|
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » Problema po kompiuterio atnaujinimo
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Problema po kompiuterio atnaujinimo |
Parašytas: 2012 11 07, 14:39 |
|
|
|
|
| zamolskis rašo: |
| procas jei kitos serijos - tai windus perpust butina. |
Galiu paprieštaraut.
Naudojau AMD Phenom II X4 955 BE (125w TDP šildytuvą), kuriam nusprogo stock'inio radiatoriaus ventiliatorius ir, ko pasekoje procesorius pradėjo kaist daugiau, nei reikia.
Po ranka turėjau AMD Athlon 64 x2 (65w TDP) procą ir jį sukeičiau su Phenom'u. Viskas veikė normaliai, neskaitant galios sumažėjimo, bet jokių nestabilumo/išsijunginėjimo išdaigų nebuvo. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 11 09, 20:01 |
|
|
|
|
| Windows perrašymas gal aktualesnis tik AMD proco keitimo atveju, nes windows AMD procams suinstaliuoja draiverius, o kiek esu kaitaliojas intelinius procus savo sistemoj, tai sistemos darbo trikdžių po tokių manipuliacijų tikrai nebuvo. |
|
_________________ I-as Merfio dėsnis medicinai - "Sveikų žmonių nėra , yra tik blogai ištirti" |
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 11 10, 00:04 |
|
|
|
|
jimbeam, ivairoves delei kai kada ir motinine su kitu intelio socketu pakeisk sistema palik ta pacia. veikt irgi veikia - uztikrinu - nes esu pats ta dares  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 11 11, 12:16 |
|
|
|
|
| zamolskis rašo: |
jimbeam, ivairoves delei kai kada ir motinine su kitu intelio socketu pakeisk sistema palik ta pacia. veikt irgi veikia - uztikrinu - nes esu pats ta dares  |
Toks eksperimentas nepavyko, kai permečiau HDD iš sistemos su i865 į sistemą su P35, windows krovimas baigdavosi mėlynu langu. Tiesa mano windows XP "kastruoti" gal dėl to jie nelinke dirbti naujoj sistemoj  |
|
_________________ I-as Merfio dėsnis medicinai - "Sveikų žmonių nėra , yra tik blogai ištirti" |
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 11 11, 15:09 |
|
|
|
|
nu man veikdavo. kruva lenteliu primesdavo, kad rado debesi neatpazintu irengimu ekrano langas pasidaro 16 spalvu ir raiska 640x480 tada intera tik aktyvuoji ir susiputi draiverius. gal tavo kokia nors home edition? as naudojau vinxppro. taip pat dar seniau su win2000pro irgi naudodavau sita bajeri, kai greit reikia pakurt neaisku kompa  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |