|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 06 21, 23:41. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Garso stiprintuvas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Garso stiprintuvas |
Parašytas: 2012 09 10, 22:03 |
|
|
|
Sveiki. Taigi prasau jusu pagalbos. Man reiktu kokios kuo paprastesnes schemutes stiprintuvo, kad pigiai iseitu sukonstruot, garsas geras butu, taip pat ir kokybe. Ieskau kazko pnasaus i sia http://www.elektronika.lt/schemos/garso/3325/56-w-galios-garso-stiprintuvas/
as sita stiprintuva ir jau nusiziurejau daryt, tik tiek kad mikroschema 24 lt ir dar pasisakites komentaruose radau kad sitas stiprintuvas duoda labai mazai zemu dazniu. Taigi, man reikia tokios schemos, tik kad stiprintuvas duotu daug zemu dazniu.
Aciu uz pagalba  |
|
|
|
|
 |
 |
Re: Garso stiprintuvas |
Parašytas: 2012 09 10, 22:12 |
|
|
|
green01 rašo: |
Sveiki. Taigi prasau jusu pagalbos. Man reiktu kokios kuo paprastesnes schemutes stiprintuvo, kad pigiai iseitu sukonstruot, garsas geras butu, taip pat ir kokybe. Ieskau kazko pnasaus i sia http://www.elektronika.lt/schemos/garso/3325/56-w-galios-garso-stiprintuvas/
as sita stiprintuva ir jau nusiziurejau daryt, tik tiek kad mikroschema 24 lt ir dar pasisakites komentaruose radau kad sitas stiprintuvas duoda labai mazai zemu dazniu. Taigi, man reikia tokios schemos, tik kad stiprintuvas duotu daug zemu dazniu.
Aciu uz pagalba  |
šeip tokios papuliariausios su dvipoliu maitinimu yra TDA7294 ir lm3886. jei nežinai kad yra dvipolis, nepradėk |
|
_________________ Teorija- kai žinai viską ir niekas neveikia
Praktika- kai viskas veikia, bet nežinai kodėl |
|
|
|
 |
 |
Garso stiprintuvas |
Parašytas: 2012 09 10, 22:39 |
|
|
|
Pats turiu toki žemu per akis, viskas su ja normaliai o padaryt vienas juokas jei rankose nulaikai lituokli. Jei reik pagalbos rašyk į PM, čia tau nieks nepadės  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 09 11, 00:00 |
|
|
|
Aciu uz pagalba  |
Būtum kaunietis, galėčiau parduoti savo pagamintą ir jau 3 metus puikiai veikiantį stiprintuvą su LM3875 mikrėm, teprašau 200Lt. Pats pigiau nepagaminsi, o ir aš pardavinėju tik už savikainą. |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 09 11, 01:00 |
|
|
|
xumot rašo: |
Aciu uz pagalba  |
Būtum kaunietis, galėčiau parduoti savo pagamintą ir jau 3 metus puikiai veikiantį stiprintuvą su LM3875 mikrėm, teprašau 200Lt. Pats pigiau nepagaminsi, o ir aš pardavinėju tik už savikainą. |
uz 200lt be problemu galima nusipirkt tvarkinga,graziai atrodanti ir veikianti panasaus galingumo ir zymaus gamintojo naudota stiprintva kuris tures net ir tembru reguliavima,iejimo selektoriu,apsaugas nuo ivairiu sutrikimu ir standartinio dydzio prie kurio tiks ir cd grotuvas ir tuneris ir t.t. gaminti ir pardavinet stiprintuvus yra rusiskas biznis,o jei zmogus daro savo malonumui tai kam jam pirkt tada kazkieno jau sulituota? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 09 11, 06:32 |
|
|
|
xyznia rašo: |
uz 200lt be problemu galima nusipirkt tvarkinga,graziai atrodanti ir veikianti panasaus galingumo ir zymaus gamintojo naudota stiprintva kuris tures net ir tembru reguliavima,iejimo selektoriu,apsaugas nuo ivairiu sutrikimu ir standartinio dydzio prie kurio tiks ir cd grotuvas ir tuneris ir t.t. gaminti ir pardavinet stiprintuvus yra rusiskas biznis,o jei zmogus daro savo malonumui tai kam jam pirkt tada kazkieno jau sulituota? |
Yra forume keletas žmonių, kurie tokio rodos paprasto dalyko nu niekaip nesupranta. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 09 11, 09:55 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
xyznia rašo: |
Yra forume keletas žmonių, kurie tokio rodos paprasto dalyko nu niekaip nesupranta. |
Nu jo, bet kai ieškai, tai pasiūlymų nulis... Patirtis mano tokia... |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 09 11, 10:27 |
|
|
|
pauliusbyte rašo: |
Aciu uz pagalba  |
šeip tokios papuliariausios su dvipoliu maitinimu yra TDA7294 ir lm3886. jei nežinai kad yra dvipolis, nepradėk |
tda7293 dar yra |
|
_________________ Visada buna pirmas kartas |
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2012 09 11, 11:30 |
|
|
|
SPX rašo: |
Nu jo, bet kai ieškai, tai pasiūlymų nulis... Patirtis mano tokia... |
Čia yra kita problema.
Tu ieškai Vilniuje. Vilniuje, kaip ir Kaune, Klaipėdoje vnž. didmiesčiuose žmonės daug labiau vertina laiką nei tą laužą kuris guli jų rūsiuose ir palėpėse todėl neskuba jo niekur kilnoti, nešioti ir pardavinėti. O kitur galbūt (spėju) žmonės tą laužą laiko labiau vertingu nei pinigai kuriuos už jį gautų. Be to siuntimas daiktus stipriai pabrangina jau nekalbant apie pakavimą, nešiojimą į paštą.
Pvz. kalbant apie save. Turiu aš to gėrio prikaupęs kalnus. Didelės dalies man jo nebereikia, išmesti gaila. Bandžiau pardavinėti, dalinti už dyką ir visaip, bet užsiknisau.
Perduodu vieno susirašinėjimo SMS išklotinę:
man: ar dar turi kolonėles ?
as: turiu
man: kokia kaina
as: xx Lt
man: ar jos gerai veikia ?
as: gerai
man: o įpakavimas yra ? (čia naudotoms kolonėlėms, kurias nebeatsimenu kada pirkau, ką jau kalbėti apie įpakavimą)
man: o kur jos yra
as: xx adresu
man: o iki Akropolio atnešti gali ?
as: niekur nenešiosiu
man: o tai kur yra tas xx adresas ?
as: ten ir ten
man: o tai čia toli nuo Akropolio ? (na suprask tipo negali atnešti ar ką?)
as: eik nx, jau atsibodai
man: pats tu eik
man: ubagas velnių.
Paskutinis pramušė ant juoko  |
|
|
|
|
 |
 |
Garso stiprintuvas |
Parašytas: 2012 09 11, 13:07 |
|
|
|
Savadarbį daryti apsimoka tokį, kokio nera gamyboje arba yra labai brangūs.
Aš asmeniškai pirmą gaincloną kai dariau, man gavosi apie 250-300Lt. Dabar padaryčiau už 40 neskaičiuojant savo laiko.
O apie pardavinėjimą tai Evaldo pavyzdys priminė kaip bendradarbis žiurkeniukus atidavinėjo už dyką. Žodžiu, su vaikais taip ir būna.  |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
Garso stiprintuvas |
Parašytas: 2012 09 11, 13:19 |
|
|
|
Pirma tai dėl lm3875 žemų dažnių trūkumo tai kažkoks nusikliedėjimas. Antra - jei brangu 24lt ar 48lt už mikroschemas stereo variantui, tai kur dar trafo, korpuso, radiatorių kainos? Trečia - jei nori pigiau tai gaminkis tda2050, galios truputį mažiau, bet pradžiai tiks. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |