|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 27, 23:08. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autoelektronika » ford galaxy vr6 2.8 97m.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
ford galaxy vr6 2.8 97m. |
Parašytas: 2012 10 08, 23:27 |
|
|
|
noreciau isigyti kazka panasaus i vag-com ar fordui labiau tiktu kitokia programa,turiu kompa truksta laido obd2 ir kompakto,nezinau kas tiktu,klausiu patarimo,visi " meistrai " uzkniso juodai-reikia paciam imtis sio auto ,nardau po ebay ir nezinau kas tinka,is anksto aciu. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 10 09, 09:20 |
|
|
|
Nezinau kaip su 2.8 gal ten WV variklis, bet su 2.0 tikrai nesijungia galaxis. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 10 10, 10:33 |
|
|
|
radau ELM 327 truputi rimtesni,kaina apie 200lt,ten aprasyme graziai raso,idomu ar prisijungs prie auto,is esmes cia tai ko man reikia. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 10 10, 10:42 |
|
|
|
saku gad bet koks vcds , tas elm tavo masinai nieko nedarys, o tose kur darys tai tik is bedos varikli ir gal deze, bet jokiu normaliu parametru nematysi, kam klausi jei svo nuomones laikais apie tai ko visai nezinai. Be to nusipirkes prietaisa diagnostiku nepasidarysi, jei prastiem meistram nieko jis nerodo , tai pats dar maziau su juo pamatysi. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 10 10, 22:51 |
|
|
|
tie meistrai tik nuskaito klaidas ir nieks labiau nesigilina,nenori prasideti,kitaip sakant tingi-gi atvaziuos kitas ,is kurio bus pinigu .o tai su vcds betkokiu galima paimituoti parametrus variklio valdymo-as nesiruosiu chipuoti-sito man tikrai nereikia-man uztektu to standartinio vaziavimo,kol kas nera malonumo vaziuoti. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 10 10, 23:07 |
|
|
|
rolkapolka rašo: |
tie meistrai tik nuskaito klaidas ir nieks labiau nesigilina,nenori prasideti,kitaip sakant tingi-gi atvaziuos kitas ,is kurio bus pinigu .o tai su vcds betkokiu galima paimituoti parametrus variklio valdymo-as nesiruosiu chipuoti-sito man tikrai nereikia-man uztektu to standartinio vaziavimo,kol kas nera malonumo vaziuoti. |
tie kurie tik nuskaito klaidas- nera meistrai, o tik eiliniai prisimeteliai pas kuriuos atsirado laisvas litas. zinoma nebutu ju- nevalgytum lasisos |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 10 10, 23:13 |
|
|
|
graziai rasai ir sutinku su tavim,bet nieko naujo nesuzinojau  |
tiesa tau jau kiti parase. kam kartotis. uz vag-com,a yra geriau tik vag- com,as (vcds- tik naujesnis pavadinimas). pasiskaitinek forumuose apie elm,a- niekas dar nieko gero apie jy neparase, o tu dar radai naujesny  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 10 10, 23:32 |
|
|
|
vaidass rašo: |
tie kurie tik nuskaito klaidas- nera meistrai, o tik eiliniai prisimeteliai pas kuriuos atsirado laisvas litas. zinoma nebutu ju- nevalgytum lasisos |
O kaip vadinti masinu savinininkus, kurie galvoja, kad vien tik nuskaicius klaidas galima pasakyti gedima ? Pilna tokiu gedimu, kad klaidu nera, o masina nevaziuoja... Kaip tada ikainuoti gedimo paieska ? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 10 11, 01:15 |
|
|
|
tai kad nieks neiesko to paslepto gedimo,cia labiausiai minusas tiems pas ka buvau nulekes,dauguma su dyzeliniais auto moka dirbti,o benzas kaip egzotika,tad ieskau sau kokios diagnostines programos,kuri tiktu ir fordui ir volkswagenui-nes vienas ecu vw pazenklintas,o kitas ate zymejimu. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 10 11, 08:38 |
|
|
|
tai kad nieks neiesko to paslepto gedimo,cia labiausiai minusas tiems pas ka buvau nulekes,dauguma su dyzeliniais auto moka dirbti,o benzas kaip egzotika,tad ieskau sau kokios diagnostines programos,kuri tiktu ir fordui ir volkswagenui-nes vienas ecu vw pazenklintas,o kitas ate zymejimu. |
nera tokios programos. beje ka jungsi, galaksy bei sharana |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 10 24, 20:25 |
|
|
|
manau paprasta butu palikti masinu remonta remontininkams, o paciam uzsiimti tuo ka sugebi daryt gerai. jei meistrai pas kuriuos buvai blogi- vaziuoji pas kitus. o pats nezinodamas ka darai gali pridaryti iki to kad masina isvis nevaziuos ir reikes atsiprasinet blogu meistru ir kviest juos i svecius. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 10 25, 12:26 |
|
|
|
radau ELM 327 truputi rimtesni,kaina apie 200lt,ten aprasyme graziai raso,idomu ar prisijungs prie auto,is esmes cia tai ko man reikia. |
Nu bet cia ir pigiai radai visi po 40-60lt. pardavineja ta suda |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 10 25, 17:42 |
|
|
|
Kas trukdo pardavejui parasyt pvz. new arba new features, dar kazka ir kaina padaryt 5 kart didesne....buna gi uzkimba kas nors. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |