|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 19, 16:28. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Įvertinkite mano pirmąjį tinklapį!
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Įvertinkite mano pirmąjį tinklapį! |
Parašytas: 2012 08 28, 21:53 |
|
|
|
Sveiki,
Taigi, pirmasis mano tinklapis, pirmoji įgyvendinta idėja. Straipsnių kol kas dar nedaug, nes puslapis gyvuoja dar tik savaitę, tačiau stengiuosi kasdien įdėti po naują. Laukiu kritikos bei pastabų ne tik apie dizainą, bet ir turinį, reklamų išdėstymą, patogumą ir kt. - juk visą laiką yra kur tobulėti.
Tai tinklapis, kuriame dedama visos Europos įvairių sričių statistika, o Lietuva lyginama su kitomis valstybėmis.
Čia tik pozityvūs straipsniai! Pagrindinis lietuvaeuropoje.com tikslas padėti žmonėms suprasti, kad Lietuva nėra pati skurdžiausia valstybė su prasčiausia valdžia. Čia irgi galima gyventi gerai, o emigracija nėra vienintelė išeitis.
NUORODA
Dėkoju iš anksto. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 08 28, 22:26 |
|
|
|
kur moderatorius ? jo vietoje dėčiau tokiem BAN ant IP |
|
_________________ Teorija- kai žinai viską ir niekas neveikia
Praktika- kai viskas veikia, bet nežinai kodėl |
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 08 28, 23:12 |
|
|
|
WP-Cumulus - lauk, reklamas išiimk, kol turėsi pastovius klientus, domenas perilgas, kodėl ne .lt? Headeris nelimpa |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 08 28, 23:53 |
|
|
|
Naujame puslapyje matau tik klaidingas blevyzgas - " Pirmą kartą mobiliuoju telefonu paskambinta buvo 1991 metais Suomijoje. Telefono pavadinimas buvo
Nokia. O mano perskaityti keli interneto saltiniai sako ka kita - kad tai ivyko kur kas anksciau. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 08 29, 16:41 |
|
|
|
Iš esmės gerai. Siūlau dar įkelt gyvenimo trukmės, savižudybių, išgeriamo alkoholio, santuokų-ištuokų,atlyginimų statistinius duomenis  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 08 29, 18:38 |
|
|
|
uch kokia bvp lentele.bet ar susimastai kad tai tik skaiciai-tarpkitko kazkam labai naudingi skaiciai!kurie nebutinai turi atspindeti padeti slayje prie kurios jie prikabinami.(prikabinai juos prie kazkurios valiutos ir gavai...)
suprantu-didzioji dauguma nesutiks su mano cia parasyta nuomone,ale as ir nepyksiu uz tai  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |