, aisku ir tiems krapstytojams meistrams. O tai cia sutapimas ar technics'ai tikrai tokie nepatikimi? Kadangi tai mano pirmasis stiprintuvas, tai neturiu zalio supratimo (firmagirdeta, kaip suprantu cia panasonic'o komandai priklauso, lyg ir neblogas turetu buti)...?
PranešimasParašytas: 2006 03 10, 21:17 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gyttis
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
patikrink ar ateina maitinimas i svi , po to ar yra nuolatine ant isejimu.
jei yra ant vieno ar abieju isejimu - xana tai svi.
jei nuolatine ant vieno kanalo(taip buna tankiausiai) atjunk ta svi koja ( isejimo) ir turetu kitas kanalas veikti
PranešimasParašytas: 2006 03 10, 21:53 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
outlawed
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Jop, vienas kanalas -20V Crying or Very sad Atkirpau ant karštųjų tą 14 koją, tai dar ir selektrorius durniuot pradėjo Laughing

V temu:

http://www.geocities.com/technicshifi/SVI2004A.html

ir dar

the V4X, i know like the back of my hand
- not cos they break down, simply because theyre my fave amp.

the biggest prob w/ V4X amps are Q501-Q504 Pre Drive / Current Stabilizer 2SA1123/2SC2631 - Replace these w/ 2SA1124/2SC2632 - the faults these transistors can cause are usually ongoing safety operation/intermittent safety operation / safety operation after a certain time/ whistling (soft) / distortion & in the WORST CASE take out IC502 - SVI2004A by both goin short and applying both +&- to their respective input pins at the same time

Gal temos autoriui padės, o man reiks įdomumo dėlei tai mikrei skrodimą padaryt...
PranešimasParašytas: 2006 03 10, 22:01 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
yankeeman
Naujokas
Naujokas
nors mano anglu kalbos zinios man leidzia si ta suprasti apie tai, kas ten parasyta, taciau mano, kaip elektroniko, zinios labai slubuoja, todel, nors ten greiciausiai yra vertinga informacija, vistiek man is to jokios naudos, nes pats nieko nepadarysiu. Nagi, rekomenduokit kas nors koki meistriuka, gal outlawed noretum tuo apsiimti? Gi matau kad rauki, ir forumas tau teikia daugiau informacijos nei man. Ka daryt? Kur ji nest?
PranešimasParašytas: 2006 03 12, 20:24 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
yankeeman
Naujokas
Naujokas
Na, ponai, tai nejaugi man taip teks ir kenteti su tuo stiprium taip? Negi niekas nenori apsiimti, uzsidirbti, juolabiau kad galima problema jau nupasakota aukstesneje zinutej? Taigi vistiek raukiat normaliai, suprantu, neturit laiko, tai bent adresiuka koki vilniecio duotumet, kuris tuo uzsiima ir ras tam laiko... Tai?
PranešimasParašytas: 2006 03 12, 21:07 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kemmuri
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
bandyk nesti i zaraza arba theloniu

PranešimasParašytas: 2006 03 13, 09:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
outlawed
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Manau pradžiai reikėtų pakeisti tuos keturis tranzistorius, darbas tai tikrai nesudėtingas, jei nenori, kad koks meistrelis apgautų, atsispausdink schemą, nusipirk tranzistorius ir paprašyk, kad juos pakeistų. remonto savikaina bus 6 lt Wink Sėkmės. Šitas stiprintuvas ypatingu skambesiu nepasižymi, bet tokios investicijos tikrai vertas.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
KCD2 Mods
Installing KCD 2 Mods, KCD 2 Guides, KCD 2 Cheats
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Wiki
GTA 6 Map, GTA 6 Characters, GTA 6 News
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps