Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 18, 06:06. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Zodziu vakar baigiau kulinarinius sugebejimus isjungiau dujine, snd bandau kurti nesikuria, dujos eina, bet neduoda "Kibirksties" kame beda? Kepant kanors sviesa dega ir t.t. tai gal ne elektroje beda.
_________________ Geriausias linkėjimas žmogui yra linkėjimas būti žmogumi.
Zodziu vakar baigiau kulinarinius sugebejimus isjungiau dujine, snd bandau kurti nesikuria, dujos eina, bet neduoda "Kibirksties" kame beda? Kepant kanors sviesa dega ir t.t. tai gal ne elektroje beda.
pradžiai jungiklį pasitikrink išsiardes,man teko tvarkyti,tai kibirkštį davė pastovei kol iš rozetės neištraukdavai,irgi buvo jungiklis taukų pribėges ir gavosi grandinė per taukus o gal mirė Kibirkšties įžiebimo transformatorius
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs
Patikrink kibirkšties tarpelį, gal užsitrumpino kokiais riebalais ar pan. Arba prisilietė metalinė degiklio dalis prie kibirkščiuoklio.
Man irgi panaši bėda buvo, tai su jungikliu buvo problemos.