Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 29, 23:04. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Ijungus kompiuteri sistema neranda sata HDD.IDE HDD randa be problemu.Kame galetu but problema?Buvau pajunges kita SATA HDD.Jo taipat neranda,nors jis tikrai geras.Itariu,kad nusprogo SATA kontroleris.Motina ga-m61vme-s2.Kokie butu pamastymai?Jei tureciau bandyciau kist IDE HDD.P.S.Kiek tenka remontuot kompu,tai 90% PC pas mane patenka su AMD procais
_________________ Nori būti laimingas visą gyvenimą - būk sąžiningas žmogus.
Tomas Fuleris
Ijungus kompiuteri sistema neranda sata HDD.IDE HDD randa be problemu.Kame galetu but problema?Buvau pajunges kita SATA HDD.Jo taipat neranda,nors jis tikrai geras.Itariu,kad nusprogo SATA kontroleris.Motina ga-m61vme-s2.Kokie butu pamastymai?Jei tureciau bandyciau kist IDE HDD.P.S.Kiek tenka remontuot kompu,tai 90% PC pas mane patenka su AMD procais
Ar SATA enablinta per BIOS meniu ?
Taip
_________________ Nori būti laimingas visą gyvenimą - būk sąžiningas žmogus.
Tomas Fuleris
Viskas,kas susije su zodziu SATA padariau eneible.0 emociju Kazin ar vertetu deti IDE HDD ar sakyti klientui,kad pirktu kita PC?
O BIOS clear CMOS bandyta daryt ?
Jei ir tai nepadės tai viskas priklauso nuo kompo, jei tai koks senas laužas tai viena, jei nelaužas tai galima PCI plokštę su SATA kontroleriu įdėt.