|
Forumas » Akustika » Sapnas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Sapnas |
Parašytas: 2006 03 01, 14:03 |
|
|
|
|
visko gali but. jo probos klube esu uzsiregistraves seip man tas zverishkas rovimas visishkai neaktualus, kaip minejau po miesta palakstyt pilnai uztenka tevuko b4 su 66kw vistiek pirma pavara dugnu numygi ir jau virsyji 10km/h kiek leidzia mieste o pirma pas daugely gerai tempia.
na tai jei kas zino apie turbos statyma vietoj kompresoriaus mielai isklausysiu  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Sapnas |
Parašytas: 2006 03 01, 14:46 |
|
|
|
|
| Senis rašo: |
Geduxas, Uzeik i ta svetaine issirink masina ir jei tai Vokietijos virsuje galim tau ja parvesti. Vaikinai nuvaziuos apziures ir paskambins. Viskas ciki. Pasiimsi is Klaipedos. Sistema jau gerai atidirbta. Ti k zinok ko nori.  |
Visai nieko dalykas butu, beja klp, man salia. Aisq jei nera tokiu isdiwalkiu kaip geduxas sake, pinigu anksciau laiko iswis neduociau, nebent parvaryta pries aki ir jei wiskas ok tada liux, seni parasyk man i el.p. lokysas@one.lt arba i cia i priwata, daugiau noreciau suzinot, beja pats ieskau masinos iki 5000Lt, hazbeka(butu geriau) arba avanta, kuro sanaudos nedaugiau 10l, motoro zwerisko nereik, swarbu ekonomiska ir grazi  |
|
|
|
|
|
 |
Sapnas |
Parašytas: 2006 03 01, 16:09 |
|
|
|
|
o sakykim fiat bravo, coltas ar kokia alfa romeo mazesne netiktu? mazesnis masiniukas mazesnis varikliukas o tada ir maziau lt dega  |
|
|
|
|
|
 |
Sapnas |
Parašytas: 2006 03 01, 16:50 |
|
|
|
|
hmmm gera ideja bet man jie kazkaip nelabai prie sirdies  |
|
|
|
|
|
 |
Sapnas |
Parašytas: 2006 03 01, 16:51 |
|
|
|
|
OBA GERAS prie mano reitingo matuoklio raudona lempecka uzsziebe  |
|
|
|
|
|
 |
Sapnas |
Parašytas: 2006 03 01, 17:11 |
|
|
|
|
| Geduxas rašo: |
OBA GERAS prie mano reitingo matuoklio raudona lempecka uzsziebe  |
Tai daryk isvadas, nes liaudyje vyrauja toks prietaras: raudona sviesa isiziebia - lauk nelaimes...  |
|
|
|
|
|
 |
Sapnas |
Parašytas: 2006 03 01, 17:21 |
|
|
|
|
matyt lempute sako pristabdyk arklius bet ash kaip tam anekdote per raudona, ash juk asas  |
|
|
|
|
|
 |
Sapnas |
Parašytas: 2006 03 01, 19:14 |
|
|
|
|
| oooo uuuu wow kas tian pas tave geduxas per raudons plems tokis prie vardo a? |
|
|
|
|
|
 |
Sapnas |
Parašytas: 2006 03 01, 21:25 |
|
|
|
|
aiii.... spuogas isdygo....  |
|
|
|
|
|
 |
Sapnas |
Parašytas: 2006 03 01, 22:03 |
|
|
|
|
Gerai cia sapnuojat nuo subu deziu turiu iki masinu
Is tavo isvardintu tryju variantu Geduxai vertas demesio tik Celica, g60 lavonai bus arba uz kompresorioaus remonta paklosi grazia keturzenkle suma Probe 2.5 irgi dauguma prie ribos, kapitalinio variklio kainos geriau irgi nezinok Jei nori Probos tai imk sena turbine. Jei turbina ir uzlenksi (kas retai buna senose probose) restauravimas ar kitos pritaikymas kainuos apie 1000-1500 lietuvisku. Geriausia paieskoks Celica Turbo ~90 metu bus ~200Ag + visi varomi ratai kainuoti turetu ~10-12kLt |
|
|
|
|
|
 |
Sapnas |
Parašytas: 2006 03 01, 22:19 |
|
|
|
|
slepkit tas probes su golfais ar corradais.
isvis, jei masina - tai tik japoniska.
jei vaziavimui - tai subaru. senesnes negrazios, bet vaziuoja nelygintinai geriau uz coradus ar turbinines probes ir t.t. |
|
|
|
|
|
 |
Sapnas |
Parašytas: 2006 03 01, 22:35 |
|
|
|
|
| Seip joa Subaru tai jegova masina. daba kaip tik tokia turim pardavime tik kad automatas su dezes defektu bet uztat outback'as ir atrodo liuks ir seip afigenas aparatas. Ziuriu ir pas mane uzsidege lempute tik neraudona o oranzine |
|
_________________ Daug zinosi, greit pasensi- niekuo nesidomesi tai ir pasent nespesi |
|
|
|
 |
Sapnas |
Parašytas: 2006 03 01, 22:51 |
|
|
|
|
jauciu imsiu g60 ir kalsiu tuba vietoj to kompresoriaus... nereik man tu 200ag nei ash y dragus leksiu nei ka... o negaliu beto moket daugiau kaip 8klt ash gi pacaniukas ishkur pas mani tokie litai  |
|
|
|
|
|
 |
Sapnas |
Parašytas: 2006 03 02, 00:14 |
|
|
|
|
| Geduxas rašo: |
jauciu imsiu g60 ir kalsiu tuba vietoj to kompresoriaus... nereik man tu 200ag nei ash y dragus leksiu nei ka... o negaliu beto moket daugiau kaip 8klt ash gi pacaniukas ishkur pas mani tokie litai  |
teisingai, tik ziurek kad kompresorius butu sveikas, yr diagnostika pravaryk.. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Sapnas |
Parašytas: 2006 03 02, 09:34 |
|
|
|
|
| Manijakas rašo: |
slepkit tas probes su golfais ar corradais.
isvis, jei masina - tai tik japoniska.
jei vaziavimui - tai subaru. senesnes negrazios, bet vaziuoja nelygintinai geriau uz coradus ar turbinines probes ir t.t. |
cia kokia konkreciai impreza vazuoja 'geriau' uz probe? jei tu lygini 99-01' 2.5 L impreza su pirma ar antra probe, tai nebent tada , bet tu palygink ju kainas. visiskai kitos klases, metu ir kainos masina. tada ja lygink su Ford Cougar, pamatysi kuri smagiau atrodo ir vaziuoja:)
nu va analogisku metu ir kainos masinos:
http://www.autoplius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=735644#1
http://www.autoplius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=722668#1
ir uz ka moket uz ta impreza tokias bapkes? idomu kuria cia is situ smagiau vaziuos... beto, atrodo kaip eiline masina 'i darba ir soda'  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |