|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 08 03, 00:48. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » pioneer pd-z81m
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
pioneer pd-z81m |
Parašytas: 2006 03 09, 21:53 |
|
|
|
o ash elgiuosi? tik zaidziu jo zaidima... |
|
|
|
|
 |
pioneer pd-z81m |
Parašytas: 2006 03 09, 22:31 |
|
|
|
xumot rašo: |
Mane tai popsas uzkniso juodai kepa ne dainas, o blynus Taciau butu labai idomu suzinoti, kokiu stiliu muzika Joda vadina Muzika is didziosios M  |
Sakai: "popsas uzkniso mane juodai"???? As sakau, kad nzn kas yra popsas ir ka Mamontovas norejo pasakyt tuo teiginiu.
Sutinku Mamontovas yra rimtas zmogus, kuris jau Lietuvos istorijoj uzsieme savo puslapi (o gal net lapa). Bet juk girdejai jo bendra darba per radia su Atlanta - Kregzdutes. Tai ka nori pasakyt ten metalas, ar punk rokas
Šiaip mamontovas yra to termino autorius ir jis tuo terminu paskelbė kara Lietuvos (Tik Lietuvos) Pop grandam. O pasauly yra labai gero, tiek skambesiu, tema, tiek muzikiniu atzvilgiu popso.
Susižinok ka kalbi- o poto kalbek. |
|
_________________ Dj_MAster (Lithuania) |
|
|
|
 |
 |
pioneer pd-z81m |
Parašytas: 2006 03 09, 22:36 |
|
|
|
outlawed rašo: |
Monika, būtų labai įdomu sužinoti, kokios muzikos pati klausai? Bijau, kad manęs laukia Jodos likimas - paskutiniu metu muziką randu beveik tik senose juostose ir tokių asmenybių kaip Dolskis ir Šaliapinas įrašuose -- o siaube! Mono, dažnių juosta siaurutė, viskas traška braška,bet Groja... |
As tau pilnai pritariu ir pacituosiu toki trambonistos is senos grupes "Nerija" zodzius: "Muzikoje gali nebuti texto, gali nebuti melodijos, gali nebuti nei vieno instrumento, bet jei muzika gera - tai reiskia muzikoje yra dar muzikos".
Dabar kuo labiau gylyn - tuo maziau muzikos gridziu, net ir is pasaulio scenos. Tik negrai dar sugeba, bet nors pas juos ir gerklej ir galvoj visai kita struktura. |
|
|
|
|
 |
pioneer pd-z81m |
Parašytas: 2006 03 09, 23:39 |
|
|
|
negrazu sakyti negrai, reikia sakyti tamsiaodziai, nes rasistishkai skamba  |
|
|
|
|
 |
pioneer pd-z81m |
Parašytas: 2006 03 09, 23:49 |
|
|
|
Ugu, tu dar pasakytum kad nekenti rasizmo ir niggeriu.
Ir seip jie sukures daug geros muzikos. |
|
_________________ My rhombicosidodecahedron is bigger than yours. |
|
|
|
 |
pioneer pd-z81m |
Parašytas: 2006 03 10, 01:02 |
|
|
|
Joda rašo: |
Visi išvardinti stiliai DAUGUMA atveju yra popsas. Muzikos juose pasitaiko, bet retai. Klasikoje jau pasitaiko dažniau. Muzika ten, kur ji gyvena. Gali gyventi ir bitės dūzgime ar traktoriaus burzgime. Reikia tik ją išgirsti, kas neįmanoma su CD ir puslaidininkiais bendrai. |
Ta ir norejau pasakyt. O tu pries tai pasakei kad tik "JODA MUZIKA" yra MUZIKA. Pritariu kad ir klasikoje daugiau tikros muzikos pasitaiko, nes ji laiko patikrinta. Bet vat jei ne cd tai kas siais laikais. Nori pasakyt is vinilo isgauni ir gyvuma, ne tik savo megstama muzikos zanra? |
|
_________________ norejau kaip geriau, o isejo kaip visada... |
|
|
|
 |
 |
pioneer pd-z81m |
Parašytas: 2006 03 10, 01:08 |
|
|
|
Dj_MAsterLT rašo: |
outlawed rašo: |
Monika, būtų labai įdomu sužinoti, kokios muzikos pati klausai? Bijau, kad manęs laukia Jodos likimas - paskutiniu metu muziką randu beveik tik senose juostose ir tokių asmenybių kaip Dolskis ir Šaliapinas įrašuose -- o siaube! Mono, dažnių juosta siaurutė, viskas traška braška,bet Groja... |
As tau pilnai pritariu ir pacituosiu toki trambonistos is senos grupes "Nerija" zodzius: "Muzikoje gali nebuti texto, gali nebuti melodijos, gali nebuti nei vieno instrumento, bet jei muzika gera - tai reiskia muzikoje yra dar muzikos".
Dabar kuo labiau gylyn - tuo maziau muzikos gridziu, net ir is pasaulio scenos. Tik negrai dar sugeba, bet nors pas juos ir gerklej ir galvoj visai kita struktura. |
Suzzane Vega - Solitude Stranding (1990) 01 - Tom's Diner; Alanis Morissette - Forgive Me Love
Nevien tamsiaodžiai...  |
|
|
|
|
 |
 |
pioneer pd-z81m |
Parašytas: 2006 03 10, 01:28 |
|
|
|
Isvada:
PIRMA
Kiekvienam patinka atskiras muzikos stilius. Ir neriaik cia kyst "as klausau muzika' o tavo yra sh". As klausau ir popso ir roko ir progresyvo ir klasikos ir viso kito kur man mano(galbut kai kam pasirodytu vargana) aparatura sugeba atkurti ir as isgirstu kazka kas man tikrai malonu klausyti.
ANTRA
O kalbant pagal poreikius, pazystu tokiu kam ir koloneliu is maximos uztenka. Mano aparatura cav 5.1 stiprintuvas v-10es subas ir pora senu masininiu 4 juostu pioneer koloneliu dezese. Leidziu is kompo ar is pioneer tunerio. Dabar ieskau cd player'io padoraus. Nezinau, bet man groja. Ir tikrai man nesvarbu ka kiti sako. M-1 bangose man sugroja sioks toks akordas.
Beje, dabar pas mus kambary bendrabuty nerasalygu man susivest savo aparatura tai mum pilnai pakanka is interneto transliuojamo m-1 per kolonkes is maximos uz 10 lt fonui uzpildyt.
Ir kas mano kad pas ka geriau tai kalbekit su delnu, nes tai tik jo nuomone ir skonis  |
|
|
|
|
 |
 |
pioneer pd-z81m |
Parašytas: 2006 03 10, 12:07 |
|
|
|
dZiaUz rašo: |
Isvada:
PIRMA
Kiekvienam patinka atskiras muzikos stilius. Ir neriaik cia kyst "as klausau muzika' o tavo yra sh". As klausau ir popso ir roko ir progresyvo ir klasikos ir viso kito kur man mano(galbut kai kam pasirodytu vargana) aparatura sugeba atkurti ir as isgirstu kazka kas man tikrai malonu klausyti.
ANTRA
O kalbant pagal poreikius, pazystu tokiu kam ir koloneliu is maximos uztenka. Mano aparatura cav 5.1 stiprintuvas v-10es subas ir pora senu masininiu 4 juostu pioneer koloneliu dezese. Leidziu is kompo ar is pioneer tunerio. Dabar ieskau cd player'io padoraus. Nezinau, bet man groja. Ir tikrai man nesvarbu ka kiti sako. M-1 bangose man sugroja sioks toks akordas.
Beje, dabar pas mus kambary bendrabuty nerasalygu man susivest savo aparatura tai mum pilnai pakanka is interneto transliuojamo m-1 per kolonkes is maximos uz 10 lt fonui uzpildyt.
Ir kas mano kad pas ka geriau tai kalbekit su delnu, nes tai tik jo nuomone ir skonis  |
Ka cia povelniu sneki? Nesvarbu nei kokia muzika, nei kas atlieka ir tolabiau kox muzikos stilius. Jei muzikoje yra muzikos ir klausytojo sirdis pajaucia "Groovie" --> tai cia yra muzika.
Popsas --> cia juk komercinis textas ir lengva melodija+ piredainis (Kad gabalas greit neatsibostu).
Siaip ar zinot kaip kokia grupe (Mango ar Yva) irasineja gabalus?
Tokie kentai ateina i studija ir sako: As noriu irasyti hita (visa laika tai pabrezia). NU gerai jei dar atejo i ta studija su kokiam nors sikpoperyje uzsirasytais keliais banaliais zodziais (Pvz.: "mano kojytes, jos labai ilgos, jos tarsi smilgos..."). O tada prodiuseris gyliai atsidusta ir ima zaisti su klavisu ir iesko Bass linijos. Sukuria kokia lengvai isimenencia melodija is 5 matu ir 3 tonaciju. Uzlipdo: "Ici Taci Ici Taci" (ritma). Ir jau naujas Pop hitas yra.
Paskui tokia zvaigzde atvaziuoja i koki rengini kur as dirbu ir knisa man prota: "Operatoriau pagarsinkit monitorius" arba "Operatoriau nieko negirdziu" Bet esme kad tokia pop zveigzde tik daro ant scenos sou, nes fonograma tai pliusine. |
|
|
|
|
 |
 |
pioneer pd-z81m |
Parašytas: 2006 03 10, 12:33 |
|
|
|
Pilnai pritariu tau. Bet tai atskira pop saka ir joje muzikos retai, net gi labai retai pasitaiko, o gal net ir visai nera skambesio. Bet negi manai kad visos lietuvos grupes taip daro hitus? As apskritai laikau kad lietuvos muzikos lygis labai zemas. Bet man is viso to sh visgi atsiranda vienas kitas gabalas kuri galima paklausyt. |
|
|
|
|
 |
pioneer pd-z81m |
Parašytas: 2006 03 10, 12:34 |
|
|
|
ir apskritai kas sake kad as kelbejau apie lietuviska pop'sa? |
|
|
|
|
 |
pioneer pd-z81m |
Parašytas: 2006 03 10, 21:37 |
|
|
|
ir apskritai kas sake kad as kelbejau apie lietuviska pop'sa? |
jenifer lopez ir kiti atlikejai yra padare gero Popso, bet tai irgi yra pirmoj vietoj komercija. |
|
|
|
|
 |
pioneer pd-z81m |
Parašytas: 2006 03 11, 00:58 |
|
|
|
o kas kuria muzika ne del pelno? Nebent tie kas ja kuria del sloves |
|
|
|
|
 |
 |
pioneer pd-z81m |
Parašytas: 2006 03 12, 01:13 |
|
|
|
o kas kuria muzika ne del pelno? Nebent tie kas ja kuria del sloves |
Karta vyko tox pokalbis (Tada dar grojau grupej BUGS BAND)
Sedejom po renginio prie studijos (Gedminu 5 Klaipeda). Sedejau masinoj As, Regimantas Silinskas (Riebalas) ir Edgaras (Amberlife {bet jis tada buvo tik Edgaras ir grojo pas mus gitara}). Edgaras Riebalo paklause: "Sakyk Regi, tu vistiek jau scenos grandas- Kam labiau apsimoka grot? Pencininkem babcem ar jaunimui?
Regis atsake: "Matai Edgarai, jei grosi jaunimui - visada turesi gerbeju, vos isejas i scena pakelsi ranka -> ims ploti, Turesi dideli palaikyma ir panasiai. Bet Jei grosi pencininkem - tai tu turesi daug pinigu, nes babces pirks tavo Cd, beto nereix ilgai kurt muzikos, nes babcem uztenka dainoj vieno zodzio (Meile) ir jos jau pirx tavo Cd. O jaunimas nepirx tavo Cd, nes jaunimas neturi pinigu, o tavo muzika parsisius internetu NEMOKAMAI.
Jei groji jaunimui arba groji savo kurybos dziaza- tai daznaisiai tai yra visuomenine veikla ir uz ja pinigu negauni tiek kiek uz popsa. |
|
|
|
|
 |
 |
pioneer pd-z81m |
Parašytas: 2006 03 12, 01:30 |
|
|
|
Teisingai. Bet ar visuomenine veikla nera saviraiska kas is dalies ir yra sloves siekimas? |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|